gal tada perlieju...
reiks labai saikingai...
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 19, 21:12)
O aš visada laikau vandenyje, kol išleidžia šakneles. Visi tokiu būdu daiginti mano nareliai prigijo ir puikiausiai užaugo.
as tai iskart i zeme kisu ir visi prigijo
QUOTE(rena @ 2009 01 20, 00:41)
Ačiū už pagalbą. Reikės vieną į žemę įkišt, o kitą į vandenį. Pabandysiu kuri geriau prigis
Man nei tuo , nei kitu būdu neprigijo. žemėje kur buvo - sudžiuvo, o vandeny - supuvo.
Mano kalėdukas sparčiai augina naujus ūgliukus, kasdien vis nauji, tai taip džiugina širdį, galvoju po tokio spartaus augimo ateis laikas kia ir pražys.
Mano kalėdukas sparčiai augina naujus ūgliukus, kasdien vis nauji, tai taip džiugina širdį, galvoju po tokio spartaus augimo ateis laikas kia ir pražys.
QUOTE(Drum @ 2009 01 21, 23:40)
Man nei tuo , nei kitu būdu neprigijo. žemėje kur buvo - sudžiuvo, o vandeny - supuvo.
Tikiuos kad man taip nenutiks ir prigis nors vienas
nenuvyto!!!
paliejau, ir viskas tvarkoje, lapai nesusiraukslejo! Nedaug liejau, tai gal viskas tvarkoje bus...
tai kaip su tuo ramybes periodu - reik juos vesiai nesti ar ne?
QUOTE(linele** @ 2009 01 22, 15:50)
nenuvyto!!!
paliejau, ir viskas tvarkoje, lapai nesusiraukslejo! Nedaug liejau, tai gal viskas tvarkoje bus...
Nesti niekur nebutina,tik kelais laipsniais zemesne temperatura jei yra tai gerai,na jei tokiu salygu nera tai ir nieko tokio tik reciau laistyt reik
Sveikutes, as taip saugojau savo gėlytę, o siandien pareinu žiūriu kad nulaužė žiedą su koteliu
, kažkaip nesiseka
, Čia pati perlaisčius buvau, tai visi žiedai buvo nubirę
. O kai pobiškį atsigavo tai vėl viskios nesamonės
Reikės vietą jai pakeist
labai gražus visi, net nebūčiau pagalvojusi kad jie būna tokių įvairių spalvų, pati turiu ryškiai rožinį, bet jau antrus metus nežydi, nors pats labai vešlus, užauginau iš vienos mažos šakelės.
QUOTE(AUSRELINA @ 2009 01 23, 13:43)
labai gražus visi, net nebūčiau pagalvojusi kad jie būna tokių įvairių spalvų, pati turiu ryškiai rožinį, bet jau antrus metus nežydi, nors pats labai vešlus, užauginau iš vienos mažos šakelės.
I men.po 2 sykius palaistykit su azotinem trasom ir turetu kazkur pie balandi kelis ziedus pradziai parodyti
QUOTE(merga @ 2009 01 23, 15:10)
I men.po 2 sykius palaistykit su azotinem trasom ir turetu kazkur pie balandi kelis ziedus pradziai parodyti 
ačiū už patarimą, pabandysiu
na mano kaledinis kaktusas tik dabar pradeda krauti,o as kiek laiko ta kaktusa laistyti reikia?kaip aplamai ji priziureti.Kai permai ji parsinesiau tai jis man visus pumpurus numete,ir tik siemet pradejo gyvybe rodyti