QUOTE(dija78 @ 2009 01 19, 22:57)
Ar galima nuluzusia sakele imerkt i vandeni kad saknis isleistu? Ar i zeme?
O aš visada laikau vandenyje, kol išleidžia šakneles. Visi tokiu būdu daiginti mano nareliai prigijo ir puikiausiai užaugo.
Papildyta:
QUOTE(linele** @ 2009 01 19, 15:35)

Sveikos! Turiu sia gelyte kokius 2 menesius. Gavau dovanu visa su pumpuriukais, pradejo skleistis ziedeliai ir perlaisciau

nukrito visi pumpureliai ir gelytes lapai suminkstejo, susiraukslejo. paskui ilgai nelaisciau - atsigavo, bet sausa zeme buvo, net sonuose tarpai. paliejau - vel susiraukslejo

tai taip ir nenutaikau kiek lieti...nors as ja ant keramzito pastacius, kad perteklius nubegtu, bet vistiek gal per daug laistau
Pas mane plokstenis, knygose randu, kad jam sausis - zydejimo metas, o vasaris/kovas - ramybes, reikia isnesti salta, apie 13 laipsniu, patalpa ir mazai lieti... Tai ir nesuprantu - ar maniskei jau ramybes laikotarpis? ar jau nesti i ta "saltaja" - juk jau menesis laiko, kai be ziedu...ir ka reiskia "laistyti nedaug"?
Kambaryje apie 20 laipsniu, ant palanges ji auga, vazoniukas standartinis maziukas....kaip daznai lieti? po kiek? cia man tokia pirma gele, su kuria taip sunku susidraugauti
Kažkas ne taip čia tavo tai gėlytei

o žydėti gali įvairiai. Pas mane visi kalėdukai žydi lapkričio mėn. nu dar gruodžio pradžioje kai kurie.
Gal įdėk foto, apžiūrėsim kaip vizualiai atrodo.
Man tai jie patys nereikliausi iš visų gėlių.