Nenoriu daryt valgyt, nes labai sunku sugalvot, kazka tokio ka jis noretu valgyt, nepersivalgytu ir nejaustu sunkumo pavalges, cia jau plonybes tokios, bet paskutiniu metu daznai zudo mane

Kai myli, tai visada sugalvosi kaip ir kada, o jei dar vyras prie bendro produkto prisideda, tai iš vis
, bet jei iš tavęs tik reikalauja, tik duok ėst, tai apie kokį norą gamint čia kalbam

Nedarau vyrui valgyti ir nėra problemos. Jis daro
Kita vertus, jei kartais padarau, o tai būna gal kartą per mėnesį, tai tik savo malonumui.

Ot problema - nenori daryt vyrui valgyt. Tai ir nedaryk. Aš nenoriu daryt valgyt ir nedarau. Išvis absoliučiai negaminu, na maximum kartą per mėnesį, savaitgalį, kai pati to noriu. O šiaip - pusfabrikačiai, pavalgom darbe dar, o vakarais kokioj kavinėj užvalgom. Ir žinot, mano vyras nezyzia man, kad girdi, brangioji, valgyt daryk. Nu, būna, kad užmeta, jog alkanas, bet mano atsakymas tai toks, kad yra saldytuvas, ten turėtų būti maisto, tai pasiimk ir pasišildyk, o jei nėra - tai važiuojam kur nors pavalgyt.
O jei važiuoti nenori, reiškias valgyt irgi nenori, ir jei neužsisakom į namus maisto, tai tada valgyt važiuoju aš viena.
Vat kokia aš bjauri, ale vyras itin nesiskundžia, nes matomai kelias į jo širdį ne per skrandį veda
O jei važiuoti nenori, reiškias valgyt irgi nenori, ir jei neužsisakom į namus maisto, tai tada valgyt važiuoju aš viena.
Vat kokia aš bjauri, ale vyras itin nesiskundžia, nes matomai kelias į jo širdį ne per skrandį veda

QUOTE(Simulcika @ 2008 11 01, 18:55)
Ot problema - nenori daryt vyrui valgyt. Tai ir nedaryk. Aš nenoriu daryt valgyt ir nedarau. Išvis absoliučiai negaminu, na maximum kartą per mėnesį, savaitgalį, kai pati to noriu. O šiaip - pusfabrikačiai, pavalgom darbe dar, o vakarais kokioj kavinėj užvalgom. Ir žinot, mano vyras nezyzia man, kad girdi, brangioji, valgyt daryk. Nu, būna, kad užmeta, jog alkanas, bet mano atsakymas tai toks, kad yra saldytuvas, ten turėtų būti maisto, tai pasiimk ir pasišildyk, o jei nėra - tai važiuojam kur nors pavalgyt.

Bet kad kai vaikų turi, kasdien taip nesinori pusfabrikačių, ir vos ne dantis sukandus gamini. Anksčiau, kol nebuvo vaikų, eidavom pas kurio nors tėvus savatgl nors vieną dieną

Šiandien sugriešinom

As siaip gaminti megstu - net labai, tai islepinau MB, kuris dar pradziu pradzioj vos ne kasdien valgyt darydavo, o dabar... retai retai. Bet buna dienu tai ziauriai nenoriu nieko daryt - taip ir pasakau: siandien as nieko nedarau, tavo eile! Po to dazniausiai seka skambutis i kinieciu take away
Na kartais kartais padaro ka nors

vyrui valgyti darau labai retai,nes su mazu vaiku daznai laiko nebeuztenka,o kai dar pasakau kad grisk vaslgyt padariau po darbo,tai tas vistiek uzeina i kavine ir pavalgo.ir gaminu,jei gaminu tikrai skaniai
Ir iskur pas jus tie vyrai tokie supratingi
Nedarai valgyt, patys pasidaro, ir svarbiausia nezyzia
Man vyrelis parejes is darbo sako, kotletu ir sriubos nenoriu, valgiau siandien darbe, kepsni vakar, balandelius uzvakar , cepelinus ir koldunus irgi nesenai, tai ka man dar padaryti? O bet ko jis irgi nenori
Kai supykstu arba tiesiog jauciuosi per diena pavargus ir nieko nepadarau, jis grizes sako - o ka valgysim, nieko nepadarei, juk visa diena namie sedi

