QUOTE(donnabona @ 2009 03 17, 21:08)
Man atrodo kad labai svarbu drauge vakarieniauti. Sekmadienio pietus vienija seima.
Taip kad mergaites netingekime
Taip kad mergaites netingekime

nu taip, uzrisi vyrui prijuoste ir istumi i virtuve. Po visko pazadi lekstes i indaplove sudeti ( nors cia ir be pazado kazkaip mano darbu patapo, bet uztat nors rankomis nereikia plauti)
Negaminu ir nemegstu gaminti. Man tiesiog neiseina, neskanu buna ir tiek. Kartais bandau, kazkaip maitintis juk reikia.. Bet tas rezultatas toks nelabai vykes: maistas kazkoks preskas, sausas, zalias arba dor koks nors netinkamas.
Keisciausia, kad skaniai valgyti as megstu ir netgi keliu nemazus reikalavimus maistui. Greiciausiai reikia tiesiog ismokti, nes, kai turesiu vaiku, juk kazka jiems duoti valgyti reikes!

man labai nepatinka gamint tai pas mus dazniausiai vyras daro valgyt o as tvarkausi indus plaunu ir t.t

QUOTE(applebee @ 2009 03 18, 11:19)
Negaminu ir nemegstu gaminti. Man tiesiog neiseina, neskanu buna ir tiek. Kartais bandau, kazkaip maitintis juk reikia.. Bet tas rezultatas toks nelabai vykes: maistas kazkoks preskas, sausas, zalias arba dor koks nors netinkamas.
Keisciausia, kad skaniai valgyti as megstu ir netgi keliu nemazus reikalavimus maistui. Greiciausiai reikia tiesiog ismokti, nes, kai turesiu vaiku, juk kazka jiems duoti valgyti reikes! 

repetitio est mater studiorum- kas iš lotynų kalbos išvertus reikštų - kartojimas mokslų motina. Jūsų atveju - treniruotis, treniruotis ir dar kart treniruotis

o jei rimtai - tai maistas prėskas gaunas, kad be meilės, noro, nusiteikimo gaminat. Dra reiktų ir prieskonių visokių nepamiršt...

O mes dažniausiai kartu darom, taip daug linksmiau

Siaip labai juokinga tema... Tinka tik pachatinti, bet vistiek juokinga
Tai jei nenori nedaryk, jis grizes jums turi padaryti jei tu nescia... O jei nesugeba padaryti, tai tada turi parnesti

o jei yra labai dideliu problemu su gamyba, aini i parde nusiperki pakeli koldunu ir verdi
arba dar yra sriuba is pakeliu, bet maistas pagamintas pacios yra nerealiai skanus!!!!!!
o jei nezinote kaip tai daryti, klauskite mes juk viena kitai galime padeti

gaminu kai noriu arba kai vyro pagailiu.
Jokie priekaištai manęs nepaveiktų.
Jokie priekaištai manęs nepaveiktų.

Ir aš nemėgstu
Be yra žodis reikia

QUOTE(emula @ 2009 03 31, 12:24)
o kur toks parasytas?
as tai megstu gaminti, gaminu kai netingiu
po valgio gaminimo visad jis plauna indus, nes va ko labai labai nemegstu, tai indus plaut.... o tepti tai net labai juos megstu
su pusryciais savaitgaliais, tai jau jis gamina, nes as visad puse dienos parpiu atsigulus

po valgio gaminimo visad jis plauna indus, nes va ko labai labai nemegstu, tai indus plaut.... o tepti tai net labai juos megstu

su pusryciais savaitgaliais, tai jau jis gamina, nes as visad puse dienos parpiu atsigulus