Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Man labai patinka gaminti maista. Ir ne tik vyriu, bet ir tuo paciu vaikui, sau. Galiu kelias valandas per diena paskirti gaminimui ir nepavargstu smile.gif Nemegstu pusfabrikaciu biggrin.gif Skaniausias maistas pacios gamintas biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus kazkaip nekyla problemu del valgymo darymo. Arba gaminames kartu jeigu bunam namie vienu metu, arba kiekvienas sau pasidarom ko norim, nes megstam labai skirtinga maista. O kai kazkuris viena buna namie diena, tai dazniausiai tas ir pagamina jeigu netingi, o jeigu tingi, tada siaip ko nors pasiimam is saldytuvo ir tiek. Bet jeigu reiketu kiekviena diena daryti, tai ir man butu kosmaras, nemanau, kad ir vyras sutiktu kiekviena diena mums gaminti schmoll.gif . Kadangi pas mus seimoje lygybe, tai ir nereikalaujam vienas is kito.
Papildyta:
QUOTE(Zuikutis @ 2007 10 19, 15:09)
Man labai patinka gaminti maista. Ir ne tik vyriu, bet ir tuo paciu vaikui, sau. Galiu kelias valandas per diena paskirti gaminimui ir nepavargstu smile.gif Nemegstu pusfabrikaciu biggrin.gif Skaniausias maistas pacios gamintas biggrin.gif

Na tu tikra saunuole thumbup.gif Man tai butu sunkiausia vis nauja patiekala sugalvot kasdien g.gif
Papildyta:
QUOTE(kolege @ 2007 10 19, 12:00)
Man visiskai nesunku gaminti valgi, virtuveje greitai apsisuku ir toliau sau darau ka noriu. O nuo vaikystes prisimenu, kaip budavo smagu grizt namo, kai mama virtuveje ir is ten sklinda dieviski kvapai.  essen.gif

O ar nebutu smagu jeigu tai vyras greit susisuktu, padarytu valgyt ir toliau sau darytu ka nori? biggrin.gif Tada vaikai prisimintu, kaip budavo smagu, kai tetis pagamindavo valgyt?
Atsakyti
as ir nemegeja gamint schmoll.gif nors neslepsiu kartais uzeina nerealus noras, tada tai prasisukioju visa diena virtuvej, bet cia dazniausiai jei tas noras ir uzeina, tai tik savaitgali blush2.gif man tai buvo labai didele problema, del ko daznai pykdavomes su vyru doh.gif jo paprasciausias pasiteisinimas buvo - nemoku blink.gif as ir nemoku, bet imi receptu knyga, skaitai ir darai doh.gif
Vienintelis MB prisilietimas prie maisto budavo savaitgalio pusryciai thumbup.gif ir jei paprasydavau bulves nuskust doh.gif
iki tol, kol neapsiverte musu namuose tokia situacija, kad as namo griztu dabar zymiai veliau nei jis, tai labai ir nesiskusdavau, bet dabar blink.gif grizti isalkus 20.30, o MB sedi prie kompo, niu jei arbatos isvires tai cia jau super gerai doh.gif viena karta truko kantrybe, pasikvieciau SB i pasimatyma, viska graziai isdesciau kas ir kaip, kaip as jauciuosi, ir dabar 2 kartus, per savaite pietus gamina MB thumbup.gif dar pridejus savaitgalio pusrycius i lova is vis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 19, 13:08)
Taciau yra vienas BET! Kai atsiranda vaikai nori tu to ar, patinka ar ne, bet valgyt gaminti reikia. Dazniausia tai buna pusiau preskas, virtas, tusintas maistas. O kaip megstu astriai, jau bevek pamirsau. Tai vat, tuomet darai valgyt "is meiles vaikams" ir ismoksti per 30 min pagaminti 2 patiekalus 3 dienom. Uztat su gera zmona, nes saldytuvas visada pilnas, o jei ir apytustis, tai puodai pilni.  doh.gif Dabar klausimas: spekit, ar diedulis bent karta aciu pasake? Jam tai norma patapo. O kai vaiku nebuvo, valgi gamindavau i pusmeti karta, tai tadien ant ranku nesiojo, gyresi kokia jo zmona gera ir kaip skaniai valgyt daro, nors ta pati jovala valge kaip ir dabar. ax.gif

