Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(biruta @ 2009 05 06, 00:33)
čia daug nėštukiu tai nenoriu nervuot bet gali šone pamatyt
šaunu kad viskas gerai baigėsi 4u.gif

console.gif nepaskaičiau iškart... Stiprybės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2009 05 07, 17:46)
console.gif nepaskaičiau iškart... Stiprybės  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif ir as prisijungsiu prie gimdziusiu pasvaly ax.gif man laaabai patiko wub.gif buvo komplikaciju,bet visiskai esu patenkinta gydytoju darbu ir akuseres,ir vaiku seseles lb fainos,ir prieziura gera.zodziu,vien tik geru zodziu galiu paminet thumbup.gif ypac gydytoja A.Umanta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caraite: 06 birželio 2009 - 20:05
Sveikos,

gal galite pasakyti, kiek mantos vežtis važiuojant į Pasvalio gimdymo skyrių? Įklotai ir panašiai? Nekalbu apie dokumentus ir asmens higienos reikmenis. Beje, kokios kainos už šeimynines palatas?

Labai dėkui už atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2009 06 16, 14:42)
Sveikos,

gal galite pasakyti, kiek mantos vežtis važiuojant į Pasvalio gimdymo skyrių? Įklotai ir panašiai? Nekalbu apie dokumentus ir asmens higienos reikmenis. Beje, kokios kainos už šeimynines palatas?

Labai dėkui už atsakymus!

4u.gif
Na, nei aš tariausi su kuo nei ką, lankausi pas Vitkienę.
Nuvažiavau ligoninėn, kaip tik dirbo Grybauskienė daktarė. Vienu žodžiu- buvau apšokinėta kaip poniutė. Iš pradžių buvom dvi gimdyvės, paskui kolegė pagimdė, tad dėmesys buvo skirtas visas man, niekur nesitraukė iki pat galo. blink.gif Tokio dėmesio net nesitikėjau. kai jau prasidėjo gimdymas- daktarė stovėjo šalia iš sakė ką daryti. beje, labai verta klausytis, tada viskas bus gerai. Ji ir siuvo kirpimą.
Akušerė superinė, seselė-superinė, nu net nėra ką kalbėti.
Kitos pamainos nei kiek ne blogesnės drinks_cheers.gif

naktinius duoda, reikia tik tapkių, rūbiukų vaikeliui, pampersiukų, servetėlių. O taip tai daugiau nieko, ko reikia kitose šalies ligoninėse, visko turi. jei ko reiktų, pasakytų ginė mirksiukas.gif
Jei bus plyšimų, kirpimų- labai man draugė gerą patarimą davė- nusipirkt žvakučių. Bisakodili, pvz., labai pravers. O taip tai gali palučių nusipirkt (tų, kur į echo einant reikia), pirmom dienom geriausia tie didelia pampiai. Man įklotai , kur po gimdymo rekomenduoja tena visai nepatiko. Geriausia, man atrodo, kur kelnaitės+įklotas viename. na, gali 10 ir daugiau, žiūrint kaip bus.Higieninis prausiklis man labai patinka su alaviju. Beje, gali vandenilio peroksido 3 proc. dezinfekcijai(jei bus siūlių), man Umantas rekomendavo su juo dezinfekuotis, tikrai labai geras daiktas.
good.gif
Tiesa, chalatą savo turėk.
Mes ėmėm tą palatą šeimyninę, kur 50 lt. labai apsimoka- visi patogumai, konfidencialumas, gali laisvai jaustis, vyras kartu kada nori (arba kitas artimas žmogus). pagal galimybes, žinoma, bet jei tik yra galimybė- būtinai rekomenduoju mirksiukas.gif rami galva.
Atsakyti
Labai ačiū! Tikrai išsami informacija.

QUOTE(ingridastar @ 2009 06 16, 22:30)
4u.gif
Na, nei aš tariausi su kuo nei ką, lankausi pas Vitkienę.
Nuvažiavau ligoninėn, kaip tik dirbo Grybauskienė daktarė. Vienu žodžiu- buvau apšokinėta kaip poniutė. Iš pradžių buvom dvi gimdyvės, paskui kolegė pagimdė, tad dėmesys buvo skirtas visas man, niekur nesitraukė iki pat galo. blink.gif Tokio dėmesio net nesitikėjau. kai jau prasidėjo gimdymas- daktarė stovėjo šalia iš sakė ką daryti. beje, labai verta klausytis, tada viskas bus gerai. Ji ir siuvo kirpimą.
Akušerė superinė, seselė-superinė, nu net nėra ką kalbėti.
Kitos pamainos nei kiek ne blogesnės  drinks_cheers.gif

