Įkraunama...
Įkraunama...

finansiskai priklausoma nuo vyro

smile.gif+2009 01 21, 20:08-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2009 01 21, 20:08)
ypac dabar kai nesioju jo vaikuti kuris jau turi greit gimti... biggrin.gif  jam visos islaidos ant peciu ir mano norai ir buitis ir savi norai.... ir kazkaip del to nei man geda nei kas panasaus.. biggrin.gif  matyt as sazines neturiu... lotuliukas.gif    o ir vaika kai auginsiu nezinau ar skubesiu i darba kadangi darzeliai nepigus ir aukles nemazai ima tai nematau tolko eit dirbt jei tuos pinigus vistiek reiks atiduot kazkam kitam na nebent rast darba toki uz kuri moketu daug.. ax.gif  ir dar kita isimtis del darbo nebent paciai atsibos sedet namie... biggrin.gif  tad mamukai maziausiai pergyvenkit del to kad pinigus reikia issimt is vyru kisenes....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

manau nestuke.gif zmona kiekvienas vyras islaiko, nes sunkiai isivaizduoju jas dirbancias paskutiniais menesiais doh.gif manau tai naturalus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 12 06, 09:24)
o as jauciuosi negerai...tai riboja mano poreikius,as nedrystu nieko noreti  unsure.gif  o jei dar pasako "vaje,kiek pinigeliu isleidziam" tada isvis kaip gavus su plyta per galva  unsure.gif

musu seimoje biudzeta tvarko mano vyras,o jis super taupus.po kiekvieno shopingo jis suskaiciuoja kiek isleidom ir padejuoja....todel net nedrystu pasakyti kad man man kazko reikia.na pvz:tokie elementarus moteriski dalykai kaip blakstienu tusas ar plauku dazai... uzgniauziu tai savyje ir kasdien sau kartoju kad greiciau noriu i darba..... unsure.gif

bet vaikas tai jusu abieju, jam jei jau jam taip negerai, kad daug pinigu isleidziat, tai pati eik dirbt ir samdykit aukle... o jei jis priekaistautu - pasiulyciau paciam pasiimt tevystes atostogas ir leisti man eiti dirbti smile.gif tikrai neturetum jaustis blogai, nes tai JUSU vaikutis ir kazkas turi juo rupintis... nera kitos iseities mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau finansiskai priklausoma nuo savo vyro, taciau studiju metais inasas i seimos biudzeta mano buvo gerokai mazesnis. Karta sprendeme klausima del vyrui svarbaus pirkinio, as buvau pries, vyras karstai "uz". Gincas baigesi tuo, jog vyras pasake "kas daugiau pinigu i bendra katila ideda, to sprendimas lemiamas". Esu dekinga vyrui uz siuos zodzius mirksiukas.gif , nes nuo to laiko tai tapo stimulu gauti didesne alga tongue.gif, siuo metu mano indelis didesnis bigsmile.gif .

Moralas biggrin.gif : nuo bet kokios priklausomybes labiausiai nukencia priklausantysis ax.gif
Atsakyti
Yra tos posakis liaudyje - "kas už muzikantus moka tas ir muziką užsako". teko būti ir man priklausomai nuo vyro, bet dievui dėkui tai jau buvo senai. Gerai, kai moteris gali būti nepriklausoma, tiesiog garbingiau jautiesi. Tačiau čia kiekvienos šeimos reikalas, jei patogu gyventi iš vyro kišenės, tai kodėl ne? Tačiau kiekvieną kartą prašinėti schmoll.gif tai jau ne.
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2009 01 22, 09:38)
Yra tos posakis liaudyje - "kas už muzikantus moka tas ir muziką užsako". teko būti ir man priklausomai nuo vyro, bet dievui dėkui tai jau buvo senai. Gerai, kai moteris gali būti nepriklausoma, tiesiog garbingiau jautiesi. Tačiau čia kiekvienos šeimos reikalas, jei patogu gyventi iš vyro kišenės, tai kodėl ne? Tačiau kiekvieną kartą prašinėti schmoll.gif tai jau ne.

na bet siuo atveju autore kalba apie tai, kad ji augina vaikuti ir ne savo noru sedi namie, kitos iseities nera - cia skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
siaip cia ir vyro netaktas kad jo moteris tuo klausimujauciasi blogai....man vyras niekad nieko nesakydavo....dabar jau kai dirbu,tai isvis... ax.gif o mazo vaiko gaila uvo i lopseli,i ta bacilu lopsi....tai beveik tris metus auginau ax.gif va kaip man pasiseke....tuo klausimu.
Papildyta:
siaubas,net baisu kokiu nesupratingu vyru musu visuomeneje yra,baisu :verysad:cia is dalies net moters negerbimas....
Atsakyti
Finansinė priklausomybė vyrams patogi...Kur gi tu eisi, jei priklausai nuo manęs...ir tyli moterys...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 20, 11:06)
Finansinė priklausomybė vyrams patogi...Kur gi tu eisi, jei priklausai nuo manęs...ir tyli moterys...

džyyyzes, kas tave sitaip sutraumavo 4u.gif

visaip seimose buna ir ant vieno kurpalio visu nereikia auti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2009 01 24, 01:16)

siaubas,net baisu kokiu nesupratingu vyru musu visuomeneje yra,baisu :verysad:cia is dalies net moters negerbimas....

Cia ne is dalies ,o -negerbiamos visa to zodzio prasme
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 12 20, 13:19)
džyyyzes, kas tave sitaip sutraumavo 4u.gif

visaip seimose buna ir ant vieno kurpalio visu nereikia auti  tongue.gif

biggrin.gif nieks netraumavo, temos įdomios biggrin.gif Neišsenkamas moterų naivumas ir tikėjimas. ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 20, 11:22)
Neišsenkamas moterų naivumas ir tikėjimas. ir tt.

Na, jeigu vyras nėra moters nuvylęs, tai kodėl jai juo netikėti ar nepasitikėti...

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 20, 14:06)
Na, jeigu vyras nėra moters nuvylęs, tai kodėl jai juo netikėti ar nepasitikėti...

Negalima visų kiaušinių sudėti į vieną pintinę.
Savimi žmogus negali pasitikėti 100 proc, o čia vyras...
Atsakyti