Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

as prie jo gimdziau.tikras stebuklas.man tai labai patiko.nepalyginsi su kitais.toks svelnus demesingas.o beto dar sugebejo per pati gimdyma prajuokint thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
noreciau daugiau atsiliepimu apie Astrauska, nes toki ganda kaip isgirdau tai negera pasidare.Be to jei jis dar dirba tai gal tikrai geras gydytojas
Paplepekim mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 02 04, 16:08)
noreciau daugiau atsiliepimu apie Astrauska, nes toki ganda kaip isgirdau tai negera pasidare.Be to jei jis dar dirba tai gal tikrai geras gydytojas
Paplepekim mamytes mirksiukas.gif

ta tema geriau neplepėt. OOOOO kiek apie jį žinau doh.gif ir labai mažai gero. Tada jau geriau pas Amitiną. O jei jau jį pirkti, t.y. pinigus jam mokėti, tai nepykit-gal vistik tokiu atveju geriau paieškot patikimesnio ir t.t. Galbūt kažkam pasisekė , sekmingas gimdymas ir t.t., nenoriu čia kalbėt, betaš pas jį negimdyčiau, net jokiai procedūrai neičiau net jei man dar ir primokėtų.
Atsakyti
O Astrauskas Pasvalyje dirba? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes ir busimos mamyte, na as jau pagimdziusi kiek daugiau nei menesi. Gimdziau gruodzio 19d pasvalyje, pati esu is Birzu. Visa nestuma lankiausi pas Grudzinskiene privaciai, ir tikrai negaila, jog uz kiekviena vizita mokedavau, prieziura tai tikrai malloni ir gera buvo. Bet kada sunegalavus ar iskilus klausimams pasiskambinus labai greitai priimdavo apziurai. Dar po gimdymo nesilankiau pas ja, bet greitu metu ruosiuosi. Gimdziau prie tokios daktares, kuri man ne ypac patiko, tik pavardes nepamenu, ji is Kauno atvazineja. Ji man tikrai nepatiko, buvo per daug griezta ir piktoka, tai pries pat gimdyma dar spejau ir asaras palieti. Atvaziavus i ligonine jau gimdyti su savo berniuku, mane pagulde tiesiai i gimdykla ir mano berniuka tiesiog isvare namo. O susikloste taip, kad jam skambinau vos praejus gerai valandai, kad vaziuotu atgal, nes jis buvo su manimi gimdyme. Aciu jam uz tai, nes gydytojos deka, tai buvau tiek supykus, o dar plius ir skaudejo, kad sakiau eisiu is ten ir negimdysiu biggrin.gif dar issipirkome seimynine palata, tai mane priziurejo tik mano berniukas. o sesuciu demesio tai tikrai truko. o ir vaikeliu nelabai pasirupindavo ar pasidomedavo, buvo keista, juk zinojo, kad cia pirmasis mazylis. pritrukau papildomu ziniu, pvz.:kaip priziureti nukirpta virkstele, nepasake apie pilvuko putimus, kokiu vaistu nusipirkti reiktu, pampersu (man)po gimdymo ziauriai gailejo, vos du davve. buciau zinojusi, kad ju reikia, buciau pati nusivezusi, bet juk gimdziau pirma karta, tai del to labai nustebau. na, vat gal tiek.
Atsakyti
Na va tai tik dar kartą įrodo, kad labai reikalingos tos paskaitėlės, kurių nebeliko, nes būtent per paskaitėles ir pasakė kiek ir ko atsivežti, ko reikia vaikeliui, ko mamai, kokių pampersų mamai ir t.t. nes ligoninė nelabai turi šių priemonių...Aš irgi pirmą kartą gimdžiau, bet prieš tai buvau tose pamokėlėse tai ten išaiškino tiksliai viską, bet aš pamiršau prieš gimdymą ko reikia, tai nuvažiavau tiesiai į Panevėžį pas tą konsultantę, kuri važinėjo į Pasvalį, ji mat turi parduotuvę Panevėžy "Nukas" Klaipėdos gatvėje, ir sakau surinkit man paketą visko ko reikia ir ji surinko, ir galėtum pagalvoti, kad norės parduoti tai prikiš bilekiek, bet nea įdėjo tiksliai kiek man prireikė, net galėjo tų sauskelnių užmaunamų daugiau įdėti, nes labai patogu buvo... sumokėjau nedaug, bet kiek nepamenu tiksliai nes labai daug pirkau kitokių prekių vaikui, na žodžiu man labai patiko, nes tikrai vertingi patarimai buvo...
Atsakyti
As vat irgi labai norejau i kokias paskaiteles eiti, bet aisku mano mieste tokiu nera, o ir pasvalyje, kad butu nezinojau, bandziau ir internete dometis, bet neradau. As ka vaikeliui reikejo ligonineje tai viska susidejau, dar net per daug visko, nes turejau tokia atmintine ka isideti i ligonine mazyliui ir sau, bet vat butent ten pampersai mamoms nebuvo pamineti. as irgi zinau apie ta parduotuve "Nukas". as ten pirma karta apipirkau savo mazyli, tik komplimentai, labai malonus aptarnavimas, ko neturi dar uzsake is Vilniaus, nes pati jau buvau grizusi ilgam laikui i savo miesta. labai pritruksta to didelio pasirinkimo, nes negaliu rasti maistelio reikiamo cia net, artimiausias taskas turbut panevezys.
Atsakyti
Jau pradedu abejot ar begimdyt Pasvalyje fear.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2009 02 08, 21:33)
Jau pradedu abejot ar begimdyt Pasvalyje  fear.gif

