Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

O as valggyti nedarau,ne todel kad tingiu,o nemegstu,nepatinka man ir tiek ax.gif Galiu gaminti saldumynus,bet turi buti lb tikslus receptas kad butu viskas smulkiai surasyta ka ir po ko daryti ax.gif Mano tetis sakydavo,kad as vyro niekada nesusirasiu nes valgyti dayt nemoku,bet susiradau as vyra kuris man valgyti daro thumbup.gif Verda kas ryta kava,pridaro sumustinuku,grizes po ilgu darbo valandu gamina vakarriene ir savaitgaliais gamina thumbup.gif Mano rupestis yra vaikas ax.gif Krtais ir as gaminu kai vyro pasidarao gaila blush2.gif bet tai buna laaaaaabai retai ax.gif
Atsakyti
ir nedarysiu as jam valgyt.........ir kojiniu neskalbsiu,,,,,,,,ir apalamai,,,,,,,,ko jis cia trainiojasi blink.gif
Atsakyti
Nenoriu daryti valgyt ir nedarau tongue.gif Pats suaugęs yra, jei nori gali pasidaryti tongue.gif
Atsakyti
as taip pat galima sakyti virtuveje retas svecias,na gal karta i menesi ir pataisau ka nors,siaip visada valgyti taiso vyras.o jie viena gyvenciau tai man isvis virtuve butu nereikalinga,man uztenka arbatos ar kavos puodelio,pora sumustiniu,na kartais dar kokia darzove sviezia suvalgau,ir vaisiai mano pagrindinis patiekalas,is vis nemegstu sotaus maisto schmoll.gif
Atsakyti
O as megstu valgyti daryti, ir nuolat tobulinuosi dar sioje srityje. Man patinka, kai MB skaniai pavalgo, ir pagiria tongue.gif
Atsakyti
Nenori ar siaip tingi? g.gif
Atsakyti
aš irgi paskutiniu metu tingiu gaminti ir negaminu. Jokių priekaištų negirdžiu, jei ką ir pasakytų nereaguočiau. g.gif
Atsakyti
O as labai megstu gaminti valgi! Nors kol gyvenau su tevais tuo rupuntis man nereikejo, viskas budavo paduota! Net pati nesitekejau, kad man taip patiks sukiotis virtuveje. Maza to as gaminu atskirai sau ir vyrui, nes musu skoniai LABAI jau skiriasi.
Uztat nekenciu tvarkytis namuose (megstu tik indus plaut). hi.gif Prisiverciu koki 1-2 kartus per menesi, ir tai su TOOKIA veido israiska! 4u.gif
Atsakyti
patinginiauk kol gali mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaminu todėl, kad man patinka, todėl kad myliu savo vyrą ir vaikus, noriu kad jie skaniai ir sveikai valgytų. Ir mano vyras tai labai vertina. Žinau, kad mano vyrui taip pat patinka gaminti (tiesiog šiuo metu galimybių nėra, tiksliau man yra daugiau) ir jei tik aš negalėsiu, jis paims tai į savo rankas.
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 04 02, 23:10)
O as valggyti nedarau,ne todel kad tingiu,o nemegstu,nepatinka man ir tiek  ax.gif Galiu gaminti saldumynus,bet turi buti lb tikslus receptas kad butu viskas smulkiai surasyta ka ir po ko daryti  ax.gif Mano tetis sakydavo,kad as vyro niekada nesusirasiu nes valgyti dayt nemoku,bet susiradau as vyra kuris man valgyti daro  thumbup.gif Verda kas ryta kava,pridaro sumustinuku,grizes po ilgu darbo valandu gamina vakarriene ir savaitgaliais gamina  thumbup.gif Mano rupestis yra vaikas  ax.gif Krtais ir as gaminu kai vyro pasidarao gaila  blush2.gif bet tai buna laaaaaabai retai  ax.gif

Jei liksit be vyro mirsit badu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif kai tingiu tai ir nedarau, prasisukam kas lieka nuo vakar dienos,kai netingiu padarau.
Vistiek yra vaikai tai nori nenori tenka krapštytis su maisto produktais.o kad gaminti atskirai vyrui, tai dar nenusileidau iki tokio nesamonių lygio, kitas reikalas jei vyras būtų ligonis ir jam reikėtų spec dietos,
Dažnai abu kartu pasidarome valgyti.
Atsakyti