Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Nenoriu daryt valgyt, nes labai sunku sugalvot, kazka tokio ka jis noretu valgyt, nepersivalgytu ir nejaustu sunkumo pavalges, cia jau plonybes tokios, bet paskutiniu metu daznai zudo mane doh.gif
Atsakyti
Kai myli, tai visada sugalvosi kaip ir kada, o jei dar vyras prie bendro produkto prisideda, tai iš vis thumbup.gif , bet jei iš tavęs tik reikalauja, tik duok ėst, tai apie kokį norą gamint čia kalbam doh.gif
Atsakyti
Nedarau vyrui valgyti ir nėra problemos. Jis daro biggrin.gif Kita vertus, jei kartais padarau, o tai būna gal kartą per mėnesį, tai tik savo malonumui. ax.gif
Atsakyti
Ot problema - nenori daryt vyrui valgyt. Tai ir nedaryk. Aš nenoriu daryt valgyt ir nedarau. Išvis absoliučiai negaminu, na maximum kartą per mėnesį, savaitgalį, kai pati to noriu. O šiaip - pusfabrikačiai, pavalgom darbe dar, o vakarais kokioj kavinėj užvalgom. Ir žinot, mano vyras nezyzia man, kad girdi, brangioji, valgyt daryk. Nu, būna, kad užmeta, jog alkanas, bet mano atsakymas tai toks, kad yra saldytuvas, ten turėtų būti maisto, tai pasiimk ir pasišildyk, o jei nėra - tai važiuojam kur nors pavalgyt.
O jei važiuoti nenori, reiškias valgyt irgi nenori, ir jei neužsisakom į namus maisto, tai tada valgyt važiuoju aš viena.

Vat kokia aš bjauri, ale vyras itin nesiskundžia, nes matomai kelias į jo širdį ne per skrandį veda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 01, 18:55)
Ot problema - nenori daryt vyrui valgyt. Tai ir nedaryk. Aš nenoriu daryt valgyt ir nedarau. Išvis absoliučiai negaminu, na maximum kartą per mėnesį, savaitgalį, kai pati to noriu. O šiaip - pusfabrikačiai, pavalgom darbe dar, o vakarais kokioj kavinėj užvalgom. Ir žinot, mano vyras nezyzia man, kad girdi, brangioji, valgyt daryk. Nu, būna, kad užmeta, jog alkanas, bet mano atsakymas tai toks, kad yra saldytuvas, ten turėtų būti maisto, tai pasiimk ir pasišildyk, o jei nėra - tai važiuojam kur nors pavalgyt.
O jei važiuoti nenori, reiškias valgyt irgi nenori, ir jei neužsisakom į namus maisto, tai tada valgyt važiuoju aš viena.

Vat kokia aš bjauri, ale vyras itin nesiskundžia, nes matomai kelias į jo širdį ne per skrandį veda  biggrin.gif

Bet kad kai vaikų turi, kasdien taip nesinori pusfabrikačių, ir vos ne dantis sukandus gamini. Anksčiau, kol nebuvo vaikų, eidavom pas kurio nors tėvus savatgl nors vieną dieną biggrin.gif Dabar jau ir tėvų nesinori apkrauti kas savaitgl, be sveikatų vis tik.
Šiandien sugriešinom lotuliukas.gif , užsisakėm šeimyninę picą, o mažajai maistelio turėjau. Nors stengiuosi pati jai pagaminti, bet nelinguoju prie puodų ištisai.
Atsakyti
As siaip gaminti megstu - net labai, tai islepinau MB, kuris dar pradziu pradzioj vos ne kasdien valgyt darydavo, o dabar... retai retai. Bet buna dienu tai ziauriai nenoriu nieko daryt - taip ir pasakau: siandien as nieko nedarau, tavo eile! Po to dazniausiai seka skambutis i kinieciu take away doh.gif Na kartais kartais padaro ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
vyrui valgyti darau labai retai,nes su mazu vaiku daznai laiko nebeuztenka,o kai dar pasakau kad grisk vaslgyt padariau po darbo,tai tas vistiek uzeina i kavine ir pavalgo.ir gaminu,jei gaminu tikrai skaniai
Atsakyti
Ir iskur pas jus tie vyrai tokie supratingi g.gif Nedarai valgyt, patys pasidaro, ir svarbiausia nezyzia thumbup.gif Man vyrelis parejes is darbo sako, kotletu ir sriubos nenoriu, valgiau siandien darbe, kepsni vakar, balandelius uzvakar , cepelinus ir koldunus irgi nesenai, tai ka man dar padaryti? O bet ko jis irgi nenori schmoll.gif Kai supykstu arba tiesiog jauciuosi per diena pavargus ir nieko nepadarau, jis grizes sako - o ka valgysim, nieko nepadarei, juk visa diena namie sedi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2008 11 01, 22:05)
Ir iskur pas jus tie vyrai tokie supratingi g.gif  Nedarai valgyt, patys pasidaro, ir svarbiausia nezyzia thumbup.gif  Man vyrelis parejes is darbo sako, kotletu ir sriubos nenoriu, valgiau siandien darbe, kepsni vakar, balandelius uzvakar , cepelinus ir koldunus irgi nesenai, tai ka man dar padaryti? O bet ko jis irgi nenori schmoll.gif  Kai supykstu arba tiesiog jauciuosi per diena pavargus ir nieko nepadarau, jis grizes sako - o ka valgysim, nieko nepadarei, juk visa diena namie sedi doh.gif

