Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(bicė @ 2008 12 14, 20:33)
nieko babusikai ramus buvo nakti, nu biski pabludijai kai kurios, bet siaip ramu, tik, kad as dien aneissimiegu, tai nakti kaip zombis vaikstau blink.gif
O mano miegancioji grazuole jau spejo pora kartu pakeisti savo asmenybe-buvo Pepe ilgakojine, o siandien Plelene wub.gif .
Aha ramu kazkaip ne tik savaitgali, siaip suletejo tempai-Kaledinis ruosimasis, mastymo metas...
KAip tavo nuotaikeles? Kaip namu BOSAI laikosi? ax.gif
Papildyta:
Rugseje nu man pavydas ima paziurejus i tavo kuryba, kazka reik su savimi daryti, kazkur reik ieskoti ikvepimo ir energijos g.gif

Na, nieko, kol kas laikausi. labai daug visokiu rupesteliu. Sunui kita savaite trys koncertai, tai rubus ruost, kaukes daryt. Veikt yra ka, tad ir liudnom mintim laiko vis maziau. Na, o pagrindine BOSE, tai savo pareigu nepamirsta doh.gif . Sokam visi trys aoie ja, o jai vis dar maza. Ismoko rodyt nosyte, akyes, burnyte, tai dabar ismegina ant musu. Greit visi busim isbadytom akim lotuliukas.gif . Bet smagu vis tiek.
O tavo mergina ziuriu nenuobodziauja thumbup.gif . Smagu jai.... kuo nori tuo buna thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 14 gruodžio 2008 - 18:42
Sveikos. Vakar - baliuj pas podinuką, šiandien siaubėm "Senukus" . Eglę pirkom, girliandų, žaisliukų ( super nuolaidos). Eglę jau ir papuošiau.
Greitai tas savaitgalis praėjo verysad.gif .
Atsakyti
Mano seimyna jau prisivalge apkepo varskes.... tai dabar sedi pilvus isverte... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
as dirbau..... ir zmoniu siek tiek padaugejo,tai linksmiau buvo smile.gif
Nusikalus,nusizliumbus,su mb susibarus... doh.gif nu tikra pilnatis verysad.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 12 14, 11:40)
Labas rytas 4u.gif

papuosiau eglute. siemet pirmi metai kai puosem dirbtine. visada puosdavom gyva..
tai siemetine 210 cm, virsune tik pasilipus pasiekiu lotuliukas.gif o ir dovanu jau prideta. vakar supakavau jau namiskiams ir draugams ir sudejau po egle... o kad biskiuka misku namai kvepetu, sakiau nupirksiu gyvu egles sakeliu ir padarysiu kompozicija su zvakem,, turiu kankoreziuku smile.gif nu bet man vistiek nesventiska nuotaika kazkaip.  taip lyg priverstinai viska puosiau. tokia lyg prievole ar pareiga tik priverte. gyvenciau viena, tai net nepuosciau...
bet eglute, kaip tycia, kaip niekad grazi isejo, kad net MB kiekviena diena giria smile.gif

Kaip faina,ir as noriu wub.gif bet mano "Kaledos"pas tevus like,ir nieks neatves... verysad.gif Gal reiks kokia saka parsitemt,ale zaisliuku neturiu,o pirkt neapsimoka...(pilnas maisas pas tevus likes...)gal rugseje teks nukopijuot? g.gif bet laiko neturiu...Kazkokia neapsisprendus as doh.gif
O ir dovanu dar neturiu blush2.gif
Kazkoks kosmaras man sitos sventes....

QUOTE(Amade @ 2008 12 14, 11:46)

ok, einu megzt Divejos sukniai rankoves, nes turiu baigti per kelias dieneles  4u.gif

Laukiu bigsmile.gif Va,nors kas sirdi susildo! Rankdarbiai tai miela wub.gif

MB uz savo nuodemes balandelius verda dar.... kada as ju sulauksiu?! doh.gif ( bet as bjauri,dar nesikalbu)
Atsakyti
Rugsėje, mestelk savo receptą užkepėlės. Ir vdapr - savo apkepo. smile.gif Išmėginsiu.

Beje, pasiguosiu - lieku viena iki penktadienio doh.gif . Su Migle, aišku. Vyrą išsiunčia į Šiaulius - Akropolyje sistemas priešgaisrines vedžiot. Grįš tik į budėjimus. unsure.gif Biškį nefaina...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 14, 19:57)
Rugsėje, mestelk savo receptą užkepėlės. Ir vdapr - savo apkepo.  smile.gif  Išmėginsiu.

Beje, pasiguosiu - lieku viena iki penktadienio  doh.gif  . Su Migle, aišku. Vyrą išsiunčia  į Šiaulius - Akropolyje sistemas priešgaisrines vedžiot. Grįš tik į budėjimus.  unsure.gif  Biškį nefaina...

Purus Varškes pakepas

0,5 kg varškės
4 kiaušiniai
3 šaukštai sviesto
5-7 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai manų
0,5 stiklinės pieno

Manus su pienu užmerk ir palik kokiam pusvalandukui. Kiaušinių trynius atskirk nuo baltymo ir atskirai baltymus isplakti iki standziu putu. Viska dedi paeiliui... kiausiniai cukrus, sviestas, varke ir t.t ant pacio galo baltymus isplaktus... P.S. as dar dedu vanilinio cukraus šaukšta... Kepti apie pusvalanduka 180 laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 20:11)
Purus Varškes pakepas

0,5 kg varškės
4 kiaušiniai
3 šaukštai sviesto
5-7 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai manų
0,5 stiklinės pieno

Manus su pienu užmerk ir palik kokiam pusvalandukui. Kiaušinių trynius atskirk nuo baltymo ir atskirai baltymus isplakti iki standziu putu. Viska dedi paeiliui... kiausiniai cukrus, sviestas, varke ir t.t ant pacio galo baltymus isplaktus... P.S. as dar dedu vanilinio cukraus šaukšta... Kepti apie pusvalanduka 180 laipsniu.

A čiū už receptuką išbandysiu ir aš, tik noriu paklaust kokia panašiai norma išeina ant kiek žmonių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 20:11)
Purus Varškes pakepas

0,5 kg varškės
4 kiaušiniai
3 šaukštai sviesto
5-7 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai manų
0,5 stiklinės pieno

Mmmmmmmm kaip skanu,kaip as megstu,bet nemoku blush2.gif teks pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
STT kaip sekėsi laikyti egzaminą? Kaip tavo madam auga?
Andryte kaip tavo Rūtos sveikata?
Bice šaunu kad tavo babuciukai per pilnatį gerai laikėsi thumbup.gif
Sandryja kaip ten baigėsi su tuo zuikio kostiumu? Kaip papuošei savo bernužėlį?
Rugsėje tu kaip visada nepakartojama thumbup.gif wub.gif
Kokios jūs visos ankstyvos su eglutės puošimu bigsmile.gif Aš kažkaip dar tos minties neprisileidžiu kad jau greit Kalėdos. O eglę ko gero puošim, t. y. ją puoš vyras su vaikais, tik prieš pat Kalėdas. O ta šventinė nuotaika pas mane atsiranda tik per Kūčias doh.gif Dar ir dovanų neturiu doh.gif Laukiu išmokų už mažąją, tada lėksiu dovanų ieškot.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 14, 20:15)
A čiū už receptuką išbandysiu ir aš, tik noriu paklaust kokia panašiai norma išeina ant kiek žmonių. mirksiukas.gif

mazdaug 4 zmoniems... Tikrai skanus... neturiu ka nufotkint ir idet... nes nedaug beliko...

QUOTE(divėja @ 2008 12 14, 20:16)
Mmmmmmmm kaip skanu,kaip as megstu,bet nemoku  blush2.gif  teks pabandyt thumbup.gif

zinok labai paprasta... tikrai nesunku... ir labai labai skanu...
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 14, 19:54)
Labutes mirksiukas.gif
gal rugseje teks nukopijuot? g.gif 

prasom prasom visai smagu- tie burbuliukai tai is Norfos mediniu apyrankiu karoliukus apmezgiau, o pasiut galima visokiausiu ir sirdeliu ir apskritimu, kokius SB marskinius sukarpyt senus ir saguciu papuosimui ar koius nenaudojamus karolius va mano dar trys zvaigzdeles, viena sunaus pageidavimu su blizguciu

user posted image user posted image
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 14, 19:57)
Rugsėje, mestelk savo receptą užkepėlės. Ir vdapr - savo apkepo.  smile.gif  Išmėginsiu.

ui kad cia buvo eksperimentinis gaminys ax.gif , viriau sriuba su krutinele (namine vista sausa) supjausciau, apkepinau morku cesnako ryziu virtu dejau ir kaip lazanijai padaza padariau , prieskoniu pagal skoni ir 15-20 min i orkaite... per sventes - kai namie buna bulviu dedu apvirtas bulves vietoj ryziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 21:11)
Purus Varškes pakepas

0,5 kg varškės
4 kiaušiniai
3 šaukštai sviesto
5-7 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai manų
0,5 stiklinės pieno

nami nam essen.gif . Idomu o su grudeta varske iseitu g.gif , nes sitoje vikingu salyje tik tokios tegaut gali. Nors gal negadinsiu, palauksiu kol mama atves normalios varskytes. Beje sviesta tiesiog sudeti, ar istirpinti ir supilti? g.gif
Atsakyti