Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

Beje,vakar buvau Pasvalio gn... thumbup.gif kaip visos kalbejo man ir kaip raso sitame zurnalekur jus idejote linka tikrai atitinka mano matyta vaizdeli...buvau apakusi thumbup.gif seseles malonios tokios savos pasirdoe,palatos mokamos superines issiziojau net,kaip kokiame viesbutyje bigsmile.gif ir nemokamos labai jaukios...kiekvienoje palatoje duasas,toletas..nereikia kazkur toliausiai trenktis thumbup.gif ir netycia Umanta sutikau pirma karta ....Liux koksai pasirode,simpatiskas..bajeriuka dar suskele bigsmile.gif zodziu cool kaip sako viskas biggrin.gif nusprendziau tenais ir gimdyti....pasiklausinejau apie epidurini tai tikrai nedaro jo,nes vienas tas anestiziologas ar kaip ten rasosi biggrin.gif ir zodziu jos pacios nepataria darytis ...as tai galvoju brale nors zinociau,kad prireikus butu jis jau tai ramu butu ,kad ir nesidaryciau to nuskausmin. biggrin.gif na bet viskas bus ok....gimdymo palatose yra masazines vonios thumbup.gif ...Kai pamaciau ta palata gimd. tai taip db gera nes isivaizdavau visiskai kitaip-isivaizdavau kazkoki siauba doh.gif o db taip ramu,nes nu nemoku zodziais apsakyti kokia jauki ten aplinka thumbup.gif na o daugiau ka parasysiu po menesiuko wink.gif kai pagimdysiu,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Modaa @ 2009 03 27, 16:30)
Beje,vakar buvau Pasvalio gn... thumbup.gif kaip visos kalbejo man ir kaip raso sitame zurnalekur jus idejote linka tikrai atitinka mano matyta vaizdeli...buvau apakusi thumbup.gif  seseles malonios tokios savos pasirdoe,palatos mokamos superines issiziojau net,kaip kokiame viesbutyje bigsmile.gif  ir nemokamos labai jaukios...kiekvienoje palatoje duasas,toletas..nereikia kazkur toliausiai trenktis thumbup.gif  ir netycia Umanta sutikau pirma karta ....Liux koksai pasirode,simpatiskas..bajeriuka dar suskele  bigsmile.gif  zodziu cool kaip sako viskas biggrin.gif  nusprendziau tenais ir gimdyti....pasiklausinejau apie epidurini tai tikrai nedaro jo,nes vienas tas anestiziologas ar kaip ten rasosi biggrin.gif  ir zodziu jos pacios nepataria darytis ...as tai galvoju brale nors zinociau,kad prireikus butu jis jau tai ramu butu ,kad ir nesidaryciau to nuskausmin. biggrin.gif  na bet viskas bus ok....gimdymo palatose yra masazines vonios  thumbup.gif  ...Kai pamaciau ta palata gimd. tai taip db gera nes isivaizdavau visiskai kitaip-isivaizdavau kazkoki siauba doh.gif  o db taip ramu,nes nu nemoku zodziais apsakyti kokia jauki ten aplinka thumbup.gif    na o daugiau ka parasysiu po menesiuko wink.gif  kai pagimdysiu,mergaites 4u.gif

