QUOTE(Modaa @ 2009 03 27, 16:30)
Beje,vakar buvau Pasvalio gn...

kaip visos kalbejo man ir kaip raso sitame zurnalekur jus idejote linka tikrai atitinka mano matyta vaizdeli...buvau apakusi

seseles malonios tokios savos pasirdoe,palatos mokamos superines issiziojau net,kaip kokiame viesbutyje

ir nemokamos labai jaukios...kiekvienoje palatoje duasas,toletas..nereikia kazkur toliausiai trenktis

ir netycia Umanta sutikau pirma karta ....Liux koksai pasirode,simpatiskas..bajeriuka dar suskele

zodziu cool kaip sako viskas

nusprendziau tenais ir gimdyti....pasiklausinejau apie epidurini tai tikrai nedaro jo,nes vienas tas anestiziologas ar kaip ten rasosi

ir zodziu jos pacios nepataria darytis ...as tai galvoju brale nors zinociau,kad prireikus butu jis jau tai ramu butu ,kad ir nesidaryciau to nuskausmin.

na bet viskas bus ok....gimdymo palatose yra masazines vonios

...Kai pamaciau ta palata gimd. tai taip db gera nes isivaizdavau visiskai kitaip-isivaizdavau kazkoki siauba

o db taip ramu,nes nu nemoku zodziais apsakyti kokia jauki ten aplinka

na o daugiau ka parasysiu po menesiuko

kai pagimdysiu,mergaites
Laba
Joa, Modaa, Aš prieš kelis metus kartu su savo mama ir broliene (ji ruošės gimdyti) buvom apsižiūrėti. Tai irgi kai viską pamačiau (nes naujai pastatytam tam korpuse nebuvau lankiusis)

Nei minčių kitur nekilo eit. o tada dar veikė Biržų gn, tai teko ten užeiti

sovietas, net nupurtė...
Beje, visad pasvaliečiai vengdavo ir replių, ir viso kito

Ir tai yra gerai.
na, man teoriškai biškiuką daugiau nei mėnuo, bet negali žinoti
Beje, dėl nuskausminimo. galvoju, kad biškiuką kaip nors tai jau tikrai padėtų, kad ir pe epidūro. sakau, visas šis reikalas su epidūrais man įtartinas. kaip panacėja