Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(Gugucia @ 2008 04 08, 14:58)
nu ne... gimdyt as su valdiskais tikrai nezadu. antspauduotiems drabuziams (taip as vadinu ligonineje isduodamus) jauciu alergija...  ax.gif jau geriau savus ismesiu. o seseles atima vaika iskart? ar leidzia bent desimt minuciu pasidziaugti?
o kaip nera anesteziologo su kuriuo susitarti? juk apskritai jie turi anesteziologa... ir cezari daro ir viska, tai jis yra juk sioks bei toks biggrin.gif
o iklotus po gimdymo kur pirkti? vaistinej taip ir prasyt - iklotu po gimdymo?

dar karta pasikartosiu - o kiek vidutiniskai jie tu gimdyviu turi? o vyras nakvoti gali tik liuks palatoje?

o as kiek zinau jie ten vonia kazkokia turi ar baseina kad pagulet saremius lengvina... kaip su ja reikalai? ar cia tik zinancios ir mokancios issireikalauja? nu jau matau, kad visa ligonine is laimes mojuos, kai as is jos iseidinesiu biggrin.gif is laimes kad manes isllepintos atsikrate biggrin.gif

o gimdyti i kaimus vaziuojam todel, kad nenorime patekti i konvejeri VGN ar apsikresti kokiu brudu Antakalni arba tiesiog nepakenciam neremontuotu palatu arba tevai salia ppasvalio gyvena (man tinka dvi paskuutines priezastys  mirksiukas.gif )

Kadangi niekas neatsake, tai atsakysiu as, abu kartus mano vyras nakvojo kartu su manimi, anksciau tas kainavo 30Lt parai, tos "prestizines" palatos nebuvo... dabar nezinau, gal kas pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2008 04 09, 11:20)
Kadangi niekas neatsake, tai atsakysiu as, abu kartus mano vyras nakvojo kartu su manimi, anksciau tas kainavo 30Lt parai, tos "prestizines" palatos nebuvo... dabar nezinau, gal kas pasikeite  g.gif

dabar 50lt ta shustra palata kainuoja para. tai dvi paras laiko jei viskas gerai 100lt smile.gif

bet nepamirskit palata tiktai viena, ir jei tau nusishypso laime kad kai pagimdai ta palata laisva, tai vadinasi esi laimingas zmogutis:) girdejau ruosiasi dar viena tokia shustra palata irengti, nes pinigai gerai eina ir daug kas nori tokios palatos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gugucia @ 2008 04 08, 18:05)
gal tada pagulek kokiuose vilniaus gimdymo namuose ar antakalnyje biggrin.gif tada irgi pastebesi skirtuma tarp kysio/nekysio...
vienintele vieta kur kysio tikrai tikrai neprireiks ir vis tiek sokines yra baltijos amerikos klinika, tad jei pasirengusi uz gimdyma oficialiai moketi 7000 tai dideles sekmes biggrin.gif
as geriau 1000 sumokesiu pasvaly ir gausi toki pati gal net didesni demesi. tiesa, nesakau kad nebuna stebuklingu seseliu ar gydytoju kurie siaip yra geros sirdies ir nieko neima, bet kaip jiems isgyventi uz 1500 atlyginima? jei valstybe nesirupina gydytojais, tai bent mes galim juos kiek nors paremti biggrin.gif cia mano teorija, i atlapus niekam nekimbu drinks_cheers.gif

biskuti papaistei gugucia, kas privacioje klinikoje dar kysius duoda? ten susimoki uz viska ir dziaugiesi, o jei sugebi kysius duoti, tai gal geriau uz tokius pinigus ir i pravacia klinika varyti, panevezyje tokia yra ir labai geri atsiliepimai apie ja, o kainuoja apie 600lt. tai ar verta tada lysti i kur daug gimdo ir kysius dar duot? schmoll.gif
Atsakyti
Neiruke gal pasisakymus skaityk o ne akimis permesk??? aiskiai parasiau, kad vienintele vieta kur NEPRIREIKS KYSIO yra baltijos amerikos klinika (privacios taip tariant)... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 04 09, 18:31)
panevezyje tokia yra ir labai geri atsiliepimai apie ja, o kainuoja apie 600lt. tai ar verta tada lysti i kur daug gimdo ir kysius dar duot? schmoll.gif

O kurioj čia vietoj, kas gydytoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 04 12, 22:55)
O kurioj čia vietoj, kas gydytoja? smile.gif

panevezyje yra privati klinika, kokie ten daktarai nzn. bet galiu pasiteirauti jei domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 04 13, 14:38)
panevezyje yra privati klinika, kokie ten daktarai nzn. bet galiu pasiteirauti jei domina biggrin.gif

Labai domintų 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą dėl vyro:
mes negavome tos gerosios palatos, nes buvo užimta, todėl mums su vyru atidavė visą dvidietę, sustūmė lovas ir padarė dvigulę, idėčiau foto bet kažko nesusihaudau, kaip..

