Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

QUOTE(Rams @ 2008 11 15, 22:58)
Ar yra tiesos per vyro skrandi i sirdi?smile.gif

jei tik tuom remtis tai tas kelias bus labai sunkus,varginantis ir per aplinkui..ir tai gale viso-dar neaisku kuom baigsis..greiciausiai vyro nutukimu ir ankstyva mirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 16, 13:43)
jei tik tuom remtis tai tas kelias bus labai sunkus,varginantis ir per aplinkui..ir tai gale viso-dar neaisku kuom baigsis..greiciausiai vyro nutukimu ir ankstyva mirtim  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mano vyras dar iki šiol džiaugiasi, kad aš nemoku ir nemėgstu skaniai maisto gaminti. Išsliko ir sveikas ir lieknas bigsmile.gif
Atsakyti
O kur valgot? viešose vietose ar vyras maistą gamina? blush2.gif Aš irgi negaminu, nes nemėgstu labai, man tai kažkoks sugaištas laikas... labai keistai dauguma reaguoja į tai, nes atrodo, kad aš tiesiog privalau ir mokėti, ir daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 16 lapkričio 2008 - 14:15
QUOTE(night_ @ 2008 11 16, 16:15)
O kur valgot? viešose vietose ar vyras maistą gamina? blush2.gif Aš irgi negaminu, nes nemėgstu labai, man tai kažkoks sugaištas laikas... labai keistai dauguma reaguoja į tai, nes atrodo, kad aš tiesiog privalau ir mokėti, ir daryti.

Viešose vietose aš dažniau valgau, nei vyras. Kartais jis ir pats gamina. O šiaip aš gaminu, tačiau stengiuosi daugiau, bent jau porai dienu ir labai paprasta maistą. Jokių ten cepelinų ar balandėlių ar dar ko nors nedarau. Man taip pat atrodo, ka maisto gaminimas tik laiko gaišimas, laiko prarandi daug, o rezultato jokio, tik neplautų lėkščių krūva.
Atsakyti
Bet kažin kodėl taip yra, juk dabar dažniausiai dirba vyrai ir moterys vienodai valandų, abu pareina namo vienodai pavargę, bet maisto gaminimas dažniausiai yra moters pareiga verysad.gif kažkiek kitaip kai yra vaikai, bet irgi, vaikui mažam nevirsi ten cepelinų ir nekepsi kugelio, o vyrui jau kaip ir reikėtų... ai vienžo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 16 lapkričio 2008 - 15:13
cha, aš kai tingiu tai ir nedarau.... juk nenumirs pavalgęs šalto maisto ar mikrobangėj šildytų sosiskių lotuliukas.gif nors šiaip tai aš gamiti mėgstu, bet kad jis man nieko ir nesako, kai nebūna... tik karts nuo karto vis pabamba, kad tortą ar pyragą seniai valgė... bet visada galiu pasakyt, kad gali ir pats pasigaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 16 lapkričio 2008 - 15:17
QUOTE(Loram @ 2008 11 16, 15:17)
kad tortą ar pyragą seniai valgė...

nu jau tokiu dalyku pilnos parduotuves ir dar tokiu kad bobute jau neiskeps geriau bigsmile.gif
Atsakyti
o as pyragu ar tortu net nekepu biggrin.gif nebent kokio kekso is pakelio gatavo su tirpdytu sviestu ismaisius iskepu, o siaip tokiai dalykais nesiterlioju schmoll.gif jau nekalbu apie cepelinus, kugeli ar balandelius. daug vargo ir laiko idet reikia, jau geriau gatavus nuperku, o kugeliuko per bulviakasi pas baba arba pas mama pavalgom, ner cia ko isponet biggrin.gif
siaip dazniausiai padarau ka greitai paruosiamo, prie puodu valanda laiko nera kada sukinetis doh.gif
Atsakyti
aš MB seniai seniai pasakiau , kad esu alergiška virtuvei lotuliukas.gif ir nuotda vrituvėje beveik nebūnu . valgyt daryt - nemėgstu . o jis kaip tik labai mėgsta gaminti . Savo šeimoje darau 2 patiekalus ( nekalbant apie vaiko maitinimą ) - salotas ir arbatą . kol kas mano vyrui tai tinka ir patinka . tik jo mama nelabai suprantac - kaip čia aš jos sūnelio nemaitinu , o jį patį vargšą į virtuvę uždarau . doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tingim, nenorim - ir nedarom.
Kas alkanas, to ir problemos (aisku, isskyrus mazamecius vaikus). Buna susiraukiu, kodel man nieko nepagaminta, bet susizgrimbu, kad ir pati galiu desreliu issivirt, o kita diena kartu pagaminsim (t.y. as pasakoju linksmas istorijas, serviruoju stala, o jis gamina) Kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
pats gali pasidaryti jai labai alkanas
Atsakyti
Kartais buna tikra kad rankos nekyla valgyt daryt ,tai tada makaronu su farsu ir darzovem patroskinu,o gatavu pardoskei pirkt nemegstu nes kad ier tie balandeliai ne tokie kaip namie daryti doh.gif o cipaku ir kitu bulviniu tarkiu produktu varom pas mama pavalgyt smile.gif
Atsakyti