Vyrai supratingi, nes jiem įkalėm į galvą, kad kitaip nebus bigsmile.gif Nu negaminu aš, nenoriu, tingiu - ir ką man vyras padarys, kaip privers? Primuš ar ką? Burbės? Lai burba, o man kas - aš MP3 tada visu garsu ir nieko negirdžiu. Nors ir be MP3 galiu sėkmingai negirdėt kai man to reikia. biggrin.gif
Nelepinam mes vyrų ir dėl to supratingi.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 02, 00:10)
Vyrai supratingi, nes jiem įkalėm į galvą, kad kitaip nebus  bigsmile.gif  Nu negaminu aš, nenoriu, tingiu - ir ką man vyras padarys, kaip privers? Primuš ar ką? Burbės? Lai burba, o man kas - aš MP3 tada visu garsu ir nieko negirdžiu. Nors ir be MP3 galiu sėkmingai negirdėt kai man to reikia.  biggrin.gif 
Nelepinam mes vyrų ir dėl to supratingi.

teisingai, svarbu neišlepinti. Matau kaip mano mama anksti keliasi, kad puryčius padarytų, tėvas net lėkštės neišsiplauna doh.gif Dar tai tas jam per sūru, anas nusibodo...
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 01 lapkričio 2008 - 23:53
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 23:52)
teisingai, svarbu neišlepinti. Matau kaip mano mama anksti keliasi, kad puryčius padarytų, tėvas net lėkštės neišsiplauna doh.gif  Dar tai tas jam per sūru, anas nusibodo...
doh.gif

Pakliutu tavo tevas pas mane, iskart isaukleciau - ir pusrycius ir pietus ir dar vakariene pats pasidarytu. (Jei nesidarytu, mirtu badu biggrin.gif )

O jei rimtai, tai tikrai yra svarbu neislepint. Apskritai, as savo vyrui leidziu suvokti, kad jis nera man nepakeiciamas, ir kad nesvarbu, kad tapau jo zmona, jei manes gyvenimas su juo netenkins - jo zmona nebebusiu. Nu myliu as savo vyra, ale tikrai nelepinu. Nors siandien, po menesio pertraukos pagaminau spageti a'la bolognese biggrin.gif Dabar menesi ar pora negaminsiu vel. Nu ir vyras dekingas nors uz tuos retus gaminimus, nes tikrai skaniai gaminu, ir nieko neburba, nes zino, kad jei burbes - as isvis nustosiu gaminti. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 02, 01:57)
Pakliutu tavo tevas pas mane, iskart isaukleciau - ir pusrycius ir pietus ir dar vakariene pats pasidarytu. (Jei nesidarytu, mirtu badu biggrin.gif )

O jei rimtai, tai tikrai yra svarbu neislepint. Apskritai, as savo vyrui leidziu suvokti, kad jis nera man nepakeiciamas, ir kad nesvarbu, kad tapau jo zmona, jei manes gyvenimas su juo netenkins - jo zmona nebebusiu. Nu myliu as savo vyra, ale tikrai nelepinu. Nors siandien, po menesio pertraukos pagaminau spageti a'la bolognese biggrin.gif Dabar menesi ar pora negaminsiu vel. Nu ir vyras dekingas nors uz tuos retus gaminimus, nes tikrai skaniai gaminu, ir nieko neburba, nes zino, kad jei burbes - as isvis nustosiu gaminti.  ax.gif

Esmė tame, kad tėvas moka gaminti, būdamas bernas kasdien su broliu cepelinus darydavosi, mama matyt nuo pirmos dienos pripratino, kad viskas po nosim padėta. Mačiau, kaip indus kartą plovė: dviem pirštais patrynė pakišęs lėkštę po vandeniu ir padėjo į indaują, tai gal geriau iš vis tegu neplauna schmoll.gif taukuotą šaukštą išsitraukti iš stalčio visai nemalonu lotuliukas.gif
O pas vyro tėvus buvo įprasta, kad visokiem baliam, šventėm tėvas rimtus patiekalus gamina. Matyt paveldima, nors švogeris turbūt kiaušinienės neišsikeptų. g.gif
Atsakyti