Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 10:40)
man pirmas, tik aš pagal jus dar visai "jaunykle" biggrin.gif  reiks gal man laukti kitos pamainos  biggrin.gif
smagu būtų nors savaitgaliais ten apsilankyti, žinoma su spec pratimais ir priežiūra g.gif

nieko, nesvarbu, visvien smagu kai atsiranda su "tokiom pat ligom" nestuke.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lorkiukas @ 2009 01 29, 11:03)
Man irgi pirmas  ax.gif  kaip smagu atsigauna po biskuti pasvalieciu temele  biggrin.gif  is pradziu galvojau kad is viso tokios nera  rolleyes.gif  skambinau i poliklinika liepe i 349 kabinete nueit ir ten viska susakys,tai ryt leksiu ir jus apsviesiu  mirksiukas.gif  Na as ne Pasw gyvenu,kaime  blush2.gif  nors ir netoli bet kiekviena diena nevazineju i miesteli...
Papildyta:
Beje Dovilepp su savaitelem  mirksiukas.gif  tau balioncikas ta proga  4u.gif
Papildyta:

O is kur tu?  rolleyes.gif

siaip yra ir pasvalieciu forumas i kuri kvieciu prisijungti, ten pasvalio mamytes bendrauja, ir nebutinai reikia buti is paties pasvalio... o is kokio kaimo esi?
o, aciu uz balioncika smile.gif augam augam, laikas eina nepastebimai...
beje pasvalio mamytes renkasi siame forume "Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Kaimynai smile.gif" ir ten reikai susirasti temuke "uzaugau pasvalyje"... taigi lauksim nauju nariu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilepp: 29 sausio 2009 - 10:50
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 12:31)
pažaiskim loto bigsmile.gif  lotuliukas.gif
iš tos pačios raidės kaip ir jūsų rajonas cool.gif  lotuliukas.gif

Hmmmm...Panevezys g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2009 01 29, 12:47)
nieko, nesvarbu, visvien smagu kai atsiranda su "tokiom pat ligom"  nestuke.gif  lotuliukas.gif
siaip yra ir pasvalieciu forumas i kuri kvieciu prisijungti, ten pasvalio mamytes bendrauja, ir nebutinai reikia buti is paties pasvalio...  o is kokio kaimo esi?
o, aciu uz balioncika  smile.gif  augam augam, laikas eina nepastebimai

vajeee...nemaciau ir neradau..begu ieskot ir jungtis prie jusu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2009 01 29, 10:49)
Hmmmm...Panevezys  g.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nea...bet pitmos dvi raidės tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 11:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nea...bet pitmos dvi raidės tokios biggrin.gif

niu lieka tik pakruojis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2009 01 29, 10:58)
niu lieka tik pakruojis  biggrin.gif

atspėjai clap.gif

jūs laimėjot pagrindinį žaidimo prizą, automobilį user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 12:06)
atspėjai  clap.gif

jūs laimėjot pagrindinį žaidimo prizą, automobilį user posted image

lotuliukas.gif

niu kaip puiku, db galesiu vazinetis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2009 01 29, 11:10)
niu kaip puiku, db galesiu vazinetis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

į baseina galėsi važiuot lotuliukas.gif thumbup.gif , tik mūsų nepamiršk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat galiu nuliudint,paskaiteliu nebebus cry.gif sake paskutine bus vasario 3 d, 11 val ir viskas. Per kelis kartus perkalusiau ar is viso nebebus blink.gif baigesi projektas pasake verysad.gif
Atsakyti
nepergyvent lorkiukas, nera tos paskaitos stebuklingos, as buvau viena karta nuejusi ir man labai nepatiko, atejai ir klausia taves kas tau neaisku, sakau o ka turiu zinoti ir pan. tai isejo kad ten turi klausineti kas tau neaisku, nes kai pirmas vaikas nzn isvis ka turi zinoti ir kas svarbiausia yra. o jos mat pasako kad daug pasakoti nuo A iki Z, visko nepasakos, klausk kas neaisku. nu tai atsiprasau,tokiu kursu ir nereik.
Atsakyti
g.gif
kaimas yra kaimas blyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 30, 21:25)
g.gif
kaimas yra kaimas blyn doh.gif

ka jau padarysi... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,esu pati is PAnevezio, met pasiulė gydytojas gimdyti Pasvalyje. Tas gydytojas tai Astrauskas, ka jus apie ji girdejot? aciu 4u.gif
Atsakyti