Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

QUOTE(merga @ 2008 12 10, 17:38)
taigi grazus wub.gif .cia kaip suprantu "Sunsert Dancer"lasisinis spalvos mirksiukas.gif

man cia i lasisini nepanasu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 12 10, 18:36)
man cia i lasisini nepanasu schmoll.gif

Palauksim kol issiskleis mirksiukas.gif
As jau vartau @puslapius ieskodama violetinio ax.gif ,nu noriu nerealiai smile.gif
Atsakyti
kada juos daugint galims/?gal kas morkines spalvos turit? ax.gif norejau nupirkt bet perdei jau nebebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 12 10, 18:53)
kada juos daugint galims/?gal kas morkines spalvos turit? ax.gif norejau nupirkt bet perdei jau nebebuvo verysad.gif

Galima ir dabar tinkamos sodinimui,sejai,persodinimui dienos nuo 11 iki 17d.Nuplesi nareli ir kisi i zeme smile.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus mirksiukas.gif tada bandau ieskoti gal kas morkini turit arba matet kur pirkti vln yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 12 10, 19:49)
aciu uz patarimus mirksiukas.gif tada bandau ieskoti gal kas morkini turit arba matet kur pirkti vln yra blush2.gif

siaip turetu buti maximose,ermitaze smile.gif
Papildyta:
KLP tikrai maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 12 10, 21:49)

Tikrai neseniai buvo morkinių Vilniuje, Lazdynuose Erfurto g.(IKI) parduotuvės viduje yra gėlių parduotuvė.
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
As siandien nusipirkau nediduka pilna pumpureliu kaktuseli. biggrin.gif Zvalgiausi po geliu lentynas ir akis uzkliuvo uz dvieju kazkaip atokiau stovinciu kalediniu kaktuseliu. Abu pilni pumpuru.Ir dar savotiskai pagailo, kad tarsi kazkokie nuskriausti pasirode, tai ir paimiau viena. ax.gif Pasidejau ant virtuves palanges ir grozesiuosi kiekviena diena. Lauksiu kada iskleis savo sviesiai rozinius ziedelius. biggrin.gif Turiu is anksciau viena kaktuseli, bet jis ma zydi rugpjuti. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes - ne i tema siek tiek... bet neradau artimesnes temos sad.gif

Gal Jus patartumet kaip priziuret kaledine gele? NA raudonais lapais kur auga tik iki po Kaledu? Turiu dovanot kita savaite bijau kad nenumirstu - daug laistyt ar ne man jas? saule? saltis? doh.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2008 12 14, 00:37)
Sveikos mamytes - ne i tema siek tiek... bet neradau artimesnes temos sad.gif

Gal Jus patartumet kaip priziuret kaledine gele? NA raudonais lapais kur auga tik iki po Kaledu? Turiu dovanot kita savaite bijau kad nenumirstu - daug laistyt ar ne man jas?  saule? saltis? doh.gif

Aciu  wub.gif

poster_offtopic.gif

Per savaitę gėlytė tikrai nenumirs mirksiukas.gif Jei sausa žemė, šiek tiek palaistyk ir lauk dienos kada ją įteiksi. Viskas.
Beja, jos pavadinimas - puansetia, arba Kalėdinė žvaigždė smile.gif

p.s. moderatoriai tikriausiai temą tokią iš vis ištrynė unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 14 gruodžio 2008 - 02:07
QUOTE(merga @ 2008 12 10, 23:50)

wub.gif nu jau koks grožis
Atsakyti