Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

SVeikos,

Pas mane kaledinukas nuzydejo spalio pabaigoje. blink.gif Kelis ziedukai nudziuvo. O siaip, jis pas mane jau antri metai neauga, o tik zydi, kartais po 2 kartus i metus.
Kiek grozybiu cia maciau!!! Niekad nebuciau pagalvojusi, kad kaledinukas gali buti ir baltos ir kitokiu spalvu. Nes esu maciusi tik raudonai bezydinti.

Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 12 09, 20:07)
šiandien nusipirkau dar vieną kalėduką ,bet galvoju ar nenubirės žiedeliai  g.gif Juk nerekomenduojama jų nešioti tai yra keisti vietąir t.t.

kokios spalvos?
Atsakyti
Nugi violetinis,o kai išsiskleis tai bus matyt.Dabar tai pumpurai tik.Kitokių spalvų nebebuvo .Sakė dar baltų buvo.Aš kaip visada nespėjau doh.gif
Nors baltą aš ir pati turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 09 gruodžio 2008 - 20:59
QUOTE(Akrila @ 2008 12 09, 18:42)
Taip taip  blush2.gif  ,bet dabar jau ramiau man  wub.gif

4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(grite @ 2008 12 09, 18:07)
šiandien nusipirkau dar vieną kalėduką ,bet galvoju ar nenubirės žiedeliai  g.gif Juk nerekomenduojama jų nešioti tai yra keisti vietąir t.t.

diesni pumpurai gali nubyreti ir tikriausiai nubyres del adaptacijos,o keletas dar tik vystytis pradejusiu zydes,ttik butu gerai,kad temperatura vienoda butu-greiciau adaptuosis ir po keletos dienu truputuka paliek smile.gif
Atsakyti
Na va, mano neziniukas, kaip ir Lietuvos, lasisinis wub.gif
user posted image
Jurgita, laukiu su kava ir sausainiais... cool.gif
Atsakyti
Pora vaizdeliu seilem patysti mirksiukas.gif user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted imageir toms,kurios augina keliu spalvu kaledukus visnam vazonelyje mirksiukas.gif user posted image
Na pakaks,o tai sirdies smugi gausit nuo grozybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 12 10, 12:28)
Pora vaizdeliu seilem patysti mirksiukas.gif 

Oi tikrai vos širdis iš krūtinės neiššoko karsta.gif - šitoks grožis wub.gif
Aš irgi susisodinau baltą ir raudoną į vieną vazoniuką blush2.gif (ačiukas Lietuvai už flenciukus aciuks.gif ). Man labai gražu - ten kur jie kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heizi: 10 gruodžio 2008 - 11:25
QUOTE(heizi @ 2008 12 10, 13:24)
Oi tikrai vos širdis iš krūtinės neiššoko  karsta.gif  - šitoks grožis  wub.gif
Aš irgi susisodinau baltą ir raudoną į vieną vazoniuką  blush2.gif (ačiukas Lietuvai už flenciukus  aciuks.gif ). Man labai gražu - ten kur jie kartu  wub.gif

O nesusikryžmins spalvos? Nes esu girdėįjusi, akd kartu susodinti keičia spalvas g.gif

Pas mane visi atskirai, tik šviesiai gelsvą ir tamisiai gelvą sodinsiu kartu. Eksperimantas. Net įdomu į kokią gelsvą pavirs.

Nors būtų gerai, jei liktų tos spalvytės kokios yra. Jos nusotabios wub.gif

O iš tų grožių čia prodytų, tai man tas violetinis ryškaiai - šakės koks gražus. Tokio niekur niekur nemačiau tik internete ir tai dabar pirmą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 10 gruodžio 2008 - 13:41
Aga,man irgi tas violetinis patiko ir visi kiti taip pat. thumbup.gif gaila manasis pražydino tik 2 žiedukus ovisi kiti pumpurai tiesiog sudžiuvo ant narelių .Čia tikriausiai irgi nuo sukiojimo.Ech buvo kam pasukioti doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as siandien sia gelyte, bet be ziedu ir net nezinojo koka spalv ,kaip prazydinti ja ant kaledu g.gif
Atsakyti
Niu va koks vakarykštis mano pirktas(aišku mano fotkės kaip visada ''aukštumoj'' tongue.gif )

http://public.fotki....s/dsci3122.html
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 12 10, 15:41)
Niu va koks vakarykštis mano pirktas(aišku mano fotkės kaip visada ''aukštumoj'' tongue.gif )

http://public.fotki....s/dsci3122.html

taigi grazus wub.gif .cia kaip suprantu "Sunsert Dancer"lasisinis spalvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 12 10, 13:40)
O nesusikryžmins spalvos? Nes esu girdėįjusi, kad kartu susodinti keičia spalvas  g.gif

Kiek domejaus,tai moksliskai niekur nera irodyta,kad splavos susodinus vienam vazone kryzmyntus.Kryzmynama tik botaniskai smile.gif

QUOTE(satanele @ 2008 12 10, 14:47)
Nusipirkau ir as siandien sia gelyte, bet be ziedu ir net nezinojo koka spalv ,kaip    prazydinti ja ant kaledu g.gif

Na,kad ir tikiu stebuklais,bet tokio deja deja nera ax.gif
Atsakyti