Laba 4u.gif
Joa, Modaa, Aš prieš kelis metus kartu su savo mama ir broliene (ji ruošės gimdyti) buvom apsižiūrėti. Tai irgi kai viską pamačiau (nes naujai pastatytam tam korpuse nebuvau lankiusis) thumbup.gif Nei minčių kitur nekilo eit. o tada dar veikė Biržų gn, tai teko ten užeiti doh.gif sovietas, net nupurtė...
Beje, visad pasvaliečiai vengdavo ir replių, ir viso kito g.gif Ir tai yra gerai.
na, man teoriškai biškiuką daugiau nei mėnuo, bet negali žinoti mirksiukas.gif
Beje, dėl nuskausminimo. galvoju, kad biškiuką kaip nors tai jau tikrai padėtų, kad ir pe epidūro. sakau, visas šis reikalas su epidūrais man įtartinas. kaip panacėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2009 03 27, 21:19)
Laba  4u.gif
Joa, Modaa, Aš prieš kelis metus kartu su savo mama ir broliene (ji ruošės gimdyti) buvom apsižiūrėti. Tai irgi kai viską pamačiau (nes naujai pastatytam tam korpuse nebuvau lankiusis)  thumbup.gif Nei minčių kitur nekilo eit. o tada dar veikė Biržų gn, tai teko ten užeiti  doh.gif sovietas, net nupurtė...
Beje, visad pasvaliečiai vengdavo ir replių, ir viso kito  g.gif Ir tai yra gerai.
na, man teoriškai biškiuką daugiau nei mėnuo, bet negali žinoti  mirksiukas.gif
Beje, dėl nuskausminimo. galvoju, kad biškiuką kaip nors tai jau tikrai padėtų, kad ir pe epidūro. sakau, visas šis reikalas su epidūrais man įtartinas. kaip panacėja  doh.gif

nu jo,kazkaip vistiek jei kas tai suleis kazkokiu ten vaistuku... smile.gif na zodziu tikrai geriau net ant sirdies pasidare kai toki vaizdeli pamaciau...tyku,ramu ..niekas neskuba visas demesys bus sutelktas tik i tave ir t.t...va katik is sveciu grizau tai irtenais pasake toks vyriskis,kad tikrai neprasausiu jeigu ten gimdysiu smile.gif O svarbiausia manau tikejimas,kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Modaa @ 2009 03 28, 22:38)
nu jo,kazkaip vistiek jei kas tai suleis kazkokiu ten vaistuku... smile.gif  na zodziu tikrai geriau net ant sirdies pasidare kai toki vaizdeli pamaciau...tyku,ramu ..niekas neskuba visas demesys bus sutelktas tik i tave ir t.t...va katik is sveciu grizau tai irtenais pasake toks vyriskis,kad tikrai neprasausiu jeigu ten gimdysiu  smile.gif  O svarbiausia manau tikejimas,kad viskas bus gerai  thumbup.gif

4u.gif O tau jau visai nebedaug liko... Tašytės jau turbūt laukia kelionės mirksiukas.gif Aš šiandien jau rimtai susirūpinau- mat viena kleckiukė pabyrėjo 17 dienų anksčiau doh.gif tai sakau- kad man siurprizas koks nenutiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Modaa @ 2009 03 27, 15:30)
Beje,vakar buvau Pasvalio gn... thumbup.gif kaip visos kalbejo man ir kaip raso sitame zurnalekur jus idejote linka tikrai atitinka mano matyta vaizdeli...buvau apakusi thumbup.gif  seseles malonios tokios savos pasirdoe,palatos mokamos superines issiziojau net,kaip kokiame viesbutyje bigsmile.gif 

thumbup.gif  ir netycia Umanta sutikau pirma karta ....Liux koksai pasirode,simpatiskas..bajeriuka dar suskele  bigsmile.gif  zodziu cool kaip sako viskas biggrin.gif  nusprendziau tenais ir gimdyti....

žiūriu gerai veikia reklama žurnale smile.gif Gerai būtų, jei viskas per gimdymą taip sklandžiai vyktų su bajeriukų skaldymu bigsmile.gif

O seselės labai malonios,tikrai, bet tik ne gimdymo metu... smile.gif

QUOTE(ingridastar @ 2009 03 27, 22:19)
Beje, visad pasvaliečiai vengdavo ir replių, ir viso kito  g.gif Ir tai yra gerai.

Beje, dėl nuskausminimo. galvoju, kad biškiuką kaip nors tai jau tikrai padėtų, kad ir pe epidūro. sakau, visas šis reikalas su epidūrais man įtartinas. kaip panacėja  doh.gif

dėl replių nežinau,bet vakuumo neatsisako smile.gif man norėjo daryti...