QUOTE(rutulis21 @ 2008 11 01, 22:05)
Ir iskur pas jus tie vyrai tokie supratingi
Nedarai valgyt, patys pasidaro, ir svarbiausia nezyzia
Man vyrelis parejes is darbo sako, kotletu ir sriubos nenoriu, valgiau siandien darbe, kepsni vakar, balandelius uzvakar , cepelinus ir koldunus irgi nesenai, tai ka man dar padaryti? O bet ko jis irgi nenori
Kai supykstu arba tiesiog jauciuosi per diena pavargus ir nieko nepadarau, jis grizes sako - o ka valgysim, nieko nepadarei, juk visa diena namie sedi 

Vyrai supratingi, nes jiem įkalėm į galvą, kad kitaip nebus

Nelepinam mes vyrų ir dėl to supratingi.
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 02, 00:10)
Vyrai supratingi, nes jiem įkalėm į galvą, kad kitaip nebus
Nu negaminu aš, nenoriu, tingiu - ir ką man vyras padarys, kaip privers? Primuš ar ką? Burbės? Lai burba, o man kas - aš MP3 tada visu garsu ir nieko negirdžiu. Nors ir be MP3 galiu sėkmingai negirdėt kai man to reikia.

teisingai, svarbu neišlepinti. Matau kaip mano mama anksti keliasi, kad puryčius padarytų, tėvas net lėkštės neišsiplauna

QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 23:52)
teisingai, svarbu neišlepinti. Matau kaip mano mama anksti keliasi, kad puryčius padarytų, tėvas net lėkštės neišsiplauna
Dar tai tas jam per sūru, anas nusibodo...

Pakliutu tavo tevas pas mane, iskart isaukleciau - ir pusrycius ir pietus ir dar vakariene pats pasidarytu. (Jei nesidarytu, mirtu badu

O jei rimtai, tai tikrai yra svarbu neislepint. Apskritai, as savo vyrui leidziu suvokti, kad jis nera man nepakeiciamas, ir kad nesvarbu, kad tapau jo zmona, jei manes gyvenimas su juo netenkins - jo zmona nebebusiu. Nu myliu as savo vyra, ale tikrai nelepinu. Nors siandien, po menesio pertraukos pagaminau spageti a'la bolognese

QUOTE(Simulcika @ 2008 11 02, 01:57)
Pakliutu tavo tevas pas mane, iskart isaukleciau - ir pusrycius ir pietus ir dar vakariene pats pasidarytu. (Jei nesidarytu, mirtu badu
)
O jei rimtai, tai tikrai yra svarbu neislepint. Apskritai, as savo vyrui leidziu suvokti, kad jis nera man nepakeiciamas, ir kad nesvarbu, kad tapau jo zmona, jei manes gyvenimas su juo netenkins - jo zmona nebebusiu. Nu myliu as savo vyra, ale tikrai nelepinu. Nors siandien, po menesio pertraukos pagaminau spageti a'la bolognese
Dabar menesi ar pora negaminsiu vel. Nu ir vyras dekingas nors uz tuos retus gaminimus, nes tikrai skaniai gaminu, ir nieko neburba, nes zino, kad jei burbes - as isvis nustosiu gaminti. 

Esmė tame, kad tėvas moka gaminti, būdamas bernas kasdien su broliu cepelinus darydavosi, mama matyt nuo pirmos dienos pripratino, kad viskas po nosim padėta. Mačiau, kaip indus kartą plovė: dviem pirštais patrynė pakišęs lėkštę po vandeniu ir padėjo į indaują, tai gal geriau iš vis tegu neplauna

O pas vyro tėvus buvo įprasta, kad visokiem baliam, šventėm tėvas rimtus patiekalus gamina. Matyt paveldima, nors švogeris turbūt kiaušinienės neišsikeptų.