Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(bim @ 2008 12 15, 19:57)
stt, beja tik dabar prisimeniau, kad praleidau tavo angeliuko metines!......

jau treti metai nuėjo.... gaila......
QUOTE(bicė @ 2008 12 15, 21:06)
STT garzus tavo burbuliukas  , sakyciau nemenkai ir i broli panasi , o kasas jau greit pinti galesit  . Del egzo nepergyvenk, tai juk smulkmena, butinai dar islaikysi

ačiū

ačiū visoms už pagyras mano kukuliui wub.gif

dėl egzo - bijau... žinotumėt kas jis per žmogus ir kaip viskas vyko - ir jūsų kinkos drebėtų.... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn k čiortu... sėdim auditorijoj, jis ateina, liepia visiem sudėt tašes pas jį ant stalo ir išeit iš auditorijos, tada kvietė po kelis ir pats išsodino kas trečias, o apie testo 'lengvumą' aš patylėsiu.........
va jis http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

QUOTE(vdapr @ 2008 12 15, 21:18)
Zinot mergytes as labai tikiu, kad 

2008m gruodis - 2009 metai musu Stebukliuku laikas...   wub.gif

karoc, medy tup varna pripesus, kazkon murm...pasiziur i veina sparna, ziur jouds, pasiziur i keta - yrgi jouds, tai varna saka:
"bled as betmans"

ir aš tuo tikiu - labai labai labai tikiu....
o gal net ir sau ant metų pabaigėlės užtikėsiu blush2.gif wub.gif

nu tu Vdapr kaip visada - nerealiai.
bet šitas tai thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 15, 23:28)
Ryt ir poryt nedirbu,o ketvirtadieni kaip tik  lauksiu bigsmile.gif kaip man buna smagu,kai mane kas nors aplanko darbe    O ir vedeja,sake,laikyk ta sketi,kiek tik reikia,juk NESTUKE prase!!!!!!  tai vat ir laikom! Mes peliu uzsiveist nenorim
Taip kad STT,taves laukiam

ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ - kū daryt, aš man rods šiandien važiuosiu.... ar dar palaikysi iki sekančios kelionės porą sav, ar jau kapec.... gal kas gali paduot, babkes paliksiu tu įsimuši.... kū daryt... o gal dar ant kaliadų važiuosim apsipirkt tai užsiukčiau...
QUOTE(bim @ 2008 12 16, 00:07)
tai kaip tik isrukysim dosiu zinia ir prasom atvaziot ir vaisintys mirksiukas.gif

oi, nepatikėsit, bet be šito gėrio gyvbent matyt negalėčiau... pass mus uošviai kiaules pjauna ir mes su vyru prisimarinuojam... va ir dabar pusryčiams eisiu sumuštinių su rūkyta palendvica blush2.gif
uoj, bim, kaip mes tave užpulsim - oi laikykis biggrin.gif
o man šviežias agurkas, juoda ajerų duona ir šviežiai rūkyti lašinukai tai kažkas neapsakomo - nerealaus, ir dar į kūno taukus neina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(bim @ 2008 12 15, 19:57)
stt, beja tik dabar prisimeniau, kad praleidau tavo angeliuko metines!......

jau treti metai nuėjo.... gaila......
QUOTE(bicė @ 2008 12 15, 21:06)
STT garzus tavo burbuliukas  , sakyciau nemenkai ir i broli panasi , o kasas jau greit pinti galesit  . Del egzo nepergyvenk, tai juk smulkmena, butinai dar islaikysi

ačiū

ačiū visoms už pagyras mano kukuliui wub.gif

dėl egzo - bijau... žinotumėt kas jis per žmogus ir kaip viskas vyko - ir jūsų kinkos drebėtų.... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn k čiortu... sėdim auditorijoj, jis ateina, liepia visiem sudėt tašes pas jį ant stalo ir išeit iš auditorijos, tada kvietė po kelis ir pats išsodino kas trečias, o apie testo 'lengvumą' aš patylėsiu.........
va jis http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

QUOTE(vdapr @ 2008 12 15, 21:18)
Zinot mergytes as labai tikiu, kad 

2008m gruodis - 2009 metai musu Stebukliuku laikas...   wub.gif

karoc, medy tup varna pripesus, kazkon murm...pasiziur i veina sparna, ziur jouds, pasiziur i keta - yrgi jouds, tai varna saka:
"bled as betmans"

ir aš tuo tikiu - labai labai labai tikiu....
o gal net ir sau ant metų pabaigėlės užtikėsiu blush2.gif wub.gif

nu tu Vdapr kaip visada - nerealiai.
bet šitas tai thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 15, 23:28)
Ryt ir poryt nedirbu,o ketvirtadieni kaip tik  lauksiu bigsmile.gif kaip man buna smagu,kai mane kas nors aplanko darbe    O ir vedeja,sake,laikyk ta sketi,kiek tik reikia,juk NESTUKE prase!!!!!!  tai vat ir laikom! Mes peliu uzsiveist nenorim
Taip kad STT,taves laukiam

ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ - kū daryt, aš man rods šiandien važiuosiu.... ar dar palaikysi iki sekančios kelionės porą sav, ar jau kapec.... gal kas gali paduot, babkes paliksiu tu įsimuši.... kū daryt... o gal dar ant kaliadų važiuosim apsipirkt tai užsiukčiau...
QUOTE(bim @ 2008 12 16, 00:07)
tai kaip tik isrukysim dosiu zinia ir prasom atvaziot ir vaisintys mirksiukas.gif

oi, nepatikėsit, bet be šito gėrio gyvbent matyt negalėčiau... pass mus uošviai kiaules pjauna ir mes su vyru prisimarinuojam... va ir dabar pusryčiams eisiu sumuštinių su rūkyta palendvica blush2.gif
uoj, bim, kaip mes tave užpulsim - oi laikykis biggrin.gif
o man šviežias agurkas, juoda ajerų duona ir šviežiai rūkyti lašinukai tai kažkas neapsakomo - nerealaus, ir dar į kūno taukus neina wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 08:03)
labas rytas 4u.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 08:09)
labas rytas 4u.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 08:15)
labas rytas  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mane tie patys grybai lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
psio - ainu galvą dažyt , kol vienas filmukuose, kitas sapneliuose biggrin.gif
Atsakyti
ir tau Balta avyte triskart LABASRYTAS 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 07:15)
labas rytas  4u.gif

Labas rytelis 4u.gif
Nu tu ir ankstyva ax.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 16, 07:20)
Labas rytas 4u.gif

*ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ - kū daryt, aš man rods šiandien važiuosiu.... ar dar palaikysi iki sekančios kelionės porą sav, ar jau kapec.... gal kas gali paduot, babkes paliksiu tu įsimuši.... kū daryt... o gal dar ant kaliadų važiuosim apsipirkt tai užsiukčiau...

**oi, nepatikėsit, bet be šito gėrio gyvbent matyt negalėčiau... pass mus uošviai kiaules pjauna ir mes su vyru prisimarinuojam... va ir dabar pusryčiams eisiu sumuštinių su rūkyta palendvica  blush2.gif
uoj, bim, kaip mes tave užpulsim - oi laikykis  biggrin.gif
o man šviežias agurkas, juoda ajerų duona ir šviežiai rūkyti lašinukai tai kažkas neapsakomo - nerealaus, ir dar į kūno taukus neina  wub.gif  thumbup.gif

* Tai jei tu nori,gali varyt siandien! Tik man pasakyk tiksliai,tada as paskambinsiu savo mergom ir jos parduos tau ta sketi mirksiukas.gif Nes as pati siand i Lentvari varau sveciuotis ax.gif

** sazines turekit doh.gif is pacio ryto apie tooooookius skanumynus kalbet!!!!!!!
BIM,laikykis,arba lasinius slepk kuo giliau,nes pagal kvapa mes visos suleksim lotuliukas.gif

O man vadinasi iseigine,tai akys jau placios!!! kai galeciau dar miegot... nu gal ryt pavyks ilgiau.Siandien tiek reikalu dar visokiu,net nezinau kaip suspet viska doh.gif
Atsakyti
labas rytas!!!
oi baota avyte, ko tu cia trejenes,o stt dvejinas megalol.gif o tas rugsejos trys kart ir tau labas rytas, isvis vos is juoko nepargriuvau, nu vien zo, gera duoze vit c is pacio ryto!!!! super!!! thumb_yello.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
nu pagaliau viskas tvarkoj su supermama.. o tai ryte kazkokios nesamones dares. vis parasu ir rodo kad klaida, vel parasau ir vel kad klaida ir taip 3 kartus.. doh.gif

o paskui viskas pasimate doh.gif

bet gerai kad ne man vienai, o tai galvotumet kad nuciuoziau nuo proto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 11:46)
nu pagaliau viskas tvarkoj su supermama.. o tai ryte kazkokios nesamones dares. vis parasu ir rodo kad klaida, vel parasau ir vel kad klaida ir taip 3 kartus.. doh.gif

o paskui viskas pasimate doh.gif

bet gerai kad ne man vienai, o tai galvotumet kad nuciuoziau nuo proto bigsmile.gif

kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 16, 09:52)
* Tai jei tu nori,gali varyt siandien! Tik man pasakyk tiksliai,tada as paskambinsiu savo mergom ir jos parduos tau ta sketi mirksiukas.gif  Nes as pati siand i Lentvari varau sveciuotis ax.gif

varau šian į akropolį, gal ir madon užsuksiu, jei užsuksiu tau skambtelsiu, oki?????
Atsakyti