QUOTE(Gimber @ 2006 07 15, 14:56)
Sveika Soleil,
jau maniau, kad tu gal pasigimdei....

senokai buvai uzsukus
bet atrodo, kad dar palaikai man draugija budama su pilveliu
kaip siaip jautiesi? itariu geriau, kai karstis atslugo, dabar taip visai faina...

man tai jau naktim o kartais ir dienom uzeina paruosiamieji saremiai...zodziu jau gal greit viskas?
o kaip manai jei vyras per ta "strioka" neatsives tos sveikatos knygeles

ir neileis? butu ziauroka musu atzvilgiu....
na bet tikekimes viskas bus ok, laikykis
oij ne vis dar vaikstau su pilvuzu:)aha dabar zymiai geriau kai karsciai biskeli nuslugo..laukiau laukiau kada gi jie praeis, ir dievulis biskeli pasigailejo
o kaip tau tie pasiruosiamieji saremiai? kas per jausmas? skauda labai ar kaip? nu aisku kad skauda, ka as cia..siaip klausiu, nes man tai nieko nevyksta..nu pradejo tinti vakarais viena koja kazkaip keistokai, pasakiau umantui, bet jis labai nesureagavo..naktim sunku issimiegot nuspaudziu sonus..bet bent jau nebe taip karsta tai kentet dar galima
tai as ir bandziau taip pasakyti akuserei, o jei netycia neatsiveztu tos knygeles, negi neileisit? bet ji pradejo tik kalbet kokia rizika butu, nu jeigu vyras serga tuberkulioze. tai uzkrestu visa skyriu ir t.t. tai taip zinok supratau, kad nelabai gal ir ileistu..nebent jau ten prisiektu, kad niekuo tikrai neserga..nu sako tokios taisykles ir viskas..tai va ir nieko negaliu pasakyt kaip ten butu
jauciu jau nebesulauki savo lialiuko

nu jau nebe daug ir liko...laikykis tu irgi