as taip pat pasvalyje gimdziau.labai patiko personalas.pati ligonine nebloga.o ypac seimynine palata
jauciausi kaip namie.tikrai jokiu kysiu nedaviau.tik kai ruosemes namo vaziuot daviau saldainiu vienai sesutei kur vaikus priziuri ji man labai padejo per gimdyma
tik viena dalyka padariau ne taip-palikau ten 25rozes
sako kad teks sugrizt
Aš ir planuoju gimdyti Pasvalyje
tikrai nemažai gerų atsiliepimų girdėjau apie šią ligoninę ir jos darbuotojus.
Bet esu visiškai žalia
,kaip ten visa procedura buna, jei lankausi pas vieno rajono daktare, o noriu gimdyti ten. nuo ko pradėti reikia
patarkit
Bet esu visiškai žalia
Sveika jurguliux....
jei nesitarsi su gydytoju dirbanciu gimdymo namuose, kai prasides gimdymas atvaziuosi ir priims gimdyti, nes dabar kur nori ten gimdai
bet kai siais laikais visos tariasi is anksto tai.... as gimdziau pas gyd. Umanta, lankiausi visa nestuma pas kita gyd, o baigiantis nestumui atvykau pas ji, sustariau, iki pabaigos dar pas ji lankiausi, o nubegus vandenims susiskambinom ir susitikom ligoninei 
manau viskas bus gerai, sekmes nesiojant leliuka....
jei nesitarsi su gydytoju dirbanciu gimdymo namuose, kai prasides gimdymas atvaziuosi ir priims gimdyti, nes dabar kur nori ten gimdai
QUOTE(Gimber @ 2009 01 22, 13:29)
Sveika jurguliux....
bet kai siais laikais visos tariasi is anksto tai.... as gimdziau pas gyd. Umanta, lankiausi visa nestuma pas kita gyd, o baigiantis nestumui atvykau pas ji, sustariau, iki pabaigos dar pas ji lankiausi, o nubegus vandenims susiskambinom ir susitikom ligoninei 
sveika
ačiū už patarimus
Būtinai
Viskas bus gerai... geras personalas gera aplinka
Didžiausios sėkmės
Viskas bus gerai... geras personalas gera aplinka
Didžiausios sėkmės
QUOTE(Gimber @ 2009 01 23, 08:45)
prie 1 mėn ten gimde drauge, tai sake gavo naujaja seimynine palata, tai labai ja patenkinta liko
o žiūriu tu iš vilniaus
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 23, 08:48)
o žiūriu tu iš vilniaus
ar vėliau tan apsigyvenai? ar važiavai iš vilniaus gimdyti i pasvali? 
as ne gimber, bet as is vilniaus ir vaziavau i pasvali gimdyti, o kas? geriau buti konvejeryje pvz VIlniaus gimdymo namuose 138-ta ar ta viena vienintele aplink kuria visi sokines be jokiu kysiu? aisku, jei nusiteiksti "kas bus jei bus, jei reikes gaivint, jei kas nors blogai" tai tikrai bus blogai ir pasvali ekstra pagalbos nera (tam nera priemoniu) ir nerekomenduoju ten gimdyt. bet jei manai kad viskas gerai, kaip maniau as, viskas ir buvo gerai.
as irgi tariausi su umantu. aplanke kita diena po visko
Aš Vilniuje gyvenau ir gyvenu, bet mano tėvai Pasvalyje ir kai girdėjau tik gerus atsiliepimus apie Pasvalio gimdymo namus, na ir nusprendžiau gimdyti čia.
Kas neramino aptariau su Umantu.... pasakė kad viskas bus gerai, pati gerai jaučiausi ir tikėjau kad viskas bus tik gerai.. pasitikėjau gydytoju...
o kas dėl Viniaus, taip čia kaip konvejeris...būna, kad moterys paprastoje palatoje turi gimdyti, nes gimdyklų neužtenka...
Viksas bus tikrai gerai
tik daugiau pasitikėjimo
Kas neramino aptariau su Umantu.... pasakė kad viskas bus gerai, pati gerai jaučiausi ir tikėjau kad viskas bus tik gerai.. pasitikėjau gydytoju...
o kas dėl Viniaus, taip čia kaip konvejeris...būna, kad moterys paprastoje palatoje turi gimdyti, nes gimdyklų neužtenka...
Viksas bus tikrai gerai
QUOTE(Gugucia @ 2009 01 23, 10:21)
as ne gimber, bet as is vilniaus ir vaziavau i pasvali gimdyti, o kas? geriau buti konvejeryje pvz VIlniaus gimdymo namuose 138-ta ar ta viena vienintele aplink kuria visi sokines be jokiu kysiu? aisku, jei nusiteiksti "kas bus jei bus, jei reikes gaivint, jei kas nors blogai" tai tikrai bus blogai ir pasvali ekstra pagalbos nera (tam nera priemoniu) ir nerekomenduoju ten gimdyt. bet jei manai kad viskas gerai, kaip maniau as, viskas ir buvo gerai.

na ir nieko, o kas turėtų būti
tik šiaip smalsu buvo
na tikrai nelėksiu 200 su virš km į vilnių
tikrai nenoriu,kad bučiau TA vienintelė apie kurią kaip princese šokinės, nenoriu išskirtinumo, noriu tai kas priklauso tokiu atveju
Sveikutes
Gimber, ar tu tareisi su Umantu ir ar jis dalyvavo gimdyme?
Negaliu nusprest kaip pasielgt...
ir beje ar cia buna kokios paskaiteles?
Sveika Lorkiuk,
taip aš su Umantu tariausi, kai nubėgo vandenys jam pasiskambinau ir jau susitikome gimdymo namuose. atvažiavo jis nors buvo naktis.
dėl paskaitėlių reiktų pasidomėti, bet 2006 metais vyko ir dar tokius pažymėjimus davė, kad kursas išklausytas
aš asmeniškai, na kai turėjau galimybę tai ir Vilniuje dar buvau nuėjus i paskaitelę...
sėkmės
taip aš su Umantu tariausi, kai nubėgo vandenys jam pasiskambinau ir jau susitikome gimdymo namuose. atvažiavo jis nors buvo naktis.
dėl paskaitėlių reiktų pasidomėti, bet 2006 metais vyko ir dar tokius pažymėjimus davė, kad kursas išklausytas
aš asmeniškai, na kai turėjau galimybę tai ir Vilniuje dar buvau nuėjus i paskaitelę...
sėkmės