Įkraunama...
Įkraunama...

finansiskai priklausoma nuo vyro

QUOTE(wit @ 2011 01 14, 18:45)
nežinau smile.gif abejoju ar toks žmogus mane tenkintų smile.gif
norisi lygiaverčio partnerio...

vadinasi, priklauso nuo "šeimos galvos". vienam puikiai tik tarnaitė olialiaškė ar dar koks velnias, kitas tokią niekins..taip ir su vyrais...nors esu tikra, kad dėl susiklosčiusios vyro rolės (aprūpintojas, medžiotojas ir pan) vyro-namų šeimininkės mažai kuri norėtų...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 14, 16:45)

Taip. Moteris dirba ir uždirba tūkstantį litų į rankas, vyras dirba ir uždirba trisdešimt tūkstančių į rankas. Klausimas: ar jie lygiaverčiai partneriai? Ir ar moteris priklausoma nuo vyro finansiškai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 14, 17:47)
vadinasi, priklauso nuo "šeimos galvos". vienam puikiai tik tarnaitė olialiaškė ar dar koks velnias, kitas tokią niekins..taip ir su vyrais...nors esu tikra, kad dėl susiklosčiusios vyro rolės (aprūpintojas, medžiotojas ir pan) vyro-namų šeimininkės mažai kuri norėtų...

aj velnias žino smile.gif kiek žmonių tiek nuomonių...
tik vakar į tą vyriškį žiūrint buvo nuoširdžiai jo gaila.. bet ar norėčiau tokio vyro? abejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 18:46)
Priklausoma, o tu dirbi?

Aš įsivaizduoju, nes tokį pažįstu. Nuostabus vyras, mylintis tėvas, romantikas, namų geroji aura. Žmona karjeros moteris, firmos vadovė, uždirba pakankamai. Ji absoliučiai nutolusi nuo namų ūkio ir jai vienodai rodo maisto produktų tampymai. Tik mėgsta gaminti gurmaniškai, tai vyras tempia terbas namo, padeda prie puodų.

be abejo dirbu. smile.gif
jei tai moteriai toks vyras tinka-valio. tik...čia LT? Jai negėda sakyti-mano vyras namų šeimininkė? smile.gif Žinau, svarbiausia jausmai, koks skirtumas ką kiti pasakys ir tt, bet vat viduje, savyje-kaip jai? ar tik nėra kokio žavaus kolegos pašonėj? na va, aš vis įtarinėju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 18:48)
Taip. Moteris dirba ir uždirba tūkstantį litų į rankas, vyras dirba ir uždirba trisdešimt tūkstančių į rankas. Klausimas: ar jie lygiaverčiai partneriai? Ir ar moteris priklausoma nuo vyro finansiškai, ar ne?

na, kodėl tiek mažai ji uždirba? kaip jis pasirinko tokią? g.gif bet jei tai būtų normali jos alga, jos poreikiai-neišpūsti, tada ji finansiškai nepriklausoma.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 14, 16:45)

Tai kodel vyra turetu tenkinti tokia moteris,kuri sedi namuose... jam ir norisi lygiavertes partneres... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 17:48)

o jums kas *** į šikną įkando? nu patinka jums būt išlaikoma-valio, staltiesė jūsų keliui. man -nepatinka. nei būt išlaikoma, nei tuo labiau išlaikyti vyrą. viskas. kiek kartų reiks dar pakartoti kad man dzin ant tų visų jūsų traukiamų pavyzdžių? jei jiems ir jums gerai -džiaugiuosi. tik va laidas tokias kai pasižiūri, paklausai aplink kokių istorijų yra -nori nenori peršasi išvada kad tų kuriems gerai -mažoka.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 16:48)

Vis vaziuojate i krastutinumus...pas jus nera kitu spalvu: arba juoda arba balta...

O jus manote,kad lygiaverciai... wacko.gif
Jeigu jos poreikiai TIK juodai duonai nusipirkti(be sviesto)...tada taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 14 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 14, 16:47)

Kodėl gi? Gyvenime dažnas pasirenka partnerius pagal savo būdą, poreikį, skonį. Tarkim moteris: vienai reikia jauno/bendraamžio, kitai vyresnio/senio; vienai reikia kad negertų/nerūkytų/dirbtų, kitai kad nelakstytų paskui sijonus/nemuštų; vienai reikia tik turtingo, kitai gerai ir paprastas; vienai reikia būtinai su aukštuoju, kitai gerai ir darbininkas; vienai reikia aukšto plono, kitai mažo storo; vienai svarbu kasdieninis seksas, kitai svarbu kad ne impotentas.. Ir galima tęsti iki be galo. Kažkam reikia namų šeimininko, o kitai pergyvena dėl to, kad namie vyro nėr ir jis net būti nenori, grįžta tik pernakvoti, nes turi svarbesnių reikalų.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 14, 16:53)
Vis vaziuojate i krastutinumus...pas jus nera kitu spalvu: arba juoda arba balta...

