Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

QUOTE(dija78 @ 2009 01 15, 21:00)
Kokia grazuole gele balta thumbup.gif Nebuvau macius tokios lotuliukas.gif Ar daznai laistai?

sita gelyte ne mano,bet sitos gelytes daiga turiu ax.gif

QUOTE(Drum @ 2009 01 14, 12:37)
[attachmentid=167852][attachmentid=167853]

Sveikos (-i) visi.Nuotraukoje yra tikrasis kaledinis kaktusas -shlumbergera truncata smile.gif
Atsakyti
O aš ir skaičiau kad šios gelytės meta pumpurus dar ir net nuo ''ne vienodo'' laistymo. O man ta, ružavoji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 01 17, 17:08)
O aš ir skaičiau kad šios gelytės meta pumpurus dar ir net nuo ''ne vienodo'' laistymo. O man ta, ružavoji labai patiko.

Gal g.gif , nes buna kad daznai palaistau, o paskui vel pamirstu ir vel ilgesni laika nelaistau. Ir pumpurai buvo nubire, na bet as perlaiscius buvau doh.gif
Atsakyti
jūsų gėlytes jau baigia nužydėti ax.gif gal kuri galėtu pasidalinti geltonos ar baltos splavos flensiuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2009 01 18, 19:56)
jūsų gėlytes jau baigia nužydėti  ax.gif  gal kuri galėtu pasidalinti geltonos ar baltos splavos flensiuku  blush2.gif

Aš galėčiau geltonos spalvos. Paieškok anksčiau šioje temoje (8 psl.) įdėjau kaip atrodo. O koks miestas? Tikiuosi Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 18 sausio 2009 - 19:50
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 18, 19:48)
Aš galėčiau geltonos spalvos. Paieškok anksčiau šioje temoje (8 psl.) įdėjau kaip atrodo. O koks miestas? Tikiuosi Vilnius  4u.gif

parašiau į AŽ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 01 12, 14:55)
Ir maniškis į pakartotinai žydinčių kompanija pretenduoja.Gėlėms smegenys pasimaišė lotuliukas.gif

ir mano jau su pumpuraisuser posted image
Atsakyti
maniske, tik viena su pumpurais g.gif
Atsakyti
doh.gif Sveikos! Turiu sia gelyte kokius 2 menesius. Gavau dovanu visa su pumpuriukais, pradejo skleistis ziedeliai ir perlaisciau doh.gif nukrito visi pumpureliai ir gelytes lapai suminkstejo, susiraukslejo. paskui ilgai nelaisciau - atsigavo, bet sausa zeme buvo, net sonuose tarpai. paliejau - vel susiraukslejo doh.gif tai taip ir nenutaikau kiek lieti...nors as ja ant keramzito pastacius, kad perteklius nubegtu, bet vistiek gal per daug laistau ax.gif
Pas mane plokstenis, knygose randu, kad jam sausis - zydejimo metas, o vasaris/kovas - ramybes, reikia isnesti salta, apie 13 laipsniu, patalpa ir mazai lieti... Tai ir nesuprantu - ar maniskei jau ramybes laikotarpis? ar jau nesti i ta "saltaja" - juk jau menesis laiko, kai be ziedu...ir ka reiskia "laistyti nedaug"? doh.gif
Kambaryje apie 20 laipsniu, ant palanges ji auga, vazoniukas standartinis maziukas....kaip daznai lieti? po kiek? cia man tokia pirma gele, su kuria taip sunku susidraugauti doh.gif
Atsakyti
Ar galima nuluzusia sakele imerkt i vandeni kad saknis isleistu? Ar i zeme?
Atsakyti
Į vandenį tai nereikia merkti.Reikia apdžiovinti ir sodinti į smėlį.
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 01 19, 22:57)
Ar galima nuluzusia sakele imerkt i vandeni kad saknis isleistu? Ar i zeme?

O aš visada laikau vandenyje, kol išleidžia šakneles. Visi tokiu būdu daiginti mano nareliai prigijo ir puikiausiai užaugo.
Papildyta:
QUOTE(linele** @ 2009 01 19, 15:35)
doh.gif Sveikos! Turiu sia gelyte kokius 2 menesius. Gavau dovanu visa su pumpuriukais, pradejo skleistis ziedeliai ir perlaisciau  doh.gif nukrito visi pumpureliai ir gelytes lapai suminkstejo, susiraukslejo. paskui ilgai nelaisciau - atsigavo, bet sausa zeme buvo, net sonuose tarpai. paliejau - vel susiraukslejo  doh.gif tai taip ir nenutaikau kiek lieti...nors as ja ant keramzito pastacius, kad perteklius nubegtu, bet vistiek gal per daug laistau ax.gif
Pas mane plokstenis, knygose randu, kad jam sausis - zydejimo metas, o vasaris/kovas - ramybes, reikia isnesti salta, apie 13 laipsniu, patalpa ir mazai lieti... Tai ir nesuprantu - ar maniskei jau ramybes laikotarpis? ar jau nesti i ta "saltaja" - juk jau menesis laiko, kai be ziedu...ir ka reiskia "laistyti nedaug"? doh.gif
Kambaryje apie 20 laipsniu, ant palanges ji auga, vazoniukas standartinis maziukas....kaip daznai lieti? po kiek? cia man tokia pirma gele, su kuria taip sunku susidraugauti doh.gif

Kažkas ne taip čia tavo tai gėlytei g.gif o žydėti gali įvairiai. Pas mane visi kalėdukai žydi lapkričio mėn. nu dar gruodžio pradžioje kai kurie.

Gal įdėk foto, apžiūrėsim kaip vizualiai atrodo.

Man tai jie patys nereikliausi iš visų gėlių.
Atsakyti