Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

As taip pat jau kelerius metus auginu kaktusiuka.Man ji drauge padovanojo kaip velykini kaktusiuka.Tai pora ar tris metelius jis zydejo pavasari, o dabar pora metu jis man prazista vasra - rugpjucio men. g.gif Kodel? Ka as ne taip padariau? O galima jo zydejima perkelti i kaledas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 12 06, 00:19)
ju neskinkit,nes pasiplesia busimo ziedo uzuomazgos.Lai pats nukrenta smile.gif

Ačiū 4u.gif Porą nuskyniau, daugiau nebeskinsiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas iš žinančių pasakytumėt kodėl mano kaktusiuko rausvi lapeliai? g.gif Foto mačiau pirmam puslapį atkelta iš praeitos temos - ačiū merginoms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(heizi @ 2008 12 06, 18:15)
Gal kas iš žinančių pasakytumėt kodėl mano kaktusiuko rausvi lapeliai?   g.gif  Foto mačiau pirmam puslapį atkelta iš praeitos temos - ačiū merginoms aciuks.gif

Aš irgi pastebėjau, kad vienų šakelės būna žalios, o kitų rausvos. Nemanau, kad čia nuo saulės, gal jau tokios rūšys. Pas mane pvz. visų spalvų, bet visi žali. Tik vieną gavau baltą dovanų, tai stipriai rausvos šakelės, vos ne raudonos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 gruodžio 2008 - 17:38
Sveiki,
maniskis tris-keturis metus zydejo Kaledoms.O siemet net ziedu nekrauna schmoll.gif
Kazi,kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dyskre @ 2008 12 07, 19:22)
Sveiki,
maniskis tris-keturis metus zydejo Kaledoms.O siemet net ziedu nekrauna schmoll.gif
Kazi,kodel

Matyt yra didelis augalas ir ji reiktu persodinti,bet persodinima tik birzeli,tad dabar laistykit laiks nuo laiko trasom. smile.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 12 06, 10:40)
As taip pat jau kelerius metus auginu kaktusiuka.Man ji drauge padovanojo kaip velykini kaktusiuka.Tai pora ar tris metelius jis zydejo pavasari, o dabar pora metu jis man prazista vasra - rugpjucio men.  g.gif Kodel? Ka as ne taip padariau? O galima jo zydejima perkelti i kaledas?  g.gif

Galima : smile.gif
Atsakyti
laba vakara merginos,

Šitokį grožį ir aš gavau dovanų gimtadienio proga - pumpurėlių daug, jau vienas žiedelis prasiskleidė, tiku va mane neramina tokis dalykas jis kol kas tupi parduotuviniame vazone doh.gif lyg ir norėtųsi jį persodinti į naują gražų, bet nežinau, nei kokių žemių jam reikia, nei ar galima žydinti kraustyt g.gif nepykit, kad neturiu laiko skaityti abiejų temų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 07 gruodžio 2008 - 19:35
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 07, 19:34)
Šitokį grožį ir aš gavau dovanų gimtadienio proga - pumpurėlių daug, jau vienas žiedelis prasiskleidė, tiku va mane neramina tokis dalykas jis kol kas tupi parduotuviniame vazone doh.gif  lyg ir norėtųsi jį persodinti į naują gražų, bet nežinau, nei kokių žemių jam reikia, nei ar galima žydinti kraustyt  g.gif nepykit, kad neturiu laiko skaityti abiejų temų blush2.gif

Kaledukai persodinami birzelio men.Tik jei yra butinybe.Vazoneliai turi buti kelis sykius didesni.Substraktas tinka kompleksinis kambarinems gelems su smelio priemaisu smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir ant savo senojo raudonojo kalėduko pamačiau pumpuriukus thumbup.gif O jau buvau išsigandus, kad nebežydės... Matyt trūko jam šviesos. Kai pastačiau ant palangės ir palaisčiau trąšomis žydinčioms gėlėms, tai ir pradėjo pumpurėlius kraut... wub.gif Kai bus truputį didesni, pasirodysim...
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2008 12 08, 18:32)
Na va, pagaliau ir ant savo senojo raudonojo kalėduko pamačiau pumpuriukus  thumbup.gif  O jau buvau išsigandus, kad nebežydės... Matyt trūko jam šviesos. Kai pastačiau ant palangės ir palaisčiau trąšomis žydinčioms gėlėms, tai ir pradėjo pumpurėlius kraut...  wub.gif  Kai bus truputį didesni, pasirodysim...

O kazkas nerimavo,kad nezydes... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau dar vieną kalėduką ,bet galvoju ar nenubirės žiedeliai g.gif Juk nerekomenduojama jų nešioti tai yra keisti vietąir t.t.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 12 09, 09:16)
O kazkas nerimavo,kad nezydes... blush2.gif  smile.gif

Taip taip blush2.gif ,bet dabar jau ramiau man wub.gif
Atsakyti