Įkraunama...
Įkraunama...

finansiskai priklausoma nuo vyro

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 08, 10:28)
Kodėl laimei? Vadinasi nieko gero, jei fin. priklausomybę gali vertinti tik kaip nelaimę blink.gif

nu bent jau financiskai priklausyt nuo MB nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Kai pradėjom draugauti - as jau dirbau, o jis dar mokesi - tada visada mano finansai budavo isleidziami pramogoms ir kt. Dabar jis uzdirba uz mane dvigubai daugiau.. bet jei kada isdrista ka nors paburbet - primenu, kad ne visada toks "pinigingas" buvo biggrin.gif Ir siaip - kai prasideda paskolos, buitiniu dalyku pirkimai, taupai kiekviena centa - bet yra dalykai kuriuos butina pirkti: reikia jam batu - perkam, reikia man - perkam.. Kol kas tame musu taupume matau racionaliai priimamus sprendimus del pirkiniu smile.gif Aisku, niekada negali zinoti kada kuris nors galim likt be darbo, pajamu - bet tai prisiekem ir laimej, ir varge rupintis vienas kitu.. Abu seimoje turi suvokti, kad biudzetas bendras ir ji turi dalintis abu, neskaicuojant, koks kieno inasas..
Sios temos esme galbut galetu buti ir kitokia - buna, kad moterys pripranta prie gero gyvenimo ir nedribdamos reikalauja vis daugiau smile.gif Prasideda: as tau vaika pagimdziau, as cia namus tvarkau - greit pirk man kelione i Maljorka, noriu kailiniu, nauju kvepalu ir t.t. Cia velgi galima izvelgti savotiska isnaudojima smile.gif
Atsakyti
teko but vyro islaikytine gan ilga laiko tarpa (studijos,dukrytes auginimas..)...jauciausi puikiai... rolleyes.gif turejau ka norejau...
nebijociau ja tapti bet kada ax.gif turiu auksini zmogu salia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 08 gruodžio 2008 - 21:59
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 08, 20:59)
teko but vyro islaikytine gan ilga laiko tarpa (studijos,dukrytes auginimas..)...jauciausi puikiai... rolleyes.gif  turejau ka norejau...
nebijociau ja tapti bet kada  ax.gif turiu auksini zmogu salia  wub.gif

bigsmile.gif taip, svarbūs yra du dalykai: kaip jaučiasi pati moteris tokioje situacijoje ir koks šalia jos yra vyras
Atsakyti
QUOTE(ingavega @ 2008 12 08, 18:27)
Abu seimoje turi suvokti, kad biudzetas bendras ir ji turi dalintis abu, neskaicuojant, koks kieno inasas..

va butent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 09, 00:03)
bigsmile.gif taip, svarbūs yra du dalykai: kaip jaučiasi pati moteris tokioje situacijoje ir koks šalia jos yra vyras

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 08, 22:59)
teko but vyro islaikytine gan ilga laiko tarpa (studijos,dukrytes auginimas..)...jauciausi puikiai... rolleyes.gif  turejau ka norejau...
nebijociau ja tapti bet kada  ax.gif turiu auksini zmogu salia  wub.gif

kad ir man taip pasisektu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cerol: 10 gruodžio 2008 - 00:07
QUOTE(Mimuke @ 2008 12 08, 15:46)
nu bent jau financiskai priklausyt nuo MB nenoreciau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif neįsivaizduoju, jei reiktų prašyti litų dažams ir panašiai, oi baisu net pagalvoti. Džiaugiuosi, kad turiu šaunų MB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2008 12 10, 00:06)
kad ir  man taip pasisektu  blush2.gif  biggrin.gif

