Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(bim @ 2008 12 16, 09:48)
kaip tau sekasi? 4u.gif

nu nieko, po truputi. dirbu, tai neturiu daug laiko visokioms mintims. lb laukiu kada greiciau pasibaigtu visos sventes. nes dabar lb sunkus metas... kyla visi prisiminimai... pries metus, gruodzio 12 pasidariau NT ir pamaciau 2 rausva sjuosteles, 18 diena - ejau pas gine - ir ji tik patvirtino mano nestuma. pamenu skaridziau padebesiais, buvau pati laimingiausia. gyvenime tokai nebuvau. o dabar viskas atvirksciai. toks veriantis liudesys, apatija. dar gyvenime tai nelaukiau siu graziausiu metu svenciu. nors ir dovanos jau supirktos ir egle namuos stovi papuosta...bet visa tai tik dar labiau liudina ir skaudina mane...

nepykit kad taip liudnai as...

linkejimai visoms, buckis..
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 09:46)
nu pagaliau viskas tvarkoj su supermama.. o tai ryte kazkokios nesamones dares. vis parasu ir rodo kad klaida, vel parasau ir vel kad klaida ir taip 3 kartus.. doh.gif

o paskui viskas pasimate doh.gif

bet gerai kad ne man vienai, o tai galvotumet kad nuciuoziau nuo proto bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O as pagalvojau,kad tu specialiai cia,zadini visas tongue.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 16, 09:51)
varau šian į akropolį, gal ir madon užsuksiu, jei užsuksiu tau skambtelsiu, oki?????

Ok,jei ka,lauksiu skambucio.Gero prasiblaskymo tau 4u.gif
Atsakyti
man ir praejusiu metu sventes buvo liudnos, o dar anytos zodziai prie kuciu stalo - NIEKS NEPAGIMDO MAN ANUKES... sukandus dantis su asarom akyse nurijau tik gumula ir viskas, o siemet sakiau isvis pas ja nevaziuot, bet ziuresiu ka mb sakys i tai... nenoriu apsimetinet ir gadint sausventines nuotaikos
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 11:55)
nu nieko, po truputi. dirbu, tai neturiu daug laiko visokioms mintims. lb laukiu kada greiciau pasibaigtu visos sventes. nes dabar lb sunkus metas... kyla visi prisiminimai... pries metus, gruodzio 12 pasidariau NT ir pamaciau 2 rausva sjuosteles, 18 diena - ejau pas gine - ir ji tik patvirtino mano nestuma. pamenu skaridziau padebesiais, buvau pati laimingiausia. gyvenime tokai nebuvau. o dabar viskas atvirksciai. toks veriantis liudesys, apatija. dar gyvenime tai nelaukiau siu graziausiu metu svenciu. nors ir dovanos jau supirktos ir egle namuos stovi papuosta...bet visa tai tik dar labiau liudina ir skaudina mane...

nepykit kad taip liudnai as...

linkejimai visoms, buckis..

oi pilnai tave suprantu, as tokiu metu jau ruosiau lovyte rubelius ir visa kita busimai dukrytei!!! laukiau svenciu ir svajojau kaip kitiemet jau bus dvi dukros, bus linksma, didele seima..... skaiciavau su nekantrumu paskutines savaites, bet..
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 16, 10:05)
oi pilnai tave suprantu, as tokiu metu jau ruosiau lovyte rubelius ir visa kita busimai dukrytei!!! laukiau svenciu ir svajojau kaip kitiemet jau bus dvi dukros, bus linksma, didele seima..... skaiciavau su nekantrumu paskutines savaites, bet..