O jus manote,kad lygiaverciai...  wacko.gif
  Jeigu jos poreikiai TIK juodai duonai nusipirkti(be sviesto)...tada taip... mirksiukas.gif

Tai gi abu dirba, kas nepatinka? O kiek tokių, kur vyras ženkliai uždirba, o moteris gauna minimumą? Ką, čia kažkoks unikalus reiškinys? Pateikiau pavyzdį.

Man šioje temoje kaip tik nėra dviejų spalvų, kaip jums, kur namų šeimininkė tik (aukščiau vardintos nelaimėlės) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 17:48)

O kodel lyiavertiskumas pasizymi tik uzdirbamu pinigu kiekiu?

Jei ji turi savo lesas, ji nera finansiskai priklausoma mirksiukas.gif , bet gali buti priklausoma kaip kiekvienoje normalioje seimoje dvasiskai. Ar dvasiniai saitai yra kotiruojami, jusu vertybiu skaleje?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 14, 16:53)
o jums kas *** į šikną įkando? nu patinka jums būt išlaikoma-valio, staltiesė jūsų keliui. man -nepatinka. nei būt išlaikoma, nei tuo labiau išlaikyti vyrą. viskas. kiek kartų reiks dar pakartoti kad man dzin ant tų visų jūsų traukiamų pavyzdžių? jei jiems ir jums gerai -džiaugiuosi. tik va laidas tokias kai pasižiūri, paklausai aplink kokių istorijų yra -nori nenori peršasi išvada kad tų kuriems gerai -mažoka.

Ne, man niekas neįkando, nematau reikalo "stradalinti". Matai, mano klausimas labai kompromituoja čia vyraujančią "politiką", todėl sukelia konvulsijas. Tavo išvados labai subjektyvios, nes pvz. aš žinau daug daugiau gerųjų pavyzdžių, kur išlaikomos moterys yra labiau gerbiamos, nei čia diskutuojančios "nepriklausomos" ir lygiavertės, tik neaišku, ties kuria vieta pasireiškia jų lygiavertiškumas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 01 14, 16:58)

Jei ji turi savo lesas, ji nera finansiskai priklausoma  mirksiukas.gif , bet gali buti priklausoma kaip kiekvienoje normalioje seimoje dvasiskai. Ar dvasiniai saitai yra kotiruojami, jusu vertybiu skaleje?

Tai matai, jei moteris nedirba, ji jau kažkodėl nelygiavertė partnerė. Kodėl? Kas nusprendė, kad ji tokia jau nelygiavertė? Ir vėl prisimenam diplomatinio korpuso žmonas, tarptautinių kompanijų vadovų/darbuotojų žmonas, kurios renkasi kitokį gyvenimo būdą, bet toli gražu nesijaučia nuvertintos, žemo lygio, "olialiaškės" (kaip pasišlykštėtina lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 14 sausio 2011 - 17:03
QUOTE(Moonte @ 2011 01 14, 17:58)

Jei ji turi savo lesas, ji nera finansiskai priklausoma  mirksiukas.gif , bet gali buti priklausoma kaip kiekvienoje normalioje seimoje dvasiskai. Ar dvasiniai saitai yra kotiruojami, jusu vertybiu skaleje?

drinks_cheers.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 18:00)
Ne, man niekas neįkando, nematau reikalo "stradalinti". Matai, mano klausimas labai kompromituoja čia vyraujančią "politiką", todėl sukelia konvulsijas. Tavo išvados labai subjektyvios, nes pvz. aš žinau daug daugiau gerųjų pavyzdžių, kur išlaikomos moterys yra labiau gerbiamos, nei čia diskutuojančios "nepriklausomos" ir lygiavertės, tik neaišku, ties kuria vieta pasireiškia jų lygiavertiškumas tongue.gif

nu tai jums pasisekė smile.gif aš tiek daug gerų pavyzdžių nežinau. žinau daugiau kur verkia kai vyras palieka. arba verkia kad negali vyro palikt nes sėdi jo kišenėje. ar jos laimingos ar nelaimingos-ne man spręst.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 19:03)
Papildyta:
Tai matai, jei moteris nedirba, ji jau kažkodėl nelygiavertė partnerė. Kodėl? Kas nusprendė, kad ji tokia jau nelygiavertė? Ir vėl prisimenam diplomatinio korpuso žmonas, tarptautinių kompanijų vadovų/darbuotojų žmonas, kurios renkasi kitokį gyvenimo būdą, bet toli gražu nesijaučia nuvertintos, žemo lygio, "olialiaškės" (kaip pasišlykštėtina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

čia LT?
Atsakyti