pritariu kad tai tampa butinybe kai atsiranda vaikai, taciau kas lieciant vyra, tai jis ir pats gali pasigaminti smile.gif su maniskiu nera jokiu problemu, kartais pavalgyt padaro jis, kartais as, bet jis visgi dazniau,beto jam gaminti valgyt dar ir labai patinka, taciau tikrai neesu ipareigota buti vireja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 19 spalio 2007 - 14:45
o man patinka daryt valgyt, patinka improvizuot ir ismegint naujus receptus. aisku, kai neturiu laiko, nes auginu maza vaika, tai ir negaminu. pasimaitinam desrelem, koldunais ir pan. vyras niekada nepriekaistauja. buna, ir pusrycius paruosia thumbup.gif
Atsakyti
nors tai buna ne daznai, bet pasakau brangiausiam - pavargau - ryt valgysime kavineje. doh.gif ir svente, ir pailsiu tadien.... n 4u.gif ors taip buna ne daznai. finansai neleidzia kavinese valgyti daznai. ( P. S. jei idomu - musu mieste pietus verysad.gif kavineje (kompleksiniai) kainuoja apie 10 lt.) ax.gif
Atsakyti
As taip pat auginu maziuka kaip ir dauguma jusu mirksiukas.gif Bet visada valgyt vyrui buna padaryta,jeigu labai tyngiu tada kolbunu isverdu blush2.gif Siaip tai 2dienom valgyt visada padarau,ir namus sutvarkau,ir prie kompo pasedziu.Vaikutis ne pasiteisinimas,juk vyrai is darbo gryzta nusikale,tai manau sunkoka jiems butu dar ir valgyt pasidaryti g.gif
Atsakyti
Aš tai esu prie tinginių blush2.gif Kasdien valgyti daryt tyyyngiu blush2.gif Kai kokį pyragą iškepti, ar šventinį patiekalą paruošti, tai man patinka, o kasdien, neee schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2007 10 20, 15:19)
As taip pat auginu maziuka kaip ir dauguma jusu mirksiukas.gif  Bet visada valgyt vyrui buna padaryta,jeigu labai tyngiu tada kolbunu isverdu blush2.gif  Siaip tai 2dienom valgyt visada padarau,ir namus sutvarkau,ir prie kompo pasedziu.Vaikutis ne pasiteisinimas,juk vyrai is darbo gryzta nusikale,tai manau sunkoka jiems butu dar ir valgyt pasidaryti g.gif

Cia dar galiu pasakyti priklauso ir nuo to, kos vaikas yra- ramus jis ar ne. Mano viena pazistama turi tokia ramia mergyte, kad ji ne tik susuitvarko ir pagamina valgi, bet ir siaip sako, kad neturi ka veikti per dienas, nes vaikas yra labai ramus ir viska leidzia pasidaryti, o kita nuo jo net negali atsitraukti, nes irzlus labai, net pati pavalgyt laiko neturi.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2004 03 10, 18:57)
Na aš to vyro vietoj pradėčiau vaikščiot į restoranus pietaut, vakarieniaut ir t.t.t... Dėl kompanijos dar 2-3 draugus pasiimčiau, kad vienam nebūtų liūdna.
Mano galva, jei moteris būna namuose, tai padaryt valgyt - anokis čia sunkumas. Bent kokių koldūnų išvirt, nebent jūsų vyrai išlepinti labai, kasdien karbonadų reikalauja.

Pagal voveraitės patirtį žinau, kad mažas vaikas - anokia čia našta, galima suspėt viską namie nudirbt ir dar prie kompo pasėdėt laiko užtenka. Tik nereikia liauliaus pripratinti būt "rankinuku" - kai pripranta būt nepaleidžiamas iš rankų, tuomet aišku niekam kitam laiko nelieka ir, kaip dažnai sakoma, "parodyt nėra ko", t.y. darbai stovi nenudirbti.

Siūlau atsigręžti į tradicinės visuomenės sampratą: vyras eina į medžioklę, žmona sukasi aplink namų židinėlį. Žinoma, jei jinai dar dirba kažkur, tuomet visus namų rūpesčius turi dalintis pusiau ir vyras ir žmona.

va va, labai gera butu siuo sukiu vadovautis, sakau gal pasikabint kaip plaka koki virtuvej ar kur lotuliukas.gif dirbam tai abu, kartais dar as ir daugiau, o kiek "sugula" ant mano vienos peciu - namai, vaikai, maistas, pirkiniai visokie ir pan..
laiko turim abu vienodai paroje - 24 val. wub.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <aries>: 10 spalio 2008 - 10:15
Taip, pasikabinkit tokį plakatą virtuvėje. Jis nuolat bus jums prieš akis.
Atsakyti
Pietus vyras paprastai valgo darbe, užsisako ir sriubos ir antrą, todėl namie pasirūpinu, kad vakare būtų šaldytuve ko nors valgomo ir tiek. Taip pat pavalgo, jei kas lieka pietų, ką vaikai valgė. Savaitgaliais palepinu skanesniu maistu. taigi su maisto gaminimu nepersistengiu, nes tai tikrai man ne iš maloniųjų darbų.
Atsakyti