sveikos,labai daug esu skaiciusi apie Pasvalio ligonine ir personala,susidariau labai gera nuomone.pirma vaikeli norejau gimdyti Pasvalyje,bet taip gavosi,kad pabijojau is Panevezio vaziuoti iki Pasvalio
bet kai jau zinau kad tie angeliukai taip greitai neateina tai antra vaikeli tikrai noreciau gimdyti Pasvalyje.o kaip ten su WC ir dusu,ar jie yra seimyninese palatose?ar yra kokia kavine netoli ligonines,kad vyras galetu pavalgyti?

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 02, 16:35)
sveikos,labai daug esu skaiciusi apie Pasvalio ligonine ir personala,susidariau labai gera nuomone.pirma vaikeli norejau gimdyti Pasvalyje,bet taip gavosi,kad pabijojau is Panevezio vaziuoti iki Pasvalio
bet kai jau zinau kad tie angeliukai taip greitai neateina tai antra vaikeli tikrai noreciau gimdyti Pasvalyje.o kaip ten su WC ir dusu,ar jie yra seimyninese palatose?ar yra kokia kavine netoli ligonines,kad vyras galetu pavalgyti?

Sveikute, mes buvom issipirke seimynine palata,man patiko

jau pietus tai nemazi ten, duoda ir mamytei ir teveliui, jei imama mokama ta palata (seimynine). o vakariene tai skurdi. bet ten ir saldytuvas palatoje yra, ir mikrobange. visos salygos maistui pasisyldyti ar ten saltai laikyti

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 02, 16:35)

kaip mergaitės sakė, šeimyninė palata

WC prie kiekvienos palatos. Nežinau, dabar bijau pameluot, bet man atrodo, kad palatos yra dvivietės. Jei gimdyvių nedaug, kartu gali ir vyras pabūti, niekas neišvarys

Maistas tai kaip ir ligoninės

Bet kadangi Pasvalys nedidukas miestukas, netoli yra valgykla, yra kavinių, visur galima išsinešt maistą.
Gimdyklos labai komfortabilios- kartu gali būt ir vyras, yra sofutė vienoje, kitoje- patogūs foteliai, yra džiakuzi
Nu žodžiu- visiškas komfortas

QUOTE(ingridastar @ 2009 07 02, 20:15)

kaip mergaitės sakė, šeimyninė palata

WC prie kiekvienos palatos. Nežinau, dabar bijau pameluot, bet man atrodo, kad palatos yra dvivietės. Jei gimdyvių nedaug, kartu gali ir vyras pabūti, niekas neišvarys

Maistas tai kaip ir ligoninės

Bet kadangi Pasvalys nedidukas miestukas, netoli yra valgykla, yra kavinių, visur galima išsinešt maistą.
Gimdyklos labai komfortabilios- kartu gali būt ir vyras, yra sofutė vienoje, kitoje- patogūs foteliai, yra džiakuzi
Nu žodžiu- visiškas komfortas

fantastika

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 03, 10:37)

Pas tuos pačius daktarus moterys iš visur važinėja, o skyriaus vedėjas Umantas, jei neklystu, anksčiau ir Pnvž dirbo.
Žodžiu- dėl gydytojų kompetencijos gali būt rami (kai kam atrodo, kad gal prastesni daktarai

QUOTE(ingridastar @ 2009 07 03, 11:53)

Pas tuos pačius daktarus moterys iš visur važinėja, o skyriaus vedėjas Umantas, jei neklystu, anksčiau ir Pnvž dirbo.
Žodžiu- dėl gydytojų kompetencijos gali būt rami (kai kam atrodo, kad gal prastesni daktarai

Na Pavalyje tikrai gražu, gera, jauku ir saugu.Balandžio mėnesiuką gimė sūnus. Turėjome šeimyninę mokamą palatą.Tad nenusivylėme nei gydytojais, nei aptarnavimu. Pasvalyje nuo slaugutės iki gydytojos pasiruošę tau padėti, pagelbėti.Svarbiausia, kad gali kreiptis kada tik nori, ir visi tau padės, atsakys, kas neaišku.

QUOTE(Nersim @ 2009 07 13, 14:41)
Balandžio mėnesiuką gimė sūnus.
O profilyje dukrytę įrašei

QUOTE(ingridastar @ 2009 07 03, 12:53)

Mažylis yra Mažylis, o Kauno klinikos - Kauno klinikos, painioji kažką

O dėl kompetencijos tvirtina galbūt tik tos,kurioms pasisekė su gimdymu :hh
Vis paskaitau ir nuoširdžiai juokas ima, kad dauguma gimdymo įstaigą renkasi pagal palatų ir gimdyklų komfortą

QUOTE(Čili @ 2009 07 20, 20:05)
1. Mažylis yra Mažylis, o Kauno klinikos - Kauno klinikos, painioji kažką
Du skirtingi dalykai 
2. O dėl kompetencijos tvirtina galbūt tik tos,kurioms pasisekė su gimdymu :hh
3. Vis paskaitau ir nuoširdžiai juokas ima, kad dauguma gimdymo įstaigą renkasi pagal palatų ir gimdyklų komfortą

2. O dėl kompetencijos tvirtina galbūt tik tos,kurioms pasisekė su gimdymu :hh
3. Vis paskaitau ir nuoširdžiai juokas ima, kad dauguma gimdymo įstaigą renkasi pagal palatų ir gimdyklų komfortą

1. Gali būti, nelabai aš ten žinau kaip kas, gal blogai supratau ką nors.
2. Dar skirtingi daktarai, skirtingi žmonės, su savais charakteriais, tai irgi gali vienokią ar kitokią nuomonę lemti. man asmeniškai saldžialiežuvavimas nepatinka, bet ir grubumo nesuprasčiau, ypač tokiu intymiu ir atsakingu momentu kaip gimdymas.
O viską labai savo vietoj patyriau Pasvaly.
Beje, dar ir nuo pačios gimdyvės charakterio labai daug kas prikklauso

Su manim gimdė viena kolegė, tik jai reikalai baigėsi 4 valandom anksčiau. tai oj, kad pašokdino personalą su savo įgeidžiais. Suprantu- skausmas daro savo, bet aš visą laiką stengiaus bendrauti ir juokauti, ir su manim bendravo ir daktarė, ir akušerė- labai padėjo, prablaško, nukreipia mintis.
Nu žodžiu, kiek moterų- tiek ir patyrimų.
Beje, viena daktarė jau nebedirba, sako, kad išprašė ją.
3. Na, sovietinio palikimo stiliaus ligoninėj nebelabai norėčiau pakliūti

O be to, gali lakstyt po palatą kad ir nuogais papais, gali savo patogumu rūpintis.
QUOTE(Čili @ 2009 07 20, 19:05)
Mažylis yra Mažylis, o Kauno klinikos - Kauno klinikos, painioji kažką
Du skirtingi dalykai 
Vis paskaitau ir nuoširdžiai juokas ima, kad dauguma gimdymo įstaigą renkasi pagal palatų ir gimdyklų komfortą

Man is tamstytes juokas ima, kuo tau ten taip neitiko

Ateina respublikines ligonines sesutes ir vaistus maiso

QUOTE(Ingaja @ 2009 07 21, 22:36)
Man is tamstytes juokas ima, kuo tau ten taip neitiko
Joooo matau tau neteko matyt rimtai katastrofisku palatu
Su vaiku gulejom kaip statybu aikstelej, kale, greze, tinkas ant galvu byrejo, 2 aukstas, langai be jokiu uzuolaidu, nori persirengt lysk po lova
Su mazu vaiku, kriaukles palatoj nera, nei ranku nusiplaut, nei buteliuku issiplaut, jau nekalbu apie tulika, kuris per visa auksta vienas ir reikejo vaika numetus palatoj (po operacijos) eilej prie jo stovet
Nu atsiprasau, man reikia komforto 
Pasiutus kompetencija
, (ir dar daug tos tod kompetencijos pavyzdziu galeciau pateikt, kurias pamaciau per 3 ligoninej praleistas dienas: Mums vaika is reanimacijos liepe pasiimt patiems ir nusinest i palata, kai paprasem kad tai padarytu personalas ir paaiskintu kaip elgtis su kudikiu po narkozes labai nepatiko, palatos kaimynes 2 sav. mergaitei sumaise vaistus ir atnese zarnyna valanciu, 2 sav. kudikio slogyte gyde GALAZOLINU
ir t.t. ir pan.) Irankiu valgymui nedave, kad nepavogtumem
Begom i Pasvali kuo toliau is ten 

Nu va apie ką ir kalbam.
Gerai Seime savą Antaną turėt

Visokių žmonių ir daktarų yra, bet iš esmės tai jau tikrai geriau nei kaip sakai, Ingaja...
Prieš keletą metų Biržuose teko nosį įkišt į gimdymo skyrių...

Teisybė, kad ne visur palatos taip atrodo ir ligoninės.
Vnž jei sugalvočiau vėl gimdyti ir nebūtų jokių komplikacijų (tfu tfu tfu), tai be kalbos- Pasvaly