QUOTE(Naujoke @ 2006 08 16, 07:31)
Sveika,
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI
iR KAIP VISKAS PRAEJO, AR DALYVAVO VYRAS? KAIP GRUDZINSKIENE? IR VISA KITA?
aciu uz sveikinimus
grudzinskiene man labai gera buvo. kai atvaziavau i ligonine ji pasirode kazkur uz poros valandu, prieme is pradziu toks vyras Suklys, senukas toks jau..pirma karta ji maciau, na jis budejo. tai man jis nelabai toks...nu gal kaip vyras, toks grieztokas. o kai atejo grudzinskiene is karto man pagerejo ir situacija pasikeite. jinai taip labai rupestingai viska sake ka daryti per saremius, na tikrai taip mielai maloniai rupinosi ir stengesi padeti. per pati gimdyma tas diedukas irgi ateidavo pasiziuret, tai pas mane uzrasyta, jog 2 gydytojai dalyvavo.
tai va pagimdziau labai greitai per 2.30val, nes kai nubego vandenys ir atvaziavau i ligonine jau buvo 7cm atsidarymas, tai akusere su tuo dieduku tik kartojo koks cia stebuklas. nes diena man biskeli pamaude kaip per menesines ir viskas, o nakti neskaudejo, miegojau sau ramiai, tik vandenys nubego ir viskas. tai visi baisiai stebejosi. grudzinskienei kai paskambinau, tai sako tu pirmakarte tai per 18val kazkur tik pagimdysi..nu nu, kai reikejo 4val atvaziavau ligoninen, 7.30 jau ant pilvuko angeliukas mano gulejo

nu zodziu viskas labai staigiai ten man buvo..bet uzteko ir tu keliu valandu..patikek

skausmelis tikrai ne is maloniuju...nors po biskeli jau pasimirsta. aij dar kirpo mane, bet nedaug, sako pirmakartes daugumoj kerpa, nes neisstumia

bet nepajauciau beveik, toks dilgtelejimas buvo ir viskas. paskui grudzinskiene susiuvo ir viskas.
ka daugiau net nezinau...jau pradeda pasimirsti viskas kaip ten buvo
o vyras dalyvavo per visa gimdyma ir palatoj gulejom. neisivaizduoju kaip moterys gimdo be vyru. man jis taip padejo. ir deguoni laike ir taip per saremius buvo i kur atsiremti. nu zodziu labai labai padejo..kazkaip pati geriau jautiesi, kai salia mylimas zmogus. ne vien tik personalas.
ir dar visoms siulau po gimdymo apsigyventi liuksinej palatoj. is pradziu mus pagulde paprastoje, nes jinai buvo uzimta, o paskui po keliu valandu perkele i ana. nu tikrai nepalyginsi net...taip jauku ir grazu, ir telikas, ir saldytuvas, ir mikrobange, ir lovyte lialiui kokia puosni, ir vyras salia gali miegot..na zinokit tikrai nesigailejom, kad uz dvi paras palikom 100lt (nes para 50lt, o paprastoj palatoj 30lt). sakau tas 20lt virsaus tikrai tikrai negaila...taip jauku buvo ir gerai labai. tai va jei bus laisva butinai naudokites
ir nera ko bijoti to gimdymo, pareki paaimanuoji paskauda, o paskui viskas labai greitai pasimirsta, kai matai toki angeliuka salia:angel: