Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(ajuka @ 2008 12 10, 20:41)
bet as tokia - tempiu vis ir tikiuosi "pasauli padaryti grazesni", nes susitaikyt matyt man per sunku..

tada reik kirviu nukirst ir viskas, nes ir as tampiau, bet nieks nemacino, tada tiesiog pasakiau, kad pagalvotu ka vercia kentet aplinkinius ir kad daugiau tokio nenoriu ne matyt ne girdet ir kad nevarstytu duru
nes budavo taip, kad vos tikgirta pamatau bet ka ar isgerusi tik visa drebet pradedu, o nakti vos tik kas barkstelejo ar riktelejo as jau prie lango ir ziuriu ar jau? doh.gif
viena pazistama savo sunu ir vaistais bande slapcia uzkist ir graziai ir rakino, ko neisbande, pati vienakart mentam is nagu islupau nutysiau namo, bet zmogu sustabde tik invalido vezimelis-girta draugai sumuse
tiek pasakyt galiu kad gal reikt nukirpt ta siula ir galu gale arba leidzia ramiai gyvent arba issikapsto, nes tai kosmaras tiek tau tiek tavo aplinkiniams
nors ka as sneku ir mano tevui kartais buna "slapias sezonas" ir ka kalbet suauges zmogus, tiek kad jei ne mama tai but prasigeres iki to kad butu plikas basas ir dar gatvej doh.gif
macius tiek ir tiek, ne visuose siaubo filmuose tiek buna... o kai buvau vaikas- paaugle pavydedavo man drauges "geriausiu" tevu name, nors kartais bijodavau ir naktim miegot, kad tik nemustu mamos, prie manes ranku nekeldavo pries mama, nes as pradedavau klykt visa gerkle... viena kart sugavau uz kupros kai ruoses sokt is 4o auksto, kita kart jau peili isiremes buvo spejau(tik uzteko isgirst kad kazkas subarskejo) ... na o trecia kart nesuturejau doh.gif , soko skandintis nuo tilto i Nemuna, bet isplauke nes vanduo pasirode per saltas( cia pries kokius 6metus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 10 gruodžio 2008 - 21:09
Čia ajuka įdėjau viską ką pavyko rast:

Čia
Čia]
Alenas Karas "Lengvas būdas suvaldyti alkoholį"

Čia(galima parsisiųsti lietuvišką arba rusišką variantus)

Terapinės grupės gerianciu artimiesiems : Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 10 gruodžio 2008 - 21:40
Na biskiuka ilgas tekstas skaityt... nu bet jau man liuksusinis thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sveikatą išsunkiančiu darbu, pagaliau užssidirbusi „babkių" ir sąžiningai „atsimokiusi" vairavimo kursuose (jei šį procesą iš vis galima pavadinti „mokymusi"), mano žmonos draugė Liubaška įsigijo naują „Fiat Punto". Šį reikalą „aplaistėm", žibintus ir stiklą „nuplovėm", padangas paspardėm, signalą paspaudinėjom.
Griausmas trenkė po savaitės, kai, važiuojant iš darbo ir suskambėjus „mobiliakui", jis visas net išsipūtė nuo Liubos verksmų ir baisios žinios: mašina sudaužyta. Tarp kitko, anot Liubaškos - „suvaryta nepataisomai". Kai paklausiau, kas gi vis dėl to atsitiko konkrečiai, Liubaška mane „užmušė" savo išsireiškimu, kad net „dugno apsauga" nutrūko. Ne, aš ir jau ne vienus metus nervingai rūkau, kai visokie pseudo meistrai autoservise landžioja po mano „kregždutę", tačiau turiu pripažint, niekada nesu girdėjęs apie tokią nežinomą detalę, kaip „dugno apsauga". Tačiau veidu kristi į purvą ir pasirodyti prieš Liubašką paskutiniu profanu (kas liečia autodetales) , aš negalėjau niekaip! Smalsumas nugalėjo nuovargį ir aš pažadėjau Liubaškai, jog tuoj pat atvažiuosiu „įvertint nuostolį".
Važiuodamas pro Liubaškos namą, atkreipiau dėmesį, jog jos „sagutė" (tokiu meiliu žodeliu žmonos draugė pakrikštijo savo „ratus"), atrodo dar geriau, nei prieš savaitę. Tačiau tai buvo ne vienintelis siurprizas, laukęs manęs šį vakarą... Dar kartą patvirtinusi, kad jos pamesta detalė iš tikrųjų vadinasi, būtent, „dugno apsauga", apsižliumbusi blondinė atvėrė bagažinę ir man, labai jau suintriguotam, buvo suteikta teisė pasigrožėti ramiai Liubuškos mašinoje besiilsinčiu KANALIZACIJOS DANGČIU! Į mano nedrasų klausymą, kaipgi vis dėl to atsitiko tokia nelaimė, verkianti mergina papasakojo: „Varau aš, varau, reiškia. Staiga „buch" ! Tikriausia ant kažko užvažiavau. Aš – ant stabdžių. Išlipu, o šalia guli ji, dugno apsauga. Kažkokie vyrai šalia sustojo. Aš jiems pasiguodžiau, o jie pasakė, kad ši detalė yra pati svarbiausia ir be jos važinėti labai pavojinga. Padėjo detalę pakrauti į bagažinę ir patarė iškart važiuot į autoservisą (pirma juosta, įsijungus avarinį, ne didesniu, nei 40 km/h greičiu)."

Visą jos tiradą laikas nuo laiko sudrumsdavo mano pastangos sulaikyti laukinį juoką. Tačiau tai dar ne viskas. Visas tepaluotas autoserviso meistras, išklausęs gailią Liubaškos istoriją, pasakė, kad anie vyrai ant kelio absoliučiai teisūs, nes iš tikrųjų - nėra svarbesnės detalės, nei dugno apsauga. Tačiau šiuo metu jis suremontuoti mašinos negalys, nes servise neturi ... klausykit atidžiai: „Kairiakrypčių varžtų СС416/53"455674/546388/Bis" (lapelį su varžtų numeriu geraširdis meistras Liubuškai padovanojo, kad ji, vargšelė neužmirštų). Auto detalių parduotuvės, į kurią iškart nuvyko Liubuška, pardavėjas iš pradžių trupuputį „apšalo", bet po to nusiramino ir rimtai pareiškė, kad TOKIUS varžtus galima gauti tik užsisakius iš anksto, po trijų mėnesių, bet ir tai nėra jokios garantijos, kad jie bus pristatyti. Per tą laiką automobilį eksploatuoti griežtai draudžiama...

VISKAS! ! ! Toliau nieko neatsimenu, nes tuo momentu man „nušoko stogas". Žvengiau taip, kad vos žarnos nesusisuko. Už tokį savo elgesį, po to jau, kai papasakojau savo žmonai, buvau pavadintas „idiotu". Matyt, tik iš moteriško solidarumo...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 10, 21:35)
Na biskiuka ilgas tekstas skaityt...

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 12 10, 21:47)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 10, 21:35)
Na biskiuka ilgas tekstas skaityt...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif gerulis cia!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
na ka mergytes saldziu sapnu...
Vaiovos juosta tau produktyvios... ir visoms kitoms kas planuoja tokios pacios... ax.gif
Atsakyti
Ir as jau slenku miegucio,sulaukiau SB is pirties.Atsigaves gryzo thumbup.gif
Saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti
Rugiaveide parsisiunčiau programėlę iš čia
Dar forume leido reklamą apie kalendorius, bet kiek supratau ji mokama.
Tai labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visosuser posted image

niekur as nedingau. ateinu kiekviena diena ir iseinu. viska perskaitau, pasidziaugiu, paliudziu ir iseinu. tiesiog nieko nesinori rasyt, komentuot. kazkaip sunku.. gal siek tiek jau atsigaunu. bet ir dabar sunkiai deliojasi mintys ir sunkiai rasosi. sunku man po pusmetuko labai... vel viskas sukilo i pavirsiu... o dar tos artejancios sventes, kurios visiskai nebekvepia Kaledomis, dovanomis ir t.t...
kai jau atsigausiu, butinai parasysiu daugiau..

nepykit. ir labai smagu, kad dar vis pamenat mane..

atejau tik pasakyt, kad nepamirsau jusu ir esu visada cia. bet mintimis tai tikrai. tiesiog noris patylet..
tai tikiuos suprasit

visoms linkejimai..
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 10, 22:08)
tada reik kirviu nukirst ir viskas, nes ir as tampiau

tu teisi. Reikia ryztis, nes kiek galima, kazkoks issityciojimas

QUOTE(žvelsa @ 2008 12 10, 22:34)
Čia ajuka įdėjau viską ką pavyko rast:

aciu, pasiskaitinesiu. Gal kazka uzkabinsiu.

bet vat sunku gyvenime idealistei but doh.gif jau atrodo isgrudau sita bjauria savo savybe ir vel prasiverzia doh.gif

na as bent tikiuos, kad pavyks kaip nors mama istempt ...

Nu ir bin kur tas sniegas, bent kaledom pakviptu, tai gal nuotaikos geresnes atsirastu doh.gif

user posted image

Atsakyti
Laba naktele ax.gif

As po darbu, laiks i lova lekti, bet dar norejau pasilabinti , pora zodziu parasyti mirksiukas.gif . Maniskiai uzmigo, tai galiu be sazines grauzaties cia kiurksoti lotuliukas.gif .

Diveja klausi ar mano nuotaikos geresnes...tas liudesys pasitrauke, bet matyt jo vieta uzeme panika, tik dabar visos tos emocijos giliai uzdarytos, nors kartais jauciu, kad iki bedugnes keli zingsniai, bet taip jau laviruoju metai, todel tikiuosi, kad tu keliu zingsniu niekada nezengsiu. ax.gif . Is tiesu tai moku sakydama , kad gerai gyvenu ir pasijausti gerai, kad nereiketu meluoti. Yra zmoniu grupe ( cia ne apie jus jus visada zinot , kada man gerai, kada blogai), kuriems pasakau daugiau, o yra gruoe su kuriais tiesiog vengiu susitikti. Bet siaip kaip aAndryte sake, dziaugiuosi , kad dabar bus tik gerai mirksiukas.gif .
As kartais pagalvoju gal vertejo ir man kapeli tureti, ir cia pat suprantu, kad tada negaleciau gyventi kur gyvenu, tureciau buti prirista prie savo zuikio kalelio ir palengveja. Zinau tik viena, kad kai turesiu nama baltijos pajuryje ten stoves angelas, angelas musu visu angelams wub.gif ....

Balta avyte manau , kad visos tave suprantam ( na as cia uz visas susnekejau taip begediskai doh.gif ), dziaugiuosi, kad esi salia musu nors ir tylomis, gerbiu tavo tyla, bet tikiuosi, kad ateis laikas tai tylai pasitraukti, ne del musu, del taves pacios. Stebuklingu tau Keledu, kad ir kokios jos liudnos nebutu heart.gif

VAivos juosta sveikatytes tavo pupai, tikiuosi tai tik mazas begedis virusiukas.
Vdapr ir tavo "psichologui" sveikateles wub.gif . Zinai manau mane irgi prikele is letargo Amelijos liga, saviskiu siuo klausimu nepasitikejau tai teko perimti rupinimas ja i savo rankas, tada vel pajutau, kad turiu ja...o ne tik angela. Dabar tie jausmai visai atsiskyre, as ismokau myleti abu vaikus, bet kai liudna Amuka mano tikroji paguoda, nors ji kartais gali is proto isvaryti doh.gif

STT perduok diziulius linkejimus likimo draugei, nors gal ji pati paskaito... g.gif kaip ten bebutu, tegul nepasiduoda, isgedi, bet nepasiduoda 4u.gif . IR laikau kumstukus uz dvynukus!!!

Rugseje uzjauciu tave begaliniai del tokios vaikystes verysad.gif
Alkoholis mano priesas nors tureciau taip nesakyti nes priesais esu taure vyno pasitaciusi lotuliukas.gif .
Ajuka turejau as sita beda labai arti, taip pat arti kaip tu. MAn buvo gal 15 kai visa sita kose uzvire, gal net anksciau, bet tada nesupratau, nemaciau. Tik tiek, kad man mamos gelbeti nereikejo, nes jie gyveno atskirai, bet tekdavo gelbeti mociute, ta pacia kuriai 90 sukaks pavasari. MB yra ji tempes is bomzyno, rinkes jo butelius ( maniskis inteligentas, kad ji kur tik brendi tegere). Mociutes sesuo, amzina jai atilsi neuskaiciuojama kartu ji gelbejo gerosios vilties gatveje, kodavo, niekas nepadejo, nes yra beda jis turi vadinama bipolini sutrikima, kai depresija keiciasi su manija, bet to pats nezino, nors akivaizdu, niekada ir nepripazintu, be to yra augintas kaip gele siltnamyje, popintas, saugotas,, gintas, taigi netruksta narcicizmo, todel jo niekuo nesigasdinsi, nelaimes jam duoda preteksta depresijai ir taureles pakelimui. Jis geros dusios zmogus, bet visai nemoka gyventi. kai JIs atejo visas girtas i mamos 60-meti pasiunciau ji toli, nuo tada jam zugerus nedarau nieko, net ismokau apie tai negalvoti, dingo idealizmas, ir visi kiti jausmai. Bendrauju, bet tik su blaiviu. As tikiuosi, kad tavo atveju galima kazka padaryti, rasti kaip kitos mergaites rase ta stimula sustoti. labai tikiuosi. MUsu seimai nepavyko verysad.gif . Jei dar jis susitaikytu su diagnoze galma butu gydyti, bet nezinai zmogus kurioje fazeje jam tai pasakyti.
KAs baisiausia tai yra seimos liga, ne tiesiogine prasme. Tu irgi sergi. Tik va klausimas kas tavo mama laiko salia jo. Ne skaip suprantu ji nesijaucia gerai. KAs tai baime likti vienai, noras isgelbeti ji, priesaika buti salai kol mirtis isskirs g.gif .
Del psichologo tai kai mes netekom Sofijos mano kriksto mama kuri pati zinoma psichologe pasiule Algi Petroni. Jis is tiesu labai nuosirdus zmogus, labai siltas ir jaukus.

jis yra Seimos centro vadovas www.vasc.lt

Kaip jis dirba ir ar jis pats dabar konsultuoja nezinau bet visada galima pasiteirauti. Mums tada labai padejo. Manau, kad tame centre tikrai gautum patarima kur kreiptis, tai krikscioniskas centras.

Amade kumstukai vis dar suspausti, duok zinia kaip au seksis.

Mergaites, grazuolytes, parzuveles, bent zodeli pasakykit ax.gif

Visom saldziu sapnu, geros dienos, jusu vaikiukam sveiakteles ir mamu sypsenu, o musu visiem angeleliam ramybes...
Atsakyti