naktinius duoda, reikia tik tapkių, rūbiukų vaikeliui, pampersiukų, servetėlių. O taip tai daugiau nieko, ko reikia kitose šalies ligoninėse, visko turi. jei ko reiktų, pasakytų ginė  mirksiukas.gif
Jei bus plyšimų, kirpimų- labai man draugė gerą patarimą davė- nusipirkt žvakučių. Bisakodili, pvz., labai pravers. O taip tai gali palučių nusipirkt (tų, kur į echo einant reikia), pirmom dienom geriausia tie didelia pampiai. Man įklotai , kur po gimdymo rekomenduoja tena visai nepatiko. Geriausia, man atrodo, kur kelnaitės+įklotas viename. na, gali 10 ir daugiau, žiūrint kaip bus.Higieninis prausiklis man labai patinka su alaviju. Beje, gali vandenilio peroksido 3 proc. dezinfekcijai(jei bus siūlių), man Umantas rekomendavo su juo dezinfekuotis, tikrai labai geras daiktas.
good.gif
Tiesa, chalatą savo turėk.
Mes ėmėm tą palatą šeimyninę, kur 50 lt. labai apsimoka- visi patogumai, konfidencialumas, gali laisvai jaustis, vyras kartu kada nori (arba kitas artimas žmogus). pagal galimybes, žinoma, bet jei tik yra galimybė- būtinai rekomenduoju  mirksiukas.gif rami galva.

Atsakyti
Sveikutes, noreciau prisijungti prie laukianciu savo stebuklo smile.gif
Sudomino pasnekesiai, nes pati esu is birzu ir planuoju gimdyti Pasvalyje. Gal dar atsiras, kurios laukia rudeniuko... butu smagu.
Atsakyti
labi, noreciau ir as pasvaly... kadangi esu is siauliu tai delioju pliusus ir minusus, siauliuose teko guleti 18 sav tai oj nekokie ispudziai, tiek vaizdas, tiek kai kurie gydytojai, guli ligoninej tik kad guletum... viena ir persileist suspejo beguledama ir tai nemate blink.gif tik tiek kad seseles kas ryta uzeidavo pasiteirauti kaip jauciames.
Jei spesim leksim i Pasvali, jei ne teks cia unsure.gif gal reik nulekt ten apsidairyti, nes privaciai tai siauliuos einu, tai ten vistiek koki syki reiktu pas gyd. apsilankyt manau g.gif musu seimyna zada pagauseti rugsejo pirmom dienom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aufune @ 2009 06 21, 23:23)
labi, noreciau ir as pasvaly... kadangi esu is siauliu tai delioju pliusus ir minusus, siauliuose teko guleti 18 sav tai oj nekokie ispudziai, tiek vaizdas, tiek kai kurie gydytojai, guli ligoninej tik kad guletum... viena ir persileist suspejo beguledama ir tai nemate  blink.gif  tik tiek kad seseles kas ryta uzeidavo pasiteirauti kaip jauciames.
Jei spesim leksim i Pasvali, jei ne teks cia  unsure.gif gal reik nulekt ten apsidairyti, nes privaciai tai siauliuos einu, tai ten vistiek koki syki reiktu pas gyd. apsilankyt manau  g.gif  musu seimyna zada pagauseti rugsejo pirmom dienom  rolleyes.gif

4u.gif
Apsilankysi ir kitur nebenorėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2009 06 17, 09:27)
Sveikutes, noreciau prisijungti prie laukianciu savo stebuklo smile.gif
Sudomino pasnekesiai, nes pati esu is birzu ir planuoju gimdyti Pasvalyje. Gal dar atsiras, kurios laukia rudeniuko... butu smagu.

pas kuri gydytoją eini Biržuos? yra biržiečiu temukė ten gali prisijugt ax.gif
temukė (kaimynai) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 22 birželio 2009 - 12:49
as pati tik ka is ligonines gryzusi ir tikrai sakau, jog pasvalyje personalas visas super, prieziura super, ir nereikia jaustis skolingam, kad tave taip priziuri... vos ne savaite pragulejau, nes buvo CZ, tai manau visas pamainas maciau ir negaleciau isskirti ne vienos, visos super duper geros...
tikrai patarciau nuvaziuoti apsiziureti kas ir kaip, ir nebesinores niekur kitur gimdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2009 06 22, 15:59)
as pati tik ka is ligonines gryzusi ir tikrai sakau, jog pasvalyje personalas visas super, prieziura super, ir nereikia jaustis skolingam, kad tave taip priziuri... vos ne savaite pragulejau, nes buvo CZ, tai manau visas pamainas maciau ir negaleciau isskirti ne vienos, visos super duper geros...
tikrai patarciau nuvaziuoti apsiziureti kas ir kaip, ir nebesinores niekur kitur gimdyti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti