Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 14, 20:31)
per sventes - kai namie buna bulviu dedu apvirtas bulves vietoj ryziu lotuliukas.gif

o kodel tik per sventes? g.gif nemegstat?
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 12 14, 20:32)
nami nam essen.gif . Idomu o su grudeta varske iseitu g.gif , nes sitoje vikingu salyje tik tokios tegaut gali. Nors gal negadinsiu, palauksiu kol mama atves normalios varskytes. Beje sviesta tiesiog sudeti, ar istirpinti ir supilti? g.gif

as gabaliukais supjaustau ir sumetu i kombaina... ten ji ismakaluoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 12 14, 21:19)
Sveikos

Kokios jūs visos ankstyvos su eglutės puošimu  bigsmile.gif Aš kažkaip dar tos minties neprisileidžiu kad jau greit Kalėdos. O eglę ko gero puošim, t. y. ją puoš vyras su vaikais, tik prieš pat Kalėdas. O ta šventinė nuotaika pas mane atsiranda tik per Kūčias doh.gif Dar ir dovanų neturiu  doh.gif Laukiu išmokų už mažąją, tada lėksiu dovanų ieškot.

nenusimink as irgi dar be eglutes, vis neapsisprendziu kokia pirkti, namie ir taip betvarke, tai jei reikes dar spyglius sluoti kas dien doh.gif , nors galeciau lauke pastatyti uz lango, bet tada kur reiks dovanas sukrauti unsure.gif . Matyt noro per mazai turiu, o dar tas blogas iprotis atideti viska paskutinei sekundei doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 21:35)

Papildyta:
as gabaliukais supjaustau ir sumetu i kombaina... ten ji ismakaluoja  ax.gif

va , kad as kombaino neturiu g.gif , nu ka nors sugalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 14, 20:38)
nenusimink as irgi dar be eglutes, vis neapsisprendziu kokia pirkti, namie ir taip betvarke, tai jei reikes dar spyglius sluoti kas dien doh.gif , nors galeciau lauke pastatyti uz lango, bet tada kur reiks dovanas sukrauti unsure.gif . Matyt noro per mazai turiu, o dar tas blogas iprotis atideti viska paskutinei sekundei doh.gif
Papildyta:
va , kad as kombaino neturiu g.gif , nu ka nors sugalvosim smile.gif

tai su mikseriu... ir manau tas pats rezultatas butu... beje ar galiu tau i AZ parasyt is medicinos klausimuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 12 14, 18:41)
Ismoko rodyt nosyte, akyes, burnyte, tai dabar ismegina ant musu. Greit visi busim isbadytom akim lotuliukas.gif . Bet smagu vis tiek.

lotuliukas.gif Įsivaizduoju šitą malonumą lotuliukas.gif Manąją tai taip pat neperseniausiai sesė išmokino, bet daugiau mėgėja rodyt ant savęs ir meškinų lotuliukas.gif
Žinai divėja jei nėra noro toms šventėms gal ir nereikia puošti eglės, o ramiai su vyru jas praleist arba kur išvažiuot per jas. Tik jau nesipykit nono.gif Abiem sunku kai aplink visi džiaugsmingai laukia švenčių, o širdyje liūdesys...
Nežinau kaip pati būčiau laukus pirmų Kalėdų po netekties jei ne Justė, šventės iš vaiko neatimsi....
Vaje Vaivos juosta kiek ilgai vienai teks būt doh.gif Bet galper šventes tavo vyrui nereiks budėt?
Vdapr mudvi su Juste labai mėgstam varškės apkepą, šiaip Justė varškės nemėgėja, bet apkepą labai mėgsta.
Beje spyglej mano skype - zibuokle72.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 21:40)
tai su mikseriu... ir manau tas pats rezultatas butu... beje ar galiu tau i AZ parasyt is medicinos klausimuka?  4u.gif

gali zinoma, jei tik iseis man i ji atsakyti ax.gif
Papildyta:
Diveja a ku taviskis prisdirbo, kad tokia sunkia uzduoti davei lotuliukas.gif
Papildyta:
Vaivos juosta svarbiausia, kad ne per pacias sventes. As tai kazkaip visai nebetoleruoju buvimo viena g.gif , net kai Amuka salia, nors kai esam abu isties nedaug bendraujam, bet atsiradusi priklausomybe, kad butu salia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 14, 20:35)
o kodel tik per sventes?  g.gif nemegstat?

a todel kad mb tevai ukininkai, o mes perkam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 14, 20:45)

nu jus pavarot.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 14, 20:38)

Ai pas mane visada taip gaunas doh.gif Ir pas mane tas bjaurus įprotis įsikerojęs viską daryt paskutinę minutę doh.gif O eglę greičiausiai vyras parneš iš miško, tai nelabai noris tiek anksti puošt, o tai iki Trijų karalių vien plikas medis liks be spyglių lotuliukas.gif
Atsakyti
sandrynja kaip atrodo seniai visa tai buvo, akyciu, nosyciu rodymas wub.gif . dziaugiuosi, kad graziai augat ir , kad neturi laiko didesniam liudesiui 4u.gif . Beje is ties kaip baigesi kostiumo klausimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 14, 21:45)

cia tu principoinga ar uosviai skrudzai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 14, 20:45)
Diveja a ku taviskis prisdirbo, kad tokia sunkia uzduoti davei lotuliukas.gif

Buvo prisizadejes,o dar papildomai prisidirbo doh.gif
Jau isvire,pats valgo,o as ne schmoll.gif pikta man dar....
Ai kazkokia depresija uzpuole,as zliumbiu,o jis nesupranta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 14 gruodžio 2008 - 20:56
Tarkim mano uosviai ir turi soda... ir ten buna tu morku ir buroku... bet as ir perku... todel kad kazkokios veisles jie ten visadea sodina... ir labai neskanios nei morkos nei burokai... schmoll.gif tai perku kur skaniau...
Atsakyti
Matet kiek musu prisijungusiu 11!!! biggrin.gif
Atsakyti