Įkraunama...
Įkraunama...

finansiskai priklausoma nuo vyro

QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 09, 22:39)
drinks_cheers.gif  neįsivaizduoju, jei reiktų prašyti litų dažams ir panašiai, oi baisu net pagalvoti. Džiaugiuosi, kad turiu šaunų MB  wub.gif

g.gif o kodel reikia prasyti.... yra tokiu vyru kurie ir neprasomi puikiai supranta,kad tau reikia,ir perveda i saskaita piningus net neklausdami kur juo s isleidi....o kad ir paprasyti,kas cia tokio , paklausk nors vienos turincios vaiku moters,ar jos nelaiko vaiku prieziura ir auginima darbu? turbut kartais labiau issunkta ir nusikalus buni po dienos su vaikais,negu vyras parejes ir alinancio susitikimo ar konferencijos ...

zinoma kiekvienam savaip,ir paziuros savotiskos...as ameniskai kai tik pastojau negalejau dirbti-sveikata neleido...bet nei minutelei nesijauciau vyro islaikoa ir nasta...cia gal prisklauso nuo apbieju pusiu supratimo ir tolerancijos...

Su artejanciom sventem mergaites mirksiukas.gif

newyear.gif
Atsakyti
na aš save irgi beveik prie išlaikytinių priskirčiau. gaunu aš tą apie 1000 lt sodrinių, bet tai mažai, palyginti su mūsų mėnesio išlaidom. ketvirtį sumos sumoku paskolai (pirkau sodą dar mergaudama smile.gif ) likusius leidžiu maistui ir sau, jei ko reikia ar norisi. niekada atsiskaityt neprašė, jei pinigėliai pas mane baigiasi, tiesiog pasakau... tiesa, tempiu iki paskutinio ir vis bandau kaip nors pati išsivyniot ax.gif , nes man tai baisiai nemalonu. suderinam kiek dar turim ir kada kuris nors gausim, kiek išlaidų suplanuotų yra ir pagal išgales gyvenam toliau. Tikrai neprikaišioja ir nekontroliuoja, o jei man nuotaikos nebūna, tai duoda 100 lt ir sako, eik, batus nusipirk smile.gif smile.gif tongue.gif Dovanom, ar juodai dienai kažkiek užspaudus dažniausiai rezerve turiu

Bet nepriklausomai nei nuo vyro, nei, kad kažkiek atnešu į šeimos biudžetą jaučiuosi aš pati nelabai gerai, vien dėl to, kad vyras plėšosi, o aš namie sėddžiu. Nematau aš čia kažkokių super pastangų kambarius aptvarkyt ar vakarienę mylimam žmogui pagamint - būna, kad vakare ir pati kojas nuo nežinia ko vos pavelki, bet man atrodo, kad aš permažai stengiuosi, kad gal galėčiau namie kažką dar pdirbt... bet po to imi mastyt, kad nei su vaiku spėsi pabūt, nei sau minutėlę skirt.. kaži ar bus šeima laimingesnė, jei būsi nusikalusi žiežula blink.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 10, 16:19)
g.gif o kodel reikia prasyti.... yra tokiu vyru kurie ir neprasomi puikiai supranta,kad tau reikia,ir perveda i saskaita piningus net neklausdami kur juo s isleidi....o kad ir paprasyti,kas cia tokio , paklausk nors vienos turincios vaiku moters,ar jos nelaiko vaiku prieziura ir auginima darbu? turbut kartais labiau issunkta ir nusikalus buni po dienos su vaikais,negu vyras parejes ir alinancio susitikimo ar konferencijos ...

zinoma kiekvienam savaip,ir paziuros savotiskos...as ameniskai kai tik pastojau negalejau dirbti-sveikata neleido...bet nei minutelei nesijauciau vyro islaikoa ir nasta...cia gal prisklauso nuo apbieju pusiu supratimo ir tolerancijos...