pasiseks pasiseks 4u.gif
ka noresi ta turesi..
Atsakyti
O as " seno " sukirpimo, kur manoma, kad vyras turi islaikyti seima ax.gif Ir visai puikiai jauciuosi. Dirbu, bet nedaug, galima sakyti pramogai, uzdirbu ne kazin kiek, o vyras daug kartu daugiau ir jis pilnai islaiko seima - visos paskolos, pirkiniai, keliones ir t.t., o mano algele kaupiasi mano saskaitoje. Taip, jis megsta viska kontroliuoti, kas kur kodel, bet as jam tik konstatuoju fakta, kad nusipirkau palta ar uzsisakiau ka nors internetu, ir jam to pakanka. Jis jauciasi gerai budamas " islaikytoju " ( tfiu tfiu tfiu ne karto nieko neprikiso ), o as dziaugiuosi , kad galiu visada viska tureti ko noriu ir mums ne minties nekyla, kad gali buti kitaip. Jam patinka kai namuose jauku, kai laukia vakariene, kai zmona pasipuosus, susitvarkius. As net nezinau kaip uz paslaugas uz nama reikia moketi blush2.gif , nes jis nenori varginti manes tokiais rupesciais blush2.gif Siaip manau, kad nera blogai buti islaikytine, aisku jeigu vyras protingas ir neprikaisioja del higieniniu iklotu kainos ar panasiai....
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 06, 14:54)
O kodėl jos tokios tampa? Nedirba prieš pastodamos? Aš dirbau, algą gaudavau, po to gaudavau dekretą. Po metų išėjau atgal į darbą, tai kur ta priklausomybė nuo vyro finansų?

vat man irgi toks klausimas iskart kilo g.gif nelabai supratau - ar apskritai nedirbanti moteris buvo, ar kaip ten yra. juk moka sodra, dabar net iki 2 metu doh.gif iki metu isvis 100 proc atlyginimo gauni doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2008 12 07, 12:21)
tikriausiai ne visai gerai situacija nupasakojau....mano vyras tikrai nera skupas,skrudzas ir pan.tiesiog lb taupus,o as ne.
Siuo metu pas mus taupymo rezimas,nes taupom savam bustui.tik pastebiu,kad jis perdaug i tai isijaute.siaip yra pasakes,kad jei ko reikia tai imk pinigeliu ir pirk,bet matydama toki jo taupuma as nedrystu... unsure.gif  butu visai kitaip jei prie seimos biudzeto prisideciau ir as.nors ir prisidedu,iki vaikelio dirbau,tai db gaunu pinigelius....(tik kortele pas ji) ax.gif

tada as visai nesuprantu, kas cia negerai tau? manau problema is esmes ne tavo vyre, o tavyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 12 10, 12:05)
O as " seno " sukirpimo, kur manoma, kad vyras turi islaikyti seima  ax.gif  Ir visai puikiai jauciuosi. Dirbu, bet nedaug, galima sakyti pramogai, uzdirbu  ne kazin kiek, o vyras daug kartu daugiau ir jis pilnai islaiko seima - visos paskolos, pirkiniai, keliones ir t.t., o mano algele kaupiasi mano saskaitoje. Taip, jis megsta viska kontroliuoti, kas kur kodel, bet as jam tik konstatuoju fakta, kad nusipirkau palta ar uzsisakiau ka nors internetu, ir jam to pakanka. Jis jauciasi gerai budamas " islaikytoju " ( tfiu tfiu tfiu ne karto nieko neprikiso ), o as dziaugiuosi , kad galiu visada viska tureti ko noriu ir mums ne minties nekyla, kad gali buti kitaip. Jam patinka kai namuose jauku, kai laukia vakariene, kai zmona pasipuosus, susitvarkius. As net nezinau kaip uz paslaugas uz nama reikia moketi  blush2.gif , nes jis nenori varginti manes tokiais rupesciais  blush2.gif Siaip manau, kad nera blogai buti islaikytine, aisku jeigu vyras protingas ir neprikaisioja del higieniniu iklotu kainos ar panasiai....

taip ir turetu buti gyvenime!! as wisom keturiom uz! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti