Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

As tai tik uz kad gaminti valgi dviese nu ar pagal galimybes tai vienas, tai kitas, ypac jei abu dirbantys yra. Juk moteris irgi nera kazkokia masina. Vyrai patys giriasi kad fizoskai stipresni nu tai va po darbo dienos reiskias maziau pavargsta gali ir pavalgyt padaryti birthday.gif O siaip manau jei sedeciau namie ir buciau pakankamai finansiskai aprupinta o vyras vienas dirbtu tai be abejo ir pusrycius, ir pietus, ir vakariene pagaminciau biggrin.gif Bet kai abu turi darbus, tai manau ir namu ruosa privalomai dalinama ant abieju mirksiukas.gif Pati siaip neesu didele megeja gaminti nors ir moku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango123: 25 birželio 2009 - 12:35
Aš negaminu vyrui atskirai, o visai šeimynai iškarto. Na nebent iškepu kokį saldumyną specialiai jam, nes labai juos mėgsta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mango123 @ 2009 06 25, 13:33)
As tai tik uz kad gaminti valgi dviese nu ar pagal galimybes tai vienas, tai kitas, ypac jei abu dirbantys yra. Juk moteris irgi nera kazkokia masina. Vyrai patys giriasi kad fizoskai stipresni nu tai va po darbo dienos reiskias maziau pavargsta gali ir pavalgyt padaryti  birthday.gif O siaip manau jei sedeciau namie ir buciau pakankamai finansiskai aprupinta o vyras vienas dirbtu tai be abejo ir pusrycius, ir pietus, ir vakariene pagaminciau biggrin.gif  Bet kai abu turi darbus, tai manau ir  namu ruosa privalomai dalinama ant abieju  mirksiukas.gif  Pati siaip neesu didele megeja gaminti nors ir moku  blush2.gif

Jeigu abu vienu metu griztam po darbo, tai virtuveje sukiojames kartu. Bet zinau viena pora, kur grizus po darbo moteris eina paguleti ar telika paziuret, o vyrelis triusia prie puodu. Nu tai ka as zinau. doh.gif Gal kam ir patiktu, man tai sokas buvo, kai pamaciau.
Atsakyti
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 21:02)
Jeigu abu vienu metu griztam po darbo, tai virtuveje sukiojames kartu. Bet zinau viena pora, kur grizus po darbo moteris eina paguleti ar telika paziuret, o vyrelis triusia prie puodu. Nu tai ka as zinau.  doh.gif Gal kam ir patiktu, man tai sokas buvo, kai pamaciau.

O jei ta moteris dirba sunkų fizinį darbą? Iš kart pult prie puodų? Pailsės ir išvirs.Gal vyras biure sėdi, ir nori prie puodų vakare patriūst. biggrin.gif
Jei abu dirba, ir vienas labiau linkęs prie maisto gaminimo, nebūtinai tai turi būti moteris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 19:02)
Bet zinau viena pora, kur grizus po darbo moteris eina paguleti ar telika paziuret, o vyrelis triusia prie puodu. Nu tai ka as zinau.  doh.gif

O atvirkštinė situacija Jūsų nešokiruotų?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 22, 11:26)

ta pati norejau rasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chouchou @ 2009 04 24, 08:32)
ir nedarysiu as jam valgyt.........ir kojiniu neskalbsiu,,,,,,,,ir apalamai,,,,,,,,ko jis cia trainiojasi blink.gif

lotuliukas.gif juokiausi iki ašarų.
super
4u.gif
Man kol kas mylimo čepsėjimas pilna burna lengva. essen.gif
mano paruošto maisto ir miela šypsena atperka visą sunkumą.
Kai pastangos tinkamai įvertinamos - labai smagu imtis maisto ruošimo ir
Atsakyti
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 19:02)
Jeigu abu vienu metu griztam po darbo, tai virtuveje sukiojames kartu. Bet zinau viena pora, kur grizus po darbo moteris eina paguleti ar telika paziuret, o vyrelis triusia prie puodu. Nu tai ka as zinaudoh.gif Gal kam ir patiktu, man tai sokas buvo, kai pamaciau.

O tai kas cia nenormalaus? Tegu bent puse moteru tokios buna, nes vyrai tai dauguma tokie, bet kazkodel nestebina jusu g.gif Juk jau praejo tie laikai, kai moteris buvo vos ne kaip verge.
O šiaip tai mano nuomone butu tokia, kad tegu gamina tas, kuriam patinka arba tas, kuris nedirba arba dirba gerokai maziau ir problemos kaip nebuta.
Mane isvis nervuoja tokios moterys, kurios pacios apsiema tarnaites vaidmeni seimoj, priziuri visus 4 namu kampus, gamina valgyt, eina i parduotuves, daugiausiai laiko praleidzia su vaikais, dar ir dirba, o paskui skundziasi kad vyrai nieko nepadeda arba daznai tik apsimeta laimyngom tokia padetim doh.gif Taigi moterys, atsipeikekit, juk vyrai taip pat turi 2 rankas ir 2 kojas ir yra fiziskai stipresni tai tegu ir darbuojasi daugiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 22 sausio 2010 - 15:21
nenoriu ruosti valgio-neruosiu. susiras ka nors grizes saldytuve, jokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 22, 10:26)

Sokiruotu taip pat ir atvirkstine situacija, neuzsipulkite cia manes. blink.gif Jau rasiau, kad mes jei kartu griztam, tai kartu ir valgyt gaminam. As uz lygybe. O valgyt gaminti man patinka. Savaitgali mielai ruosiu SB pusrycius i lova, bet tada jis mane atleidzia nuo pietu gaminimo. mirksiukas.gif O ta moteris ten jau taip sunkiai fiziskai ir nedirba, tiesiog nuo dyko buvimo namie tiek svori isauginus, kad baisu ziureti. Ir NIEKADA valgyt nedaro.
Atsakyti
Vyro vietoje ir aš tau NIEKO nedaryčiau, gal tada užsimanytum tu jam daryti.......valgyti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
buna uzsioziuoju ir neruosiu tipo va principai pas mane o jis nepasimetes bulviu issikepa ar koldunu issiverda doh.gif
Atsakyti