Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

Dar minusas - jokių epidūrų nedaro Pasvalyje. Jei darytų, jaučiu atvažiuotų daug daugiau gimdyvių iš kitų miestų.

cia tai tikrai didelis minusas, nes ir as jo norejau, bet niekas nedare verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal kas galetu pasakyti ar pasvalio ligonineje leidzia gimdyti vonioje.buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveika,

na kad vonia yra tai tikrai... smile.gif ir kol saremiai tai tikrai leidžia joje pasėdėti.. o ar per patį gimdymą ten leidžia būti nžn g.gif
bet gydytojo pas kurį lankaisi ir jei jis priiminėja gimdymus Pasvalio gimdymo namuose gali užklausti bus ramiau ir bus visiškai viskas aišku mirksiukas.gif

sėkmės
Atsakyti
Gimdymo metu vonioje neleidzia buti, nes niekas nemoka Pasvalyje priimineti gimdymo vonioje. Pati klausiau prie savo gimdyma 4u.gif
Atsakyti
visą laiką planavau, kad gulsiu į vonią, bet kai atėjo tas momentas tai man net mintis nekilo apie vonią, be to viskas labai greitai baigėsi, tad nebuvo nė laiko pildyti tą vonią ir planuoti joje pasigulėti...
Atsakyti
QUOTE(nergute @ 2008 12 02, 12:55)
visą laiką planavau, kad gulsiu į vonią, bet kai atėjo tas momentas tai man net mintis nekilo apie vonią, be to viskas labai greitai baigėsi, tad nebuvo nė laiko pildyti tą vonią ir planuoti joje pasigulėti...

man irgi taip pat buvo, planavau per saremius paguleti joje,sako nuima skausma biskuti,bet kai skausmas buvo tai joku minciu nebebuvo lipti i ta vonia,nieko nebenorejau,net vyra isvariau namo kad nebutu salia manes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 12 02, 12:00)
man irgi taip pat buvo, planavau per saremius paguleti joje,sako nuima skausma biskuti,bet kai skausmas buvo tai joku minciu nebebuvo lipti i ta vonia,nieko nebenorejau,net vyra isvariau namo kad nebutu salia manes blush2.gif

Blogai merginos padaret, kad nelindot, abu gimdymus gulejau vonioje. Taip kai prasideda saremiai nieko nebenori, bet patikekit atsigulus i vonia pajauti relaksa. Tik kai pirma gimdziau buvo dar sujunge ir burbuliukus tai truputi nekas buvo, va o antrajam jau zinojau kad man burbuliuku nereikia, tai gulejau tik vandeneli bet pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Na tikiu, kad vanduo atpalaiduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2008 12 03, 10:22)
Blogai merginos padaret, kad nelindot, abu gimdymus gulejau vonioje. Taip kai prasideda saremiai nieko nebenori, bet patikekit atsigulus i vonia pajauti relaksa.  Tik kai pirma gimdziau buvo dar sujunge ir burbuliukus tai truputi nekas buvo, va o antrajam jau zinojau kad man burbuliuku nereikia, tai gulejau tik vandeneli bet pasaka  thumbup.gif

o as blogai padariau kad lindau nes... nebuvo slto vandens!!!!!!!!!!! tipo vasaros pradzia, atjungineja mieste, tai ir ligonineje biggrin.gif pradejo leist, tai lyg ir bego, bet kai ilindau vandens buvo koks 10 m) baigesi, tai vyras su arbatiniais kaitino, bet gimdymo veikla nuo to salcio tik sustojo biggrin.gif tai vat mergos pasitikslinkite ar yra silto vandens lignonine lotuliukas.gif kaimas, ko jus norit biggrin.gif nors ligonine thumbup.gif
Atsakyti
Na šiaip manau, kiek žmonių tiek bus nuomonių, bet ištikrųjų kiekvienai individualiai. pavyzdžiui jei man būtų sarėmiai trukę kokią 12 val. tai manau kad ir vonioje būčiau pabuvojus, o man kad ir pirmakartei viskas truko labai trumpai, 14 val. atvažiavau, o 17:50 jau buvau pagimdžiusi, tai apie kokią vonią gali būti kalba??? biggrin.gif

Tad šiaip planuoti reikia, o po to kaip dievas duos ir kaip vaikelis nutars.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meja4 @ 2008 11 28, 23:40)
sveikos mamytes,gal kas galetu pasakyti ar pasvalio ligonineje leidzia gimdyti vonioje.buciau labai dekinga

Niekas ten neleidžia gimdyti kaip mama nori, daro kaip personalui patogiau smile.gif

Aš per sąrėmius nelindau į vonią, kažkaip pati paprašyti nedrįsau, nors skausmai buvo ojėj kokie.. Bet pasiūlė sėdmaišį, tas kažkiek pagelbėjo pradžioje...
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 04 08, 16:14)
nesu nusistaciusi pries Pasvalio gimdymo skyriu, grazu ten, puiku. Bet visur kur tik susiduri visi nori kysio, nori to pinigelio smile.gif jei nori kad aplink tave sokinetu,buti demesio centre tai pasitaupyki pinigeliu:)
as asmeniskai grieztai pries visus kysius. Daktaru ir seseliu kasdieninis darbas yra rupintis, bet tas jau tikras rupestingumas pasireiskia tiktai po kysio  ax.gif

Va cia tu tai prasimetei doh.gif Jau kur kur, bet pasvalyje tai jau tikrai jokiu kysiu nepraso. As taip pat pries juos esu nusistaciusi LABAI, pasvalyje gimdziau abi savo mergaites, nedaviau nei lito, o apsokineta buvau kaip princese thumbup.gif Gerbiu ten dirbanti personala, o gyd.Grudzinskiene YPAC thumbup.gif wub.gif
Atsakyti