Įkraunama...
Įkraunama...

"Taupieji kurmiai" mūsų aplinkoje...

QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 10:24)
aš nutylėjau mažytę aplinkybę jaunikis buvo direktoriaus sūnus  hihihi.gif

Kai mes visi kikendami pradėjom tos moters klaust kaip jie čia tokį skundą ir sumastė ir iš vis iš kur tiek moralinės drąsos, atsakymas buvo paprastas, jaunikis buvo organizatorius, jis direktoriaus sūnus, tai tegul dabar atsako už savo poelgius, jei pats nesugeba, tai tegul tėvas pasirūpina....... vat taip va  bigsmile.gif

o kaip direktorius reagavo? ką jis sakė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Brėkšta, istorija pritrenkianti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 10 31, 11:32)
o kaip direktorius reagavo? ką jis sakė?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na direktorius pas mus linksmos dūšios žmogus buvo, kitaip tokios faunos į savo komandą nebūtų surinkes, sakė akivaizdu, kad auklėdamas sūnų palikau spragų, būtinai pažadėjo pasikalbėt su jo žmona, nes ši dabar didesnė viršininkė ant jo ir pažadėjo nubaust lotuliukas.gif

Na žmonės liko patenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažįstu daug taupiųjų kurmių, kurie taupo ir taupo, o vistiek tam pačiam ššššššššš minkosi visas gyvenimėlis. Gaila man tokių vargšų kurmių.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
silra šita geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 11:51)
silra šita geriausia 4u.gif

čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 11:56)
čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne  schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif

nu jo, ypač aš blush2.gif blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif ant šūdukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 12:05)
nu jo, ypač aš blush2.gif  blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif  ant šūdukų blush2.gif

blink.gif mano išlaidos per dvi dienas - apie 200lt,bet už 140lt pirkau dovanas 4 vaikams, kitais sumokėjau už vaiko būrelius ir daviau kolegės sūnaus laidotuvių gėlėms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 12:08)
blink.gif mano išlaidos per dvi dienas - apie 200lt,bet už 140lt pirkau dovanas 4 vaikams, kitais sumokėjau už vaiko būrelius ir daviau kolegės sūnaus laidotuvių gėlėms unsure.gif

nesistebėk, varau į polikliniką, grįžus papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 12 11, 12:56)
čia konkrečiai siūloma kalbėti apie šykštuolius ir perdėtai taupius - taigi ne  schmoll.gif mes ne tokios schmoll.gif

SilRa tikrai ne tokia, ji šaunuolė/taupuolė/fainuolė.
Ir dar mums papasakoja kaip tai daryti 4u.gif

QUOTE(kastonele @ 2009 12 11, 13:05)
nu jo, ypač aš blush2.gif  blush2.gif
sugebėjau per 2d išleist 300lt neaišku kur doh.gif  ant šūdukų blush2.gif

O tai , šitą, čia jau nereik girtis.
P.S. Na reiškia yra iš ko , ir nereik tada verkšlent. Ot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 11, 21:26)
1.SilRa tikrai ne tokia, ji šaunuolė/taupuolė/fainuolė.
Ir dar mums papasakoja kaip tai daryti  4u.gif

2.P.S. Na reiškia yra iš ko , ir nereik tada verkšlent. Ot. smile.gif

1. blink.gif prisiprašiau pagyrimų doh.gif visos čia mes tokios šaunuolės 4u.gif pačios kapstomės, iš kitų mokomės ir kitas mokome mirksiukas.gif

2. drinks_cheers.gif jei tikrai nebūtų iš ko - neišlaidautum biggrin.gif
aš dažnai pagalvoju,kad galėjau anksčiau pradėti taupyti, dar kai abu dirbom ir uždirbom, kai laisvų pinigėlių šiek tiek likdavo, bet... yra kaip yra - tada šiek tiek paišlaidavom, o dabar šiek tiek teks pataupyti ax.gif
Atsakyti
Na mane kai kas ir galetu pavadinti kurmiu... kartais buna, kad drauges be ispejimo uzbega, o namie nu nera kuo pavaisinti, nebegsi gi tada i parduotuve, tai ir gauna arbatos.. namie niekada nelaikau jokiu saldumynu, bulku nemegstu, o pro sokolada ramiai praeit negaliu, tai jei guli tik nervus gadina...
O siaip taupyti manau net gerai, kai prasidejo kryze, pamastai kiek pinigu vejais paleidai, kai tuo tarpu galejai daug prasmingiau isleist. Tai dabar visokiu nesamoniu kur dulkes kauptu nebeperku, kavinems pinigu visuomet gaila buvo...
Atsakyti