console.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na, mes po visu kelioniu ir daktariuku. Siaip viskas lyg ir neblogai. Sirdelej girdi uzesiuka, bet labai jau silpna, tai geguzes men dar padarys echo. Tik va, kazkur pasigavom kazkokia zaraza, tai apsirgo mano pupa verysad.gif . Taigi, pirmas musu kartas su temperatura. Buvom pas gydytoja, tai antibiotiku nereik, ko as labiausiai bijojau. Kalbejau su viena gydytoja is kliniku. Tai sake dabar laaaaabai daug dvynuku ir trynuku gimsa, bet deja labai daug sunkiu atveju...Daug apsigimimu verysad.gif .
STT, sianakt sapnavau tave ir Zemyna wub.gif
Bim, nu kaip sugundei mane su pokalbiais apie lasinukus(niam niam).
Balta avyte console.gif . Tikriausiai ne vienai is musu sunkios sios sventes...Mes pernai per KAledas ir NAujus buvom ligoninej su mazute. Papuosem jai palatele, dainavau kaledines giesmes, nupirkom dovanele...Tai buvo pirmos ir paskutines musu Kaledos verysad.gif (blyn kaip sunku).
Zvelsa, kalendoriu pasidarei ax.gif ?
Geros dieneles Jums visoms. Pabudo mano ligoniuke, begu pas ja.
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Atsakyti
Labas mergytes...

Balta avyte console.gif
As praeitais metasi gruodzio 28 d. pasidariau testuka ir pamaciau II... tiek svaju tiek laimes... o dabar turim ka turim... visos po angeliuka danguje...

Mergos man siandien pas dantiste bijau.gif Oj puse 6... jau taip bijau.... doh.gif
Atsakyti
[quote=vdapr,2008 12 16, 17:11]
Labas mergytes...

Balta avyte console.gif
As praeitais metasi gruodzio 28 d. pasidariau testuka ir pamaciau II... tiek svaju tiek laimes... o dabar turim ka turim... visos po angeliuka danguje...

Mergos man siandien pas dantiste bijau.gif Oj puse 6... jau taip bijau.... doh.gif
[/qu
Sekmes pas stomatologa mirksiukas.gif . Nebijok gi, ner taip baisu. Cia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 16, 09:55)
gruodzio 12 pasidariau NT ir pamaciau 2 rausva sjuosteles,

Praeitais metais pries pat Kucias pasidariau testa ir pamaciau I I juosteles. Negalejau patiketi. Maniau, kad Auksciausias suteike didziausia Kaledu dovana. Man, tai buvo ypatingos Kaledos verysad.gif

Noriu STT paklausti. Po angeliuko netekties ar nesapnavai jokiu nesamoniu? Kad gime vel negyvas vaikas ar persileidima? "Persiprasau" uz kl. blush2.gif

Na as nuo pat ryto, kaip su maisu trenkta. Negaliu atsigauti po kraupaus sapno. Toks tikroviskas ir realistiskas. Tikiuosi, tai tik pasamones pasekme...
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 16, 15:37)
Praeitais metais pries pat Kucias pasidariau testa ir pamaciau I I juosteles. Negalejau patiketi. Maniau, kad Auksciausias suteike didziausia Kaledu dovana. Man, tai buvo ypatingos Kaledos verysad.gif
Noriu STT paklausti. Po angeliuko netekties ar nesapnavai jokiu nesamoniu? Kad gime vel negyvas vaikas ar persileidima? "Persiprasau" uz kl. blush2.gif

Na as nuo pat ryto, kaip su maisu trenkta. Negaliu atsigauti po kraupaus sapno. Toks tikroviskas ir realistiskas. Tikiuosi, tai tik pasamones pasekme...

mes pernai su sunuciu visas sventes praleidom ligoninej su didziule viltim,nes buvo paskutinis chemoterapijos blokas,taip svajojom kad sias kaledas sutiksim visi kartu namuose verysad.gif
as ir vel sapnuoju sūnuti,tik sįkart ne linksma ir sveika,o gulinti renimacijoj,ir daktare pasako kad nebera jokios vilties cray.gif greiciau praeitu tos sventes...
graziausia ir pasisveikint pamirsau doh.gif
sveikutes 4u.gif
Atsakyti
sios sventes, prisipilde, nauju vilciu, liudnu prisimenimu ir visos kitos ateiti laukiancios sventes ligei taip pat sukels mum skausma, bet vis del to mes turim juos laukt ir dziauktys mes turejom aplamai juos, o gi yra kurie net akimirkai visos laimes motinestes nekad nepajus, mes esam lamingos!!!!
Atsakyti