Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Bet tai jaučiu turėtų gerokai nugraužti odą ta druska. g.gif Kažin, ar čia labai sveika... Aš paskaičiau, Jūs visos tik perkat visokias ampules, šampūnus, serumus, o gal reikėtų išsitirti nuo ko čiatie plaukai galėtų slinkti? g.gif Tada ir gydymo būdas galėtų būti parinktas efektyvesnis...
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 12 08, 12:53)
As vakar irgi pradejau druskos masaziuka mirksiukas.gif
beje siandien pastebejau daug mazu plauku  clap.gif

Na taip, spėju, tasmasažas suaktyvina kraujotaką, jei sakot, kad galva po to ilgokai "šyla". To pasekoje greičiau auga plaukai. Bet nuo plaukų slinkimo greičiausiai nepadeda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2008 12 08, 12:58)
Na taip, spėju, tasmasažas suaktyvina kraujotaką, jei sakot, kad galva po to ilgokai "šyla". To pasekoje greičiau auga plaukai. Bet nuo plaukų slinkimo greičiausiai nepadeda.  g.gif

Zinai man pernai rudeni labai slinko tai as su druska tik ir darydavau, tik darau siek tiek kitaip itrinu i galva, apmotoriuoju su maisiuku ir kepure ant galvos, kokiom 20 min. tai man tikrai padejo. O druska tikrai nekenkia, ji kaip tik gydo. Juk kai gerkle skauda skalaujam su druska, dantenas irgi gerai skalaut su druksa, stiprina dantenas ir dantis, be to ir nagus taip gali sustiprint.
Atsakyti

tikrai neliko riebūs schmoll.gif aš visus plaukus ir šaknis tepiau,ir dvi valandas laikiau šiltai,šiandien tik penki plaukeliai gulėjo ant pagalvės,o taip net neskaičiuoju,nes daug būna.bandysiu kas antrą dieną ax.gif
aš radau,kad įtrinti galvos odą ir plaukus g.gif http://www.vitamin.l...nu-semenys.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 08 gruodžio 2008 - 12:09
QUOTE(kabesita @ 2008 12 08, 13:05)
Zinai man pernai rudeni labai slinko tai as su druska tik ir darydavau, tik darau siek tiek kitaip itrinu i galva, apmotoriuoju su maisiuku ir kepure ant galvos, kokiom 20 min. tai man tikrai padejo. O druska tikrai nekenkia, ji kaip tik gydo. Juk kai gerkle skauda skalaujam su druska, dantenas irgi gerai skalaut su druksa, stiprina dantenas ir dantis, be to ir nagus taip gali sustiprint.

Ghm. Na gal reikės išbandyti kurią dieną. g.gif Bet kažkaip labai įtartina man ta druska. biggrin.gif Norėtųsi bent kur nors daugiau informacijos paskaityti, nes net mano liaudies medicinos knygoje apie ja nieko nerasoma. g.gif

QUOTE(bimkutele @ 2008 12 08, 13:08)
tikrai neliko riebūs schmoll.gif aš visus plaukus ir šaknis tepiau,ir dvi valandas laikiau šiltai,šiandien tik penki plaukeliai gulėjo ant pagalvės,o taip net neskaičiuoju,nes daug būna.bandysiu kas antrą dieną ax.gif
aš radau,kad įtrinti galvos odą ir plaukus g.gif http://www.vitamin.l...nu-semenys.html

O tai po to išplauni tą aliejų? Nes jei išplauni, tai gal ir nelieka riebūs... Irgi pabandysiu. biggrin.gif Nors šiaip mano plaukai tai linkę riebaluotis. Žiūrėsim, kaip čia bus. Ir beje, ačiū už nuorodą.

P.S. Jau išdžiūvusių plaukų galiukus galima patepti linų sėmenų aliejumi, jis toks pat veiksmingas kaip pirktiniai plaukų aliejukai ir stabdo plaukų lūžinėjima bei galiukų šakojimąsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 08 gruodžio 2008 - 12:24
mano plaukai irgi labai linke riebaluotis, tai as dabar dar taip nusprendziau - visada seniau pirkdavau sampuna riebiems plaukams, o dabar kaip tik perku normaliems, kad kuo neutralesnis butu, pagalvojau, kad nuo tu priemoniu ir taip galva persti, todel reikia kuo svelniau ir atsargiau su ja elgtis. ploviau jau pora kartu su sampunu skirtu normaliems plaukams ir tikrai smarkiau nesiriebaluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2008 12 08, 14:23)

O tai po to išplauni tą aliejų? Nes jei išplauni, tai gal ir nelieka riebūs... Irgi pabandysiu.  biggrin.gif Nors šiaip mano plaukai tai linkę riebaluotis. Žiūrėsim, kaip čia bus. Ir beje, ačiū už nuorodą.

P.S. Jau išdžiūvusių plaukų galiukus galima patepti linų sėmenų aliejumi, jis toks pat veiksmingas kaip pirktiniai plaukų aliejukai ir stabdo plaukų lūžinėjima bei galiukų šakojimąsi.

pralaikius 2val.ploviau vaikišku šampunu.tikrai neliks riebūs mirksiukas.gif mano taip pat linkę riebaluotis.internete ieškodama info apie plaukų slinkimą atsitiktinai radau apie linų sėmenas.beje galima ir