Dėl kyšių:
nežinau aš pakišau taip:
vaikų sesutei 50
akušerei 100
slaugutei 20
daktaras neėmė.
Čia tik tiem kas dalyvavo gimdyme ir pagimdžius pastatėm tortą sumuštinių ir šampo, kurio gėriau ir aš drinks_cheers.gif
Aptarnavo labai puikiai ir visi kiti kas ir negavo iš manęs nė lito...
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2008 04 07, 22:04)
bet kazkaip buvau 100 proc tikra, kad su epiduru gimdysiu, o cia sakot kad nedaro. bet dabar tokia ideja - jei susitari su gydytoju is anksto, gal galima ir su anesteziolu susitarti? juk zino, kad ne uz dyka  ax.gif  4u.gif ar taip nesidaro? o jei nesidaro, tai padarysim biggrin.gif

o dabar del drabuziu - galima ten savais vilketi ir vaika vilkti tik savais? man ju tie deveti...  doh.gif nesvarbu svarus nesvarus, bbet as savu noriu, ir negaila nei kruvint, nei ismest po to... ne vieta ir laikas taupyti biggrin.gif

o siaip vidutiniskai kiek gimdyviu ten buna per diena?

aš irgi buvau įsitikinus, kad tariantis galima epidūrą gauti. Nifiga. Negausi tu jo,patikėk cool.gif

Aš vežiausi savus naktinius, bet man liepė vilktis jų valdiškais, tik kaip keista - po gimdymo drąsiai juos įplėšė iki pusės,kad galėčiau papuką duot leliukui cool.gif Vadinasi gal išmeta juos g.gif

Dabar šnekėjau su personalu,sakė šis balandis praktiškai tuščias - gal 11 gimdyvių susidarė iki šiol, tai į parą po vieną kažkur smile.gif Apie mus šokinėjo visos sesutės,gydytojai ir t.t., nes nebuvo daugiau ką joms veikti - vienos buvom laugh.gif Ir tą palatą kaip jūs vadinat šustrą gavom,labai patenkinti komfortu, kurio reikia išsikamavus smile.gif

QUOTE(nergute @ 2008 04 08, 14:42)
4. vaikelį gimusį apšluosto, bet neprausia, tad aprengs valdiškais rūbais tad ir nesipriešink, labai gerai, o kitą dieną` kai pasiims bambutės valyt ir apžiūrėti, tai įduok savus rūbelius tai apvalys vaikutį sutvarkys ir aprengs švariai tavo rūbukais,

maniškę prieš kelias dienas tai iškart suvystė nupraustą, bet nerengė valdiškais rūbeliais, paklausė ar savus turiu,tai įdaviau komplektuką, aprengė ir atnešė į palatą wub.gif

QUOTE(Gugucia @ 2008 04 08, 14:58)
o iklotus po gimdymo kur pirkti? vaistinej taip ir prasyt - iklotu po gimdymo?

o as kiek zinau jie ten vonia kazkokia turi ar baseina kad pagulet saremius lengvina... kaip su ja reikalai? ar cia tik zinancios ir mokancios issireikalauja? nu jau matau, kad visa ligonine is laimes mojuos, kai as is jos iseidinesiu biggrin.gif is laimes kad manes isllepintos atsikrate biggrin.gif

aha, aš pirkau abrisan didelius vaistinėj, labai patiko, ir vienkartines kelnaites "vaikų mieste", visą komplektą suvariau ir džiaugiuosi - išmeti sau ir viskas smile.gif

QUOTE(nergute @ 2008 04 13, 20:45)
nežinau aš pakišau taip:
vaikų sesutei 50
daktaras neėmė.

o vaikų sesutės keičiasi kasdien, tai kuriai tu davei - kuri buvo priimant gimdymą? g.gif

Įdomu kuris ten daktaras neima padėkos laugh.gif

Mano gimdymo metu keitėsi kolektyvas, tai susipainiojus buvau kam kiek duoti, nesmagu kažkaip blush2.gif Bet visiems simboliškai atsilyginau smile.gif

tiesa,gimdžiau prie vedėjo, po to prie gyd. Virbickienės ir akušerės kurios pavardės nebeatsimenu, ***** doh.gif
Atsakyti
Aš daviau tai kuri dalyvavo gimdyme, kitoms nedaviau. O gimdžiau aš prie Amitino, nes jis budėjo, o buvau susitarusi su Umantu, bet jis negalėjo lemiamu momentu, tad va ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(nergute @ 2008 04 14, 20:53)
Aš daviau tai kuri dalyvavo gimdyme, kitoms nedaviau. O gimdžiau aš prie Amitino, nes jis budėjo, o buvau susitarusi su Umantu, bet jis negalėjo lemiamu momentu, tad va ir viskas...

nu malačius Grigorijus - neima pinigų wub.gif Jo apžiūros tai mmm...jooo... g.gif biggrin.gif Bet va dūšios žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 04 15, 10:10)
nu malačius Grigorijus - neima pinigų wub.gif Jo apžiūros tai mmm...jooo... g.gif  biggrin.gif Bet va dūšios žmogus smile.gif

kaip suprasti "mmm.... jo...."? cia nieko gero, ar jau labai ne kas pas ji lankytis?is blogosios puses g.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 03 26, 22:47)
jei nori cezari uzsisakyti tai geriau uzsisakinek pas Umanta. Jis geriau visa tai atlieka. Kam tau ta Grudzinskiene, ji tik pinigus akyse temato ir tera tik graziai kalbanti ir palaikanti (kaip psichologe) daktare.

Jooo UMANTAS lotuliukas.gif Prieš savaitę ligoninėj moteris pasakojo, kad "Gerb.Umantas" turėjo išoperuoti cistą gimdoje, bet to nepadarė.Po "operacijos" net nepasirodė palatoje. Moteris tik po eilinės apžiūros sužinojo , kad 10 cm cista sėkmingai toliau gyvuoja lotuliukas.gif Padėtis kritinė. Tada ji nulėkė atgal pas tą daktarą ir sako kodėl manęs neišoperavot? blink.gif Jis sako aš nekompetetingas šioje situacijoje blink.gif Tada ji sako grąžinkit man pinigus, darbo juk neatlikot ax.gif Tai va kaip būna ...

P.S. ATSIPRAŠAU, JEI NE Į TEMĄ...LABAI KNIETĖJO PASISAKYTI... doh.gif
Atsakyti