Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(*LADA* @ 2008 04 16, 08:00)
Jooo UMANTAS  lotuliukas.gif Prieš savaitę ligoninėj moteris pasakojo, kad "Gerb.Umantas"  turėjo išoperuoti cistą gimdoje, bet to nepadarė.Po  "operacijos" net nepasirodė palatoje. Moteris  tik po eilinės apžiūros sužinojo , kad 10 cm cista sėkmingai toliau gyvuoja  lotuliukas.gif Padėtis kritinė. Tada ji nulėkė atgal pas tą daktarą ir  sako kodėl manęs neišoperavot? blink.gif Jis sako aš nekompetetingas šioje situacijoje  blink.gif Tada ji sako grąžinkit man pinigus, darbo juk neatlikot  ax.gif  Tai va kaip būna ...

P.S. ATSIPRAŠAU, JEI NE Į TEMĄ...LABAI KNIETĖJO PASISAKYTI... doh.gif

Nu man jis cezari padare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 04 15, 18:05)
kaip suprasti "mmm.... jo...."? cia nieko gero, ar jau labai ne kas pas ji lankytis?is blogosios puses g.gif

Nu Amitino apžiūra prilygsta gimdymui teisybę pasakius cool.gif Ranka kaip mano galva doh.gif Ir nesicackina.. Po jo apžiūros aš pradėjau kraujuoti - iššaukė gimdymą staigiai doh.gif Bet šiaip kaip žmogus labai malonus - visada paklaus kaip jautiesi ir t.t., ramus toks smile.gif O va dar sako pinigų neima - retas atvejis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Pasvalietės...
Na pasakykit, ar priims mane iš Utenos pas jus Pasvalyje pasigimdyt? Nes mūsų GN uždaryti remontui... Gal reikėjo iš anksto tartis?.. ax.gif
Atsakyti
gimdyti galima visur kur tik nori. ik geriau is ankto pasirodyk
Atsakyti
gal as mergaites biski ir ne i tema cia paklausiu, bet ar pasvalyje imanona pasidaryti visus tyrimus nestumo metu? ta prasme visus tyrimus del apsigimimu ir pan?ar siuncia i panevezi ju daytis?
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 16, 18:09)
gal as mergaites biski ir ne i tema cia paklausiu, bet ar pasvalyje imanona pasidaryti visus tyrimus nestumo metu? ta prasme visus tyrimus del apsigimimu ir pan?ar siuncia i panevezi ju daytis?

uzklausia daktare ar nori darytis tokius tyrimus ir duoda siuntima net i vilniaus genetikos centra.
bet jei tavo gimineje nera apsigimimu ir nesi virs 35metuku tai nelabai vertetu darytis tokius tyrimus, nes jie yra tam tikras % pavojingi kudikiui.
as tai nesidariau jokiu tyrimu,nors aplinkines pazystamos pries mane visos daresi.
Papildyta:
QUOTE(vikija @ 2008 07 03, 15:02)
Sveikos, Pasvalietės...
Na pasakykit, ar priims mane iš Utenos pas jus Pasvalyje pasigimdyt? Nes mūsų GN uždaryti remontui... Gal reikėjo iš anksto tartis?..  ax.gif

zinoma kad priims, o del issanksto ar pasirodyti ar ne tai nezinau ar ten reikia. nes viena pana pries pat mano gimdyma atvariusi buvo i pasvali sveciuotis ir dar neplanavo gimdyti, o vaikutis sumaste kaip tik ateiti i si pasauli, tai atvare i ginekologini skyriu ir pasigimde, nors ji buvo planavusi siauliuose gimdyti.viskas tvarkoj buvo smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes, 4u.gif
as dar tik planuojant nestuke.gif blush2.gif
prisiskaičiau čia visko ir gero, ir blogo..... domiuosi jau, nes tikiuosi,kad greit mums pavyks...
o kažina pas Umanata, galiu prisiregistruoti, jei dar nesilaukiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 07 18, 13:12)
sveikutes mamytes, 4u.gif
as dar tik planuojant  nestuke.gif  blush2.gif
prisiskaičiau čia visko ir gero, ir blogo..... domiuosi jau, nes tikiuosi,kad greit mums pavyks...
o kažina pas Umanata, galiu prisiregistruoti, jei dar nesilaukiu... blush2.gif

man regis, kad jis dabar privačiai dar dirba čia virš Agio parduotuvės kur yra kabinetas, tai ten manau gali, o poliklininkoj pas jį nėra galimybės prisiregistruoti, nes jis nėra gydantis daktaras...
Atsakyti
QUOTE(nergute @ 2008 07 18, 13:21)
man regis, kad jis dabar privačiai dar dirba čia virš Agio parduotuvės kur yra kabinetas, tai ten manau gali, o poliklininkoj pas jį nėra galimybės prisiregistruoti, nes jis nėra gydantis daktaras...

as ne pasvaliete....
o gal galite padeti gauti jo kontaktinius duomenis ax.gif
Atsakyti
pasiskambink 118 ir paprasyk klinikos geliu gatvej nr... ten jos labai durnas pavadinimas... biggrin.gif
Atsakyti
Geliu gatveje yra ''Ateik laiku''kabinetas,taciau kiek zinau ten dirba tik gyd.Grudzinskiene,nebent nesenai pradejo ten Umantas dirbti. g.gif
Atsakyti
reiks pasukti... g.gif

tikuosi, ten jis dirbs.... g.gif
Atsakyti