Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Na bet tai ka padarysi jei tiesiog NEKENCIU gaminti!!! galiu indus suplauti namus iki paskutinio siulo sutvarkyti tik nesiuskit manes i virtuve!!! doh.gif blink.gif nzn kodel taip yra, bet nepatinka man gaminti nors tu ka. jau metus su draugu gyvenam ir niekaip negaliu priprasti. buvo pernai toks atvejis kai pakliuvom i myli-nemyli laida, bet jis lb lb nenorejo dalyvauti, prasiau prasiau tai jis sugalvojo, kad jaj noriu kad jis dalyvautu turesiu jam pietus kasdien gaminti kuri tai laika, lb norejau dalyvaut..... doh.gif bet oj kajp "kankinausi" prie tu puodu, jis tai laimingas budavo, sako kokia gera mergaite man valgyt padaro, bet man tai vaje vaje kajp nepatiko....
Atsakyti
Aš irgi nemėgstu gaminti. Labai nemėgstu. Kartais būna pagauna įkvėpimas, kai kokį šeštadienį pradedu nuo ryto virtuvėj barškėti, tai tada vyras ateina ir klausia: tau viskas gerai? lotuliukas.gif
O šiaip gaminam pakaitomis tai aš, tai vyras. Ir visai gerai, nes tada man įkvėpimas dažniau užeina biggrin.gif
Atsakyti
o man irgi nepatinka virtuvej suktis, galeciau apeiciau is tolo. man skaniau kai kas kitas padaro, o dar skaniaus isvis is nesavo lekste valgyt. taigi jei mano brangusis apsijama maisto gaminimu(kas jam beje patinka) tai as uz visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ui ui as sia vasara gal pora kartu prie puodu pastovejau ax.gif ...nebuvo nei laiko,nei noro....dirbi,begi,uzkandi ir vsio....ir atpratau sakyciau visiskai rolleyes.gif ...
kazkaip rudeni,ziema dazniau tenka...vistiek nera ka veikt vakarais tai gamini ka skanaus..bet kai norisi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2007 08 25, 01:19)
Na, viena yra tingėjimas, o kita - apsileidimas. Periodiškai užplaukiantis tingėjimas ir svaigulys gaminimui, manau, yra visiškai normalu.
Bet atleiskit, nesuprantu, KOKS tas kūdikis/vaikas turėtų būti, kad motina per dieną nesugebėtų paruošt vakarienės. Juk ne tik vyrui, o ir pati pavalgo. Taip ir sveikiau, ir neretai pigiau nei pusfabrikačius pirkt  schmoll.gif
Valgyt mūsų namuose gaminu tik aš (sugebu vos ne kas savaitę ir kugeliams rankom prisitarkuot, ir balandėlių privirt..  tongue.gif ), o indus dažniausia suplauna vyras  wub.gif ačiū jam  wub.gif

O ką daryti, jei aš nenoriu, nemėgstu, nemoku valgyti ruošti? Nusišauti?

Kažkaip išgyvenam su paprastais patiekalais ir tais pačiais pusfabrikačiais. Dar gyvi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnai tenka pirmam ryte keltis...kur buvęs,nebuvęs katinėlis aplink kojas glaustosi...tiek jį tematysi...tik ryte,vakare...savo valandom,kai ėst nori....
Manot vyras nuo katino daug skiriasi?...na negaminat,nenorit,tingit...ką bepadarysi...bet palaipsniui pamirškit pasiglaustymus...o jei dar į dietą įtrauksit nekalbadienius,sex apribojimus...
Nesakau,kad beviltiška...visokių vyrų yr...
Baigiau...nėr laiko...einu kiaušinienę pasikepsiu...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 08 30, 18:54)
Dažnai tenka pirmam ryte keltis...kur buvęs,nebuvęs katinėlis aplink kojas glaustosi...tiek jį tematysi...tik ryte,vakare...savo valandom,kai ėst nori....
Manot vyras nuo katino daug skiriasi?...na negaminat,nenorit,tingit...ką bepadarysi...bet palaipsniui pamirškit pasiglaustymus...o jei dar į dietą įtrauksit nekalbadienius,sex apribojimus...
Nesakau,kad beviltiška...visokių vyrų yr...
Baigiau...nėr laiko...einu kiaušinienę pasikepsiu...

Ačiū dievui, kad ne dėl to mane vyras myli, kad valgyti sugebu pagaminti doh.gif

Beje, aš ne tingiu, bet gaminu paprastus patiekalus: kotletus, guliašus, kepu/verdu mėsą su košėmis, bulvėmis, mišraines, blynai, varškės apkepai, sočios sriubos ir t.t. - tai, kas neužima daug laiko ax.gif
Vyras labai skaniai gamina. wub.gif
Ir pusfabrikačiai - koldūnai, žuvies piršteliai, cepelinai, dešrelės, pagaminus savo padažus, garnyrus - labai skaniai suvalgomi mirksiukas.gif

Tiesiog mūsų šeimoje nėra maisto kulto. Kai užsinorime ko nors ypatingo, tai ir pasigaminame kartu, ar į kavinę nukeliaujame - pramoga rolleyes.gif

Atsakyti
Prisijugiu prie tų, kurios nemėgsta būti virėjomis. Kasdieninė maisto ruoša mane taip sekina, kad jau esu pasirįžus ieškot darbo, nors su MB buvau susitarus, kad sėdėsiu nemie ir ramiai lauksim leliuko verysad.gif ir dar + MB nelabai vertina tą mano sėdėjimą namuose.. Net nežiau, gal būtų kitaip, jei nemokėčiau skaniai gamint.. Baigiu nagus nusigraužt, kad pati save įstūmiau į tokią situaciją..
Atsakyti
Man visiskai nesunku gaminti valgi, virtuveje greitai apsisuku ir toliau sau darau ka noriu. O nuo vaikystes prisimenu, kaip budavo smagu grizt namo, kai mama virtuveje ir is ten sklinda dieviski kvapai. essen.gif
Atsakyti
jei nenorit gamint tai ir negaminkit smile.gif jokia cia problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 19 spalio 2007 - 11:37
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 19, 12:36)
jei nenorit gamint tai ir negaminkit  smile.gif jokia cia problema

Taciau yra vienas BET! Kai atsiranda vaikai nori tu to ar, patinka ar ne, bet valgyt gaminti reikia. Dazniausia tai buna pusiau preskas, virtas, tusintas maistas. O kaip megstu astriai, jau bevek pamirsau. Tai vat, tuomet darai valgyt "is meiles vaikams" ir ismoksti per 30 min pagaminti 2 patiekalus 3 dienom. Uztat su gera zmona, nes saldytuvas visada pilnas, o jei ir apytustis, tai puodai pilni. doh.gif Dabar klausimas: spekit, ar diedulis bent karta aciu pasake? Jam tai norma patapo. O kai vaiku nebuvo, valgi gamindavau i pusmeti karta, tai tadien ant ranku nesiojo, gyresi kokia jo zmona gera ir kaip skaniai valgyt daro, nors ta pati jovala valge kaip ir dabar. ax.gif
Atsakyti
Matau kad cia daugeliui moteriskiu, paprasciausiai nepatinka arba atsibodo gaminti ir is to kyla visos antipatijos. Jei esate uzsimtos, tai tikrai nedrisiu pavadinti jus tinginemis, bet jei nedirbate ir negalite pagamint pietus na tuomet as ir zodziu neturiu. Vyrams kurie negerbia jusu darbo, turetumet aiskiai pasakyt, kad stengiates ir noretumet, kad tai butu vertinama.
Atsakyti