O nuskausminti man oi kaip žadėjo, ir per sąrėmius raminančių žadėjo, vėliau sakė truputį svaiginančių dujų duos, bet ničnieko negavau smile.gif Teko gimdyti kaip caro laikais, vat tau ir išpuoselėtos palatos kaip viešbutyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 29 kovo 2009 - 17:18
QUOTE(Čili @ 2009 03 29, 19:17)
žiūriu gerai veikia reklama žurnale smile.gif Gerai būtų, jei viskas per gimdymą taip sklandžiai vyktų su bajeriukų skaldymu bigsmile.gif

O seselės labai malonios,tikrai, bet tik ne gimdymo metu... smile.gif
dėl replių nežinau,bet vakuumo neatsisako smile.gif man norėjo daryti...

O nuskausminti man oi kaip žadėjo, ir per sąrėmius raminančių žadėjo, vėliau sakė truputį svaiginančių dujų duos, bet ničnieko negavau smile.gif Teko gimdyti kaip caro laikais, vat tau ir išpuoselėtos palatos kaip viešbutyje.

4u.gif O prie kokios gydytojos buvai?
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2009 03 29, 19:03)
4u.gif O prie kokios gydytojos buvai?

prie keleto doh.gif Baigiau gimdyti prie Virbickienės (berods tokia pavardė g.gif ), ja likau galima sakyti patenkinta - pati vaiko galvą į vietą įstatė, ir t.t.
Nepatiko atžagarios seselės (kai kančiose prašiau sumažinti skatinančių dozę, jos tik pasišaipė, maždaug visos čia gimdėm - nezyzink, ir tu pagimdysi cool.gif ir t.t.).
O ko iki šiol negaliu atleisti - nesugebėjimo susiūti po II-III laipsnio plyšimo. Pasekmės iki šiol graudžios.

Visgi šiuo atveju aš rinkčiausi tokius gimdymo namus, kur patogumai pusėtini, tačiau gimdymų skaičius didesnis ir patirtis personalo geresnė...

O ,bet tačiau biggrin.gif Kiekviena renkamės pagal save, o po gimdymo jau sprendžiam, kas būtų JEI būtų, ir t.t.

Stiprybės gimdysiančioms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 29, 20:10)
prie keleto doh.gif Baigiau gimdyti prie Virbickienės (berods tokia pavardė g.gif ), ja likau galima sakyti patenkinta - pati vaiko galvą į vietą įstatė, ir t.t.
Nepatiko atžagarios seselės (kai kančiose prašiau sumažinti skatinančių dozę, jos tik pasišaipė, maždaug visos čia gimdėm - nezyzink, ir tu pagimdysi cool.gif ir t.t.).
O ko iki šiol negaliu atleisti - nesugebėjimo susiūti po II-III laipsnio plyšimo. Pasekmės iki šiol graudžios.
Visgi šiuo atveju aš rinkčiausi tokius gimdymo namus, kur patogumai pusėtini, tačiau gimdymų skaičius didesnis ir patirtis personalo geresnė...
O ,bet tačiau biggrin.gif Kiekviena renkamės pagal save, o po gimdymo jau sprendžiam, kas būtų JEI būtų, ir t.t.
Stiprybės gimdysiančioms mamytėms 4u.gif

g.gif Nu va, matai... kaip įdomu. tai užtat- kuo daugiau nuomonių, tuo jos skirtingesnės mirksiukas.gif O dar kaip bus, jei žinotum, žmogus, tai labai gudrus būtum smile.gif
Sėkmės ir tau 4u.gif
Atsakyti
Visur visko pasitaiko, mano draugei Panevezy siuvo ir pagal jos pasakojimus ne ka geriau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 03 29, 21:37)
Visur visko pasitaiko, mano draugei Panevezy siuvo ir pagal jos pasakojimus ne ka geriau  blink.gif

tai taip, nesakau, kad kitur nepasitaiko, bet kai turiu su kuo palyginti, tai dabar rinkčiausi didmiesčio gimdyklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 30, 09:24)
tai taip, nesakau, kad kitur nepasitaiko, bet kai turiu su kuo palyginti, tai dabar rinkčiausi didmiesčio gimdyklas smile.gif

O as nesirinkciau tongue.gif Nes personalas tikrai dirbo nepriekaistingai 4u.gif Ir tikrai visi buvo malonus ir mandagus wub.gif
Atsakyti
o aš vis neapsisprendžiu ar pasvalys, ar panevėžys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti