As taip pat jau kelerius metus auginu kaktusiuka.Man ji drauge padovanojo kaip velykini kaktusiuka.Tai pora ar tris metelius jis zydejo pavasari, o dabar pora metu jis man prazista vasra - rugpjucio men.
Kodel? Ka as ne taip padariau? O galima jo zydejima perkelti i kaledas?
QUOTE(merga @ 2008 12 06, 00:19)
Ačiū
Gal kas iš žinančių pasakytumėt kodėl mano kaktusiuko rausvi lapeliai?
Foto mačiau pirmam puslapį atkelta iš praeitos temos - ačiū merginoms
QUOTE(heizi @ 2008 12 06, 18:15)
Gal kas iš žinančių pasakytumėt kodėl mano kaktusiuko rausvi lapeliai?
Foto mačiau pirmam puslapį atkelta iš praeitos temos - ačiū merginoms 
Aš irgi pastebėjau, kad vienų šakelės būna žalios, o kitų rausvos. Nemanau, kad čia nuo saulės, gal jau tokios rūšys. Pas mane pvz. visų spalvų, bet visi žali. Tik vieną gavau baltą dovanų, tai stipriai rausvos šakelės, vos ne raudonos
QUOTE(dyskre @ 2008 12 07, 19:22)
Sveiki,
maniskis tris-keturis metus zydejo Kaledoms.O siemet net ziedu nekrauna
Kazi,kodel
maniskis tris-keturis metus zydejo Kaledoms.O siemet net ziedu nekrauna
Kazi,kodel
Matyt yra didelis augalas ir ji reiktu persodinti,bet persodinima tik birzeli,tad dabar laistykit laiks nuo laiko trasom.
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 06, 10:40)
As taip pat jau kelerius metus auginu kaktusiuka.Man ji drauge padovanojo kaip velykini kaktusiuka.Tai pora ar tris metelius jis zydejo pavasari, o dabar pora metu jis man prazista vasra - rugpjucio men.
Kodel? Ka as ne taip padariau? O galima jo zydejima perkelti i kaledas? 
Galima :
laba vakara merginos,
Šitokį grožį ir aš gavau dovanų gimtadienio proga - pumpurėlių daug, jau vienas žiedelis prasiskleidė, tiku va mane neramina tokis dalykas jis kol kas tupi parduotuviniame vazone
lyg ir norėtųsi jį persodinti į naują gražų, bet nežinau, nei kokių žemių jam reikia, nei ar galima žydinti kraustyt
nepykit, kad neturiu laiko skaityti abiejų temų
Šitokį grožį ir aš gavau dovanų gimtadienio proga - pumpurėlių daug, jau vienas žiedelis prasiskleidė, tiku va mane neramina tokis dalykas jis kol kas tupi parduotuviniame vazone
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 07, 19:34)
lyg ir norėtųsi jį persodinti į naują gražų, bet nežinau, nei kokių žemių jam reikia, nei ar galima žydinti kraustyt
nepykit, kad neturiu laiko skaityti abiejų temų 
Kaledukai persodinami birzelio men.Tik jei yra butinybe.Vazoneliai turi buti kelis sykius didesni.Substraktas tinka kompleksinis kambarinems gelems su smelio priemaisu
Na va, pagaliau ir ant savo senojo raudonojo kalėduko pamačiau pumpuriukus
O jau buvau išsigandus, kad nebežydės... Matyt trūko jam šviesos. Kai pastačiau ant palangės ir palaisčiau trąšomis žydinčioms gėlėms, tai ir pradėjo pumpurėlius kraut...
Kai bus truputį didesni, pasirodysim...
QUOTE(Akrila @ 2008 12 08, 18:32)
Na va, pagaliau ir ant savo senojo raudonojo kalėduko pamačiau pumpuriukus
O jau buvau išsigandus, kad nebežydės... Matyt trūko jam šviesos. Kai pastačiau ant palangės ir palaisčiau trąšomis žydinčioms gėlėms, tai ir pradėjo pumpurėlius kraut...
Kai bus truputį didesni, pasirodysim...
O kazkas nerimavo,kad nezydes...
šiandien nusipirkau dar vieną kalėduką ,bet galvoju ar nenubirės žiedeliai
Juk nerekomenduojama jų nešioti tai yra keisti vietąir t.t.
QUOTE(merga @ 2008 12 09, 09:16)
Taip taip