Su artejanciom sventem mergaites mirksiukas.gif

newyear.gif

Ir tave su artėjančiom drinks_cheers.gif 4u.gif
Matai, yra įvairių situacijų, tiesiog aplink yra draugių kurios turi prašyti pinigėlių ir man tai yra sakiusios, tai todėl ir manau kad taip negalėčiau doh.gif O dėl vaikų auginimo nelengvo, tai pati žinau-auginu du thumbup.gif Ai net nėra ką pasakyti, nes tikrai išsunkia, nu bet ką padarysi, juk mūsų vaikai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 11 gruodžio 2008 - 00:14
na as jauciausi labai bjauriai, o gimus vaikeliui vyro islaikoma buvau apie 2metus unsure.gif doh.gif
o pradejus dirbti ir pagaliau gavusi savo pinigeliu jauciausi tokia laiminga biggrin.gif
bet va del bjaurios krizes, firma kurioje dirbau uzsidare ir mane atleido, taihi vel sedziu namie vyro islaikoma jau pora men unsure.gif nekenciu sios situacijos
Atsakyti
Buvau ir aš išlaikoma. Nesijaučiau našta, auginau vaikelį. Dabar baigėsi atostogos. Vaikelis eina darželin. Aš dirbu, nedaug uždirbu, man pakanka(gyvenant su vyru), bet... nepakaktų, jei reikėtų išeiti ir gyventi be jo(kaip bebūtų liūdna, tokios mintys vis dažniau ateina į galvą). Taigi, jaučiuosi išlaikoma, kadangi vyras gerokai daugiau uždirba. Jau pradedu dairytis geriau apmokamo darbo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O as visai nekompleksuoju budama isaikytine. ax.gif SB ant sprando sedziu beveik du metus, ir i darba grizt visai nenoriu. Man jau patiko toks gyvenimas blush2.gif Prie gero greitai priprantama. Jo atlyginima vadinu savo alga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 12 28, 19:14)
Buvau ir aš išlaikoma. Nesijaučiau našta, auginau vaikelį. Dabar baigėsi atostogos. Vaikelis eina darželin. Aš dirbu, nedaug uždirbu, man pakanka(gyvenant su vyru), bet... nepakaktų, jei reikėtų išeiti ir gyventi be jo(kaip bebūtų liūdna, tokios mintys vis dažniau ateina į galvą). Taigi, jaučiuosi išlaikoma, kadangi vyras gerokai daugiau uždirba. Jau pradedu dairytis geriau apmokamo darbo.

Tame ir beda, kad kai tenka iseiti ir dar su vaiku, jei pajamos nera dideles, buna labai sunku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 01 02, 11:04)
Tame ir beda, kad kai tenka iseiti ir dar su vaiku, jei pajamos nera dideles, buna labai sunku.  4u.gif

kame beda?
Atsakyti
nežinau kaip jausčiausi jei taip būtų, gal gerai, nes manimi rūpinasi, o gal blogai, kad sau pensijos neužsidirbsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
na kadangi mano vyrrui savaime suprantama, kad vaiko auginimas dar sunkesnis darbas nei sėdėjimas ofise, tai niekada išlaikoma nesijaučiau... ir ... jis visada uždirbtus pinigus parneša namo ir abu sprendžiam kaip juos išleist... aš savo taip pat dedu į bendrą katilą... tiesa kadangi jis rūko ir mėgsta Švyturio alų, o aš ne... tai 10 Lt kas antrą dieną įdedu į taupyklę... papildomai porai batų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 02 sausio 2009 - 23:00
QUOTE(Lurdesita @ 2009 01 02, 23:59)
tiesa kadangi jis rūko ir mėgsta Švyturio alų, o aš ne... tai 10 Lt kas antrą dieną įdedu į taupyklę... papildomai porai batų doh.gif  lotuliukas.gif

va čia tai įdėja, nuo šiandien pradėsiu daryt tą patį tongue.gif
Atsakyti
na cia gal jau ir pamirsta temele bet vat dabar ja atradus paskaiciau ir zinot akys ant katos islipo... blink.gif visokiu aisku nuomoniu del tu finansu.. as pavyzdziui esu islaikoma nuo tos dienos kai mes kartu ir del to maziausiai pergyvenu... ypac dabar kai nesioju jo vaikuti kuris jau turi greit gimti... biggrin.gif jam visos islaidos ant peciu ir mano norai ir buitis ir savi norai.... ir kazkaip del to nei man geda nei kas panasaus.. biggrin.gif matyt as sazines neturiu... lotuliukas.gif o ir vaika kai auginsiu nezinau ar skubesiu i darba kadangi darzeliai nepigus ir aukles nemazai ima tai nematau tolko eit dirbt jei tuos pinigus vistiek reiks atiduot kazkam kitam na nebent rast darba toki uz kuri moketu daug.. ax.gif ir dar kita isimtis del darbo nebent paciai atsibos sedet namie... biggrin.gif tad mamukai maziausiai pergyvenkit del to kad pinigus reikia issimt is vyru kisenes.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti