Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Aš irgi prie tų, kurios nenori daryti vyrui valgyt. Ir nieko blogo aš čia nematau. Mes abu tuo pačiu metu grįžtame iš darbo. Kadangi jis yra fiziškai stipresnis ir gali nešiot sunkius krepšius, tai jis užeina į praduotuvę maisto. Paskui grįžęs gamina iš to, ką pats nupirko. Tačiau savaitgaliais aš jį visada palepinu pusryčiais į lovą, kokiu pyragu ar šiaip kuom nors ypatingu, ilgai ruošiamu ir egzotišku patiekalu. Kai noriu jį palepinti ir jam nereiktų gamint vakarienės, aš pati užeinu į pardę ir nuperku ką nors, ko nereikia ypatingai gaminti, pvz. koldūnų. Tačiau aš niekada neatsisakau jam išlyginti drabužių, jų susiūti ar šiaip ką nors padaryti, kad jis būtų gražus, gerai jaustųsi, būtų sveikas, pvz. kasdien nepamirštu paduoti vitaminų, žuvų taukų, patepti jo sausą odą kremu ar pieneliu ir t.t.....nieko bloga nematau, kad rūpinamės vienas kitu nepaisydami tradicinių sampratų, ką turi daryti šeimoje vyras ir moteris.
Atsakyti
Jei mano vyras is darbo grizes, nuejes i parduotuve dar valgyt gamintu tai tikraja ta zodzio prasme ant ranku nesiociau. Nors sunku patiket kad tokiu vyru kaip babble dar yra g.gif Oi sunervinot mane, ir as noriu tokio vyro mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Eligute @ 2004 03 17, 09:03)
Jei mano vyras is darbo grizes, nuejes i parduotuve dar valgyt gamintu tai tikraja ta zodzio prasme ant ranku nesiociau. Nors sunku patiket kad tokiu vyru kaip babble dar yra g.gif Oi sunervinot mane, ir as noriu tokio vyro mad.gif

Tai ir neisiskundžiu, kad blogas smile.gif Šiaip mano vyru, kai jis dar gyveno su tėvais, jo šeima visai nesirūpindavo. Nei jį mama apskalbdavo, nei jam valgyt gamindavo, nei ką...na, buvo toks socialiai apleistas ir neišlepintas:) viską ir visada tik pats, pats. Iš kur jam žinot, ką žmonos turi daryt, kai jo mama visą gyvenimą tik baliavoja, blevyzgoja ir šiaip...mano pačios tėvai nesupranta, kaip jis gali gyvent su manimi (tokia vėpla kerėpla), o jis atrodo, džiaugiasi, kad jam su žmona laaabai pasisekė laugh.gif tik neaišku, ar ilgai džiaugsis ir neatsikvošės kada nors g.gif
Atsakyti

Mano vyrelis niekada nera manes kritikaves ,del maisto(nes mamyte jo nelepino-gardziu maistu).As visos gimines(t.y. jo gimines-super vireja),bet per tik metu jis pats ismoko thumbup.gif
Tai man nera jokios problemos.Kai as tingiu doh.gif pats pasidaro ir man padaro-neprasomas clap_1.gif

Neislepinkit ,savo brangiausiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 03 17, 11:31)
Mano vyrelis niekada nera manes kritikaves ,del maisto(nes mamyte jo nelepino-gardziu maistu).As visos gimines(t.y. jo gimines-super vireja),bet per tik metu jis pats ismoko thumbup.gif
Tai man nera jokios problemos.Kai as tingiu doh.gif pats pasidaro ir man padaro-neprasomas clap_1.gif

Neislepinkit ,savo brangiausiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 03 16, 17:08)
[/QUOTE]
mamy, o i parduotuve galite kartu su vyru eiti, arba tiesiog jis gali produktus sunesti wink.gif

Pilvulka -> tai aisku,kad galima.Bet tas variantas ne mums,maniskis istisaii dirba,taigi visa buitis - man.
Atsakyti
sveikos,
as vyrui valgyt dazniausiai( beveik niekad) negaminu, nes:
jo mama arba tetis prigamina;
griztam namo vienodu metu
pusrycius visad daro vyras, nes as ilgai kuiciuosi, nors ir keliuos uz ji anksciau
nenoriu per daug maisytis virtuvej, kad uosvienei nesautu galvon, kad noriu jos pozicijas uzimt
kartais noris kazka gamint, bet nemoku, nes gyvenimas turbut per daug lepino ir visad kazkas kitas gamino( mama, sesuo, o dabar uosviai...)
Atsakyti
Na brangiosios,valgyt vyrui daryti reikia.Ir ne bet kaip,o kepsniukai,saslykiukai ne kokie pusfabrikaciai,o pacios padaryti,prie visa to vyno taure.Matot sako koks edimas toks ir ...
Atsakyti
QUOTE (šilka @ 2004 03 10, 18:22)
Paskutinės dienos iki gimdymo. O tingiu nerealiai, net kambarių nebesitvarkau. Vyras išvažiuoja anksti į darbą , o grįžta vėlai. Šiandien irgi. Būtųt suoer iš mano pusės ką nors jam pagaminti, bet va sėdžiu forume ir tingiu. Save pateisinu , kad mol jėgų neturiu. g.gif

Tu tik sedek ir tingek i sveikata,paskui gailesies,kad netingejai kai galejai smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1100287337[/mergetime]
O kas liecia vyru islepima,tai labai dziaugiuosi,kad mano anyta nelaboji yra vegetare,tai maniskis apsilaizydamas valgo viska kur yra mesos.Pameginkit 20 metu prasimaitinti vien zolem laugh.gif
Tai va,dazniausiai prasisuku be jokiu dideliu kulinariniu sedevru clap.gif
Atsakyti
Na, as kai laikiausi, tai labai gerai jauciausi ir tupedavau daznai virtuveje, kepsniukai visokie, pyragiukai...per kaledas toki torta iskepiau, kad net uosviene, pati budama nerealiai gera kulinare recepto prase tongue.gif , bet as tai dariau savo malonumui smile.gif . O augindama savo mergyte, iki metuku, kol i darba isejau irgi kazkaip spedavau ir pusrycius ir pietus ir vakariene pagamint. Gal del to, kad nebuvo jis labai isrankus maistui, juk nesunku koki desrigali i puoda imest, ar vakare saldytu bulviu su padazu pakepti. Tuo labiau, kad jis gryzes is darbo visada uzsiimdavo su vaiku, nesiodavom abu rekiancia ir per naktis abu keldavomes rolleyes.gif
Dabar velgi, jis zymiai daugiau dirba uz mane, tai as perdaug nesispyrioju pries valgio daryma, nes jis gryzes is darbo ir su dukra duksta ir pries miega pasakas skaito, tik, kad isranku ko tai pasidare...Buna padarai koki nauja patiekaliuka, skanu tikrai, nes ir dukryte valgo, o jis atbulais dantim pakramto, paknaibo ir viskas, tada pasiuntu ismetu viska, kad paciai nebutu pagundos apsiryt ir eina jis i virtuve surio grauzt mad.gif
Taip, kad as ne pries valgio daryma, jei diedas ne tinginys koks, bet svarbu ivertinimo sulaukt bis.gif
Atsakyti
Valgyt taisau tada, kai noriu aš (valgyt arba pataisyt), bet jei tarakonas grįžęs pasakys "pataisyk valgyt", tai rūkyk, iš principo netaisysiu, dar moralą teks atklausyt ir nei su šaknim manęs neišraus iš patogios sėdėjimo pozicijos. Va jei sumyktų "gal pasitaisykim", tada gal ir pamąstyčiau. g.gif Bet dar iki šiol nesumykė. bash.gif
Atsakyti
Bliamba, po vedybu saziningai gaminau 3 kartus per diena, kol vyras nepradejo kiekvienam zingsnyje kritikuoti, -"tu cia ne taip darai, o mano mama daro taip, o mano mociute anaip..." viena karta truko ir nebedariau. ir nieko normaliai daresi pats, veliau kai as gerumo ar alkio priepoliui uzejus padarydavau tai jokiu priekaistu nebegirdejau. O gimus dukrai nori nenori tenkia gaminti ir pusrycius ir pietus ir vakariene...
Atsakyti