Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

hmmm 400lt..o as galvojau, kad maziau reikes duoti..nes pati atvaziavau is kauno, tai ne visa nestuma jis mane priziurejo..kiek cia, 3 kartus pas ji tik buvau..
kaip sakot vis tiek 400lt reikes moket? g.gif
o kiek akuserei reikia?
Atsakyti
Taigi moki uz gimdyma, o ne uz prieziura, tiesa man buvo cezaris, tai mokejom anesteziologui, o akuserei nezinau doh.gif blush2.gif (mat vyras su pinigeliais lakste)...
Atsakyti
tai va paskui irgi pagalvojau, kad uz gimdyma cia moket reikia... blush2.gif
nu jei reikia tai reikia, neseniai viena pazystama gimde, tai umantui irgi 400lt mokejo. bet idomu kiek akuserei reikia duoti?taip susidarytu bendras vaizdas kiek tu pinigeliu jau cia reikes pakloti
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilda: 27 liepos 2006 - 10:02
Aš irgi manau, kad 400 Lt. čia per brangu juk visdėlto čia provincija ir taksas visai kitoks nei Panevėžyje, juk Panevėžyje už apžiūra jis irgi ima brangiau, o čia pilnumoje užtenka 20 Lt., manau kad kokių 200-250 Lt. už normalų gimdymą užteks, o akušeriai tai išviso galvoju užtektų gero butelio, na nežinau, aišku čia mano nuomone.
Atsakyti
nu as taip mastau, jei gimdymas ten su komplikacijomis (tfu tfu tfu aisku). arba cezari daryti reikia, tada pilnai suprantu, kad gydytojui priklauso daugiau tu pinigeliu..na o jei viskas gerai, tai uztektu ir 200-250lt...
bet is kitos puses, jei tokios stafkes tai tokios ir nieko cia nepadarysi..
Atsakyti
Nu jo, bet aš tikrai nesiruošiu jam duoti 400 Lt. duosiu tiek kiek ir buvau suplanavusi, juk visvien nepasakys, kad tipo per mažai davei visdėlto čia neprivati jo ligoninė ir neprivatus kabinetas, naudojasi viskuo valdišku, tai ir atlygis turėtų būti tik už jo darbą o ne už mums ir taip priklausančias sąlygas, ir nematau už ką reikėtų 400 Lt. jam mokėti, juk faktiškai pagrindinį darbą tai atlieka akušerė. Bet dar kartą kartoju kad čia tik mano nuomonė, o aišku duoti galime tiek kiek norime, juk kas daugiau pinigėlių turi tai ir 600 Lt gali duoti girdėjau kad ir tiek jam moka.
Atsakyti
Va man tas faktas dėl 400 Lt irgi įdomus, jis juk čia Panevėžio taksas atsivežė. O čia juk Pasvalys.....Ingaja, o tu irgi mokėjai 400? Ir jis tokią kainą pasakė????? Čia juk prieš metus buvo.... Mano kolegei prie 2 metus cezarį darė, tai sakė davė 100 Lt ir buvo labai patenkintas.....

Manau jis su tais 400 Lt truputį pasibrangino....

Ingaja, o už ką akušerei jei cezaris buvo???? Gal joms ir bonbonkių užektų....

Šiaip tai kiek žinau, visiems kitiems gydytojams ir 100 Lt sočiai užtenka, tik vienas jis čia toks godus.....

Gustute, jei ne paslaptis, kiek žadi duot?
Atsakyti
Sniegiena, galvoju jei gimdymas vyks normaliai tai duosiu 200 Lt. o jei su komplikacijomis 300 Lt. rolleyes.gif
Atsakyti
As praeita karta daviau 300 lt. Tai si karta irgi tiek pat duosiu,jei niekas nepasikeis iki to laiko...nemanau kad kas isdrystu pasakyt ,kad per mazai...
Atsakyti
sveikos,
o man viena drauge pasake, kad didesni pinigai duodami, nes tu tariesi su gydytoju, kad butent jis dalyvaus gimdyme..nes jei pvz uzeis saremiai sestadieni, o jis tada nebudes, tures vaziuoti is panevezio (kaip umantas) ir uz tai vat reikia tuos 400lt moket..bet jei jis tada dirbs, tai tada nezinau..
is viso pasimetus dabar esu, kiek cia tu pinigeliu reikia duoti doh.gif
siaip nusiteikus apie 200lt, ir akuserei kazkiek..nu nezinau net g.gif
Atsakyti
Aš prieš du metus gimdžiau.Buvau su Umantu susitarus,bet kai gimdymas atėjo,pasiskambinau,tai daktaras turėjo svečių.Teko prie Amitino gimdyt...Nieko niekam nedaviau,tik po gimdymo akušerei 50 litų.IR nieko neatsitiko.Manau,jei jau gimdysi tai ir pagimdysi.Nei mano vyras buvo šalia<buvo užsienyje>nei kas rėkė ant manęs.O ir akušerė labai maloni buvo.
Atsakyti