tik nesijaudink, cia zmones issako savo nuomone, ir vieniems buna vienaip, kitiems kitaip... viskas bus gerai. o jei jau imsi abejoti ir is anskto nusiteiksi negerumams, tai liudna tada...
Atsakyti
Na aš gimdžiau pasvaly ir esu patenkinta viskuo (nors gimdžiau prie Pasvalio siaubo Amitino)... Na kad nusiteikimas labai svarbu tai faktas, nusiteik, kad bus viskas ok, tai taip ir bus... O mano brolienė gimdė Kaune klinikose, tai iš jos pasakojimų to konvėjerio nenorėčiau niekada, nes įsivaizduokit, po gimdymo ant tos pačios gimdymo kėdės, dar turėjo išlaukt pusantros valandos, kol atsilaisvino personalo, kad pervežt gimdyvę į palatą, o vaikelį pasvėrė ir apmatavo išvis tik po keturių valandų, nes nebuvo kam, visi gimdymuose... O kai pamatė brolienė nuotraukas, kaip aš gimdžiau, tai apakus - sako rojus ant žemės... O jei kam trūksta seselių dėmesio, tai ten toks myktukas yra, skambinkit ir ateis..
Atsakyti
Sveikos gal kas lankotes pas Vitkiene? as va suzinojau kad laukiuosi tai apsilankiau ten, nu visai nieko sakyciau blink.gif nes as pasvalin neseniai atsikrausciau tai ir nieko absoliuciai nezinau unsure.gif tai gal kas zino kiek is viso zmoniu priemineja kudikelius pasvalyje? ir kas jie tokie? smile.gif 2 jau supratau kazkoks Amitinas ir dar kazkoks A smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2009 02 09, 21:49)
Sveikos gal kas lankotes pas Vitkiene? as va suzinojau kad laukiuosi tai apsilankiau ten, nu visai nieko sakyciau  blink.gif nes as pasvalin neseniai atsikrausciau tai ir nieko absoliuciai nezinau  unsure.gif tai gal kas zino kiek is viso zmoniu priemineja kudikelius pasvalyje? ir kas jie tokie? smile.gif 2 jau supratau kazkoks Amitinas ir dar kazkoks A smile.gif

sveika, sveikinimai del maziuko.... na as paytarciau pas grudzinskiene lankytis, as pati pas ja lankausi, ir esu lb patenkinta. o apie vitkiene nieko neteko girdet...
Atsakyti