Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

aš irgi kartais nenoriu, o kartais užplaukia bigsmile.gif
paprastai valgį gaminam kartu, tik pro retą kai užsimanau padaryti kokią staigmeną, tai pagaminu pati jo mėgstamą patiekalą mirksiukas.gif
Atsakyti
As valgyt gamint moku. Ir gan skaniai bet man yra peilis sukinetis virtuvej ir dar indus po to plauti doh.gif Man koki kugeli iskept yra vaiku zaidimas, nu bet po to tarkavimo masina, bliudus ir blekas plaut kancia doh.gif Gaminciau kasdien jei po to visko tvarkyt nereiketu doh.gif
O valgyt darau tikrai ne kasdien. Vyras turi kojas rankas pasidaryti gali ka pavalgyt. O as tai sumustiniais gyva galiu but, man daug nereik (na vaikas tai savaime suprantama kad visada normaliai pamaitintas ax.gif ).
Atsakyti

[url]
http://www.bunny.lt/...allery/gimdymas
[/url]

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 12 17, 21:36)
Gaminciau kasdien jei po to visko tvarkyt nereiketu doh.gif

drinks_cheers.gif
Didziausia klaida padaryta tik pradejus gyventi, nes tuomet reikejo megint susitarti: as gaminu, o tu indus plauni. Super butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šilka @ 2004 03 10, 17:21)
Paskutinės dienos iki gimdymo. O tingiu nerealiai, net kambarių nebesitvarkau. Vyras išvažiuoja anksti į darbą , o grįžta vėlai. Šiandien irgi. Būtųt suoer iš mano pusės ką nors jam pagaminti, bet va sėdžiu forume ir tingiu. Save pateisinu , kad mol jėgų neturiu. g.gif

kuo ilgiau gulineji,ar nieko neveiki,tuo didesne tinginyste..energijai palaikyti reikia pacios energijos 4u.gif
Nors kai nestuke.gif ir paskutines dienos..pateisinama mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar kai draugavom su vyru jam buvo paakyta,kad as negaminu ir jei gaminsiu tai labai retai.Tai dabar jokiu problemu del to neturim.Vyrui gamint tapo malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Ir as kartais nenoriu ,ir nesivarginu daryt pats pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nuo pat draugystes pradzios daviau suprasti, kad virtuve ne pati megstamiausia mano vieta ax.gif tai is pradziu vyras pats bande ismokti biggrin.gif bet dabar jau kartais girdziu mazu priekaistu unsure.gif bet ka daryti, nu nemegstu as gaminti schmoll.gif
Atsakyti
aš tai mėgstu gaminti, ir ypač ką nors netradicinio smile.gif
na bet jau indu plaut tai jau ne doh.gif todėl geriausia susitarti vienas gamina,kitas plauna. arba abu gamina, abu plauna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Indus plauti turetu indaplove. Puses problemos kaip ir nera.
Man gaminti maista smagu, o vyras irgi megsta ka nors idomesnio mesisko iskepti.
Man atrodo kad labai svarbu drauge vakarieniauti. Sekmadienio pietus vienija seima.
Taip kad mergaites netingekime smile.gif
Geras maistas vienija seima. Ir vyrui malonu ir man gerai.
Atsakyti
Man patinka gaminti,ir visai nesunku,o jei ir tingiu vistiek gaminu rolleyes.gif
Išskirtinis atvejas,kai būna pagirios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 03 17, 20:08)
Indus plauti turetu indaplove.

Noreciau taip, bet kai virtuve vos ne tuoleto dydzio, tai tokios perspektyvos nenusimato net ateityje verysad.gif
Atsakyti