Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

Nebedaug liko, pailsek atsigauk, daug jegu reikes gimdant, o po to dar daugiau apie maziu sokinejant tongue.gif Kai man kas nors sakydavo, kad pailsek su tooookiu pilvu, galvodavau, nusausiu lotuliukas.gif Bet kai nenuorama is pilvo islindo, tai supratau, ka nori tuo pasakyti tongue.gif
Atsakyti
Na jo, kas liecia ta dalyka del priskambinimo, tai zinokit as irgi turiu sia baime...nes zinau toki nutikima su gydytoju umantu:) kad prasidejus gimdymui jo telefonas buvo isjungtas, nes jam buvo laisvadienis...bet as jau jo klausiau ar galiu skambinti bet kada, jis patikino kad taip, tai tikrai laaabai tikiuosi kad viskas bus gerai thumbup.gif
ypac tom kurioms tas ivykis jau nebeuzkalnu smile.gif
na soleil labai gerai kad tau nieko rimta, itariu kad isgascio buta, bet kai viskas ok, tai gali sau ramiai toliau laukti....
o kaip tau gydytojas amitinas? cia visokiu atsiliepimu apie gydytojus...
Atsakyti
As is savo varpines galiu pasakyti, kad jei gimdymas sklandus, tai ir Amitinas gerai, prie manes (kai gimdziau Kristupa) viena slaugytoja gimde, viskas thumbup.gif Mane jis priziurejo po cezario galiu pasakyti normaliai, atsakingai, jokiu negeru zodziu pasakyti negaliu ax.gif
Atsakyti
Tai gerai tada smile.gif
nes daba visokios baimes ir nerimai puola...visokius variantus sedi ir mastai bei dar didesne paranoja sau isivarineji.... g.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
Suprantu, ir man taip buvo... Tik su antraja buvo ramiau, zinojau, kad cezaris...
Atsakyti
nu man amitinas toks biski grubokas pasirode...umantas svelnesnis daug...
man penktadieni pas ji nusimato vizitas, tai bandysiu priremt prie sienos, kad prisiektu jog tikrai pakels rageli kai skambinsiu lotuliukas.gif
is tikruju tai ne juokai cia..bet kaip bus taip..kai jau prasides gimdymas, ir dar telefono daktaras nekels, tai jauciu dar didesnis sokas bus doh.gif
dekui ingaja uz palaikyma, jau zinok atrodo daug sunkiau su tuo pilvuzu dabar, nei bus kai lialiukas pasirodys..atrodo nu ka ten..miegos jis tik ir valgys biggrin.gif nors aisku tik dabar taip atrodo...nes pilnai tikiu, jog bus bemieges naktys..bet vis tiek laukiu savo maziuko nestuke.gif
Atsakyti
Net sypsena isspaudei lotuliukas.gif Prisimenu kaip as laukiau, kad tik greiciau, kad tik greiciau, o dar Umantas jokiu budu pirma laiko nenorejo cezario daryti, norejo, kad panesiociau tiek kiek priklauso, o man atrode nu gali gi anksciau kokia savaitele... Bet mergina pati sumaste, kad uzteks, ir gime... savaite anksciau...
Atsakyti
Sveikos, kas galit pasakyti kaip pradėti tartis su Umantu „privačiai“. Eiti pas jį į ligoninę ar jis ir poliklinikoje kiek dirba? Ir dar – jei jis dabar vedėjas- tai kaip jam mokėti- kas kartą už kiekvieną vizitą ar vienąkart ? kažkaip atrodo nepatogu kaskart duot po tuos 20-30 Lt, aplamai- kaip žinot kiek jam duot (čia dėl nėštumo priežiūros). Nieko nebežinau....gerai kai jis dirbdavo privačiai- o dabar juk vedėjas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiena @ 2006 07 25, 12:42)
Sveikos, kas galit pasakyti kaip pradėti tartis su Umantu „privačiai“. Eiti pas jį į ligoninę ar jis ir poliklinikoje kiek dirba? Ir dar – jei jis dabar vedėjas- tai kaip jam  mokėti- kas kartą už kiekvieną vizitą ar vienąkart ? kažkaip atrodo nepatogu kaskart duot po tuos 20-30 Lt, aplamai- kaip  žinot kiek jam duot (čia dėl nėštumo priežiūros). Nieko nebežinau....gerai kai jis dirbdavo privačiai- o dabar juk vedėjas.... blush2.gif

sveika,
su umantu kas liecia pinigus tai man nelabai maloni situacija gavosi...pirma karta kai ejau tai poliklinikoje pasakiau, kad noriu pas ji nueit, tai sumokejau 30lt ir viskas. tada jis mane apziurejo ir susitariau, kad lankysiuos pas ji. apie pinigus nei zodzio jis man nesake. nu ka ejau antra, trecia karta ir kai nieko nesake apie pinigelius, tai ka as zinau pagalvojau , kad gal tu 30lt uzteko...paciai kazkaip nebuvo kaip paklaust..nu o cia kai paskutini karta buvau, tai matyt pats neistvere kad as cia "nachaliavai" kaip sakant lankausi tai pasake, kad tipo as privaciai cia pas ji einu tai 20lt kiekviena karta ir plius uz ultragarsa jei daro 20lt. tai taip nepatogiai pasijauciau...aisku greitai sumokejau tuos pinigelius. zinoma, buciau ir taip visada mokejus, bet kai jis nieko nesake, o as kai durna budama pati nesusiprotejau ax.gif
tai va tokia nelabai maloni situacija man gavosi doh.gif
Atsakyti
Aga as uz kiekviena vizita mokejau po 20Lt, kartais pati nuspresdavau, kad daugiau reikia (ultragarsas, vaikelio tonu rasymas ir t.t.)
Atsakyti
O kiek davėt gydytojui už dalyvavimą gimdyme? už apžiūras aš ir gi moku po 20 Lt. Nors man atrodo, kad čia ir ne vieta apie pinigus kalbėti juk kas nori tas skaito, kad tik ko blogo gydytojui nepridarytymėme, bet tai kad kitaip nėra iš ko ir sužinoti
Atsakyti
400Lt, o siaip ir jo pacio galima paklausti, labai jau "savas"...
Atsakyti