Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vdapr @ 2008 12 10, 22:21)
na ka mergytes saldziu sapnu...
Vaiovos juosta tau produktyvios... ir visoms kitoms kas planuoja tokios pacios...  ax.gif

Stengėmės blush2.gif .

QUOTE(bicė @ 2008 12 11, 02:44)
VAivos juosta sveikatytes tavo pupai, tikiuosi tai tik mazas begedis virusiukas.

Ir aš tikuos. Šiandien tempos jau neturim, naktelė buvo pakankamai rami.

Amade - dideliausios tau sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
Kokios siandien nuotaikos pas jus?
Man irgi pries sventes sunku.. Jau su vyru net pradejom galvoti apie ivaikinima. Labai didele skyle liko po mergyciu netekties.. Bet, kiek domejausi, bus problemu su tuo ivaikinimu.. Mes gyvename uzsienyje ir mums ivaikinima reiktu pradeti uzsienyje.. Taips noretusi padovanoti sesyte ar broliuka musu vyresneliui.. Aisku, galetume bandyti gaudyti gandrus patys, bet butu didesnis tarpas tarp vaiku, o jei nepavyktu? visokios baimes kamuoja.. Noretusi isivaikinti ir daryti ilga ilga pertauka, kad organizmas atsigautu.. o tada trecio susilaukti.. dziaugiuosi, kad jau ir vyras to nori kaip ir as.. Dabar reiktu tik kazkokiu budu per ta biurokratija pereiti..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 12 11, 12:42)
sveikos merginos,
Kokios siandien nuotaikos pas jus?
Man irgi pries sventes sunku.. Jau su vyru net pradejom galvoti apie ivaikinima. Labai didele skyle liko po mergyciu netekties.. Bet, kiek domejausi, bus problemu su tuo ivaikinimu.. Mes gyvename uzsienyje ir mums ivaikinima reiktu pradeti uzsienyje.. Taips noretusi padovanoti sesyte ar broliuka musu vyresneliui.. Aisku, galetume bandyti gaudyti gandrus patys, bet butu didesnis tarpas tarp vaiku, o jei nepavyktu? visokios baimes kamuoja.. Noretusi isivaikinti ir daryti ilga ilga pertauka, kad organizmas atsigautu.. o tada trecio susilaukti.. dziaugiuosi, kad jau ir vyras to nori kaip ir as.. Dabar reiktu tik kazkokiu budu per ta biurokratija pereiti..

As irgi kartais tyliai pamastau apie ivaikinima. blush2.gif net jei ir turesiu savo vaikuciu, kazkaip mane labai zavi mintis isivaikint ir suteikti tiek vaikui, tiek sau prasmes ir gerio... wub.gif MB kiek zinau, irgi uz, tik kol kas norisi viska padaryt, kad turet savo leliu. O jei nesigaus, manau, kad tikrai isivaikintume. ax.gif
Apie visa eiga pasiskaitykit SM skyrely apie ivaikinima arba yra nemazai info ir taip pat forumas www.ivaikinimas.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 11, 14:41)
As irgi kartais tyliai pamastau apie ivaikinima.  :  MB kiek zinau, irgi uz,

man irgi labai gražūs ir taurūs tokie poelgiai. Tik maniškis tam prieštarautų.

Kaip tu, amade? Kirba viduj jaudulys?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 11, 15:01)
* man irgi labai gražūs ir taurūs tokie poelgiai. Tik maniškis tam prieštarautų.

** Kaip tu, amade? Kirba viduj jaudulys?

* man ne tiek pats poelgis, kiek abipusis dziaugsmas - seima gauna dziaugsmeli - vaika, vaikas gauna seima... aisku, vargeliai, rupesteliai, kaip ir kiekvienoj seimoj... na, as jau nemazai skaitinejau. aisku, tam reikia labai daug stiprybes net kai esi pasiryzes ir apsisprendes. ax.gif

** jaudulys... gal biski, bet dabar rupinuosi, koks bus MB turtas doh.gif tikiuosi, kad geras ax.gif o del rezultatu, as zinau, kad sekmes tikimybe 10-15% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 11, 15:01)
man irgi labai gražūs ir taurūs tokie poelgiai. Tik maniškis tam prieštarautų.

maniskis irgi ko gero priestarautu,ir net labai,o as visai noreciau uzpildyt ta tustuma,bet deja yra kaip yra g.gif
sekmes Amade 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif malonu kad pasigeduot friends.gif
as biski pasinerus i apmastymus ir bandau susitvarkyt savo jausmus!
amade, siekmes tau su planavimu ir tau vaivos juosta kad greiciau uzkibtu!!!
biciuk, kaip tu? kada ten tau tas tirimukas del darinuko gimdoi?
visom geros dieneles!
Atsakyti
antuk,
labai smagu, jei pavyktų jums šitas gražus poelgis.. suteikti bent vienam vaikučiui namus 4u.gif
smagu, kad vyras palaiko... maniškis sakė NE....
deja, bet aš turiu viltį.. kai jam bus penkiasdešimt, manau sutiks, o aš palauksiu blush2.gif sako vyrai ant tokių metų subręsta - nedaug belikę - vos daugiau nei dešimt metų - gal per tą laiką dar ir savo pagrandėlis atsirasssssssssss - svaigstu aš čia.... negaliu nesvaigt, kai šalia turiu tokias dvi brangenybes - atrodo turėčiau dvidešimt bet.... doh.gif protas neleistų tiek
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 11, 15:25)
o del rezultatu, as zinau, kad sekmes tikimybe 10-15%  doh.gif

blyn, kiek mažai...
QUOTE(bim @ 2008 12 11, 15:33)
as biski pasinerus i apmastymus ir bandau susitvarkyt savo jausmus!

Gerai kartais tokie dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 11, 16:25)
** jaudulys... gal biski, bet dabar rupinuosi, koks bus MB turtas  doh.gif  tikiuosi, kad geras  ax.gif o del rezultatu, as zinau, kad sekmes tikimybe 10-15%  doh.gif

blink.gif kodėl tik tiek????
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 11, 16:03)
blink.gif  kodėl tik tiek????

jau kazkur rasiau, sveiku sveikiausia pora pastot per 1 cikla turi tikimybe apie 20-25%; IUI tikimybe 10-15%; o dirbtinis apvaisinimas 30-33% (zinant, kad tau isodina jau apvaisintus augancius embionukus, jie vis tiek nevisada prisikabina) ax.gif Cia tiesiog statistika ax.gif
Atsakyti
Labas,
Antuke gražūs pas jūs norai 4u.gif
Amade kuo didžiausios sėkmės tau rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikute bim 4u.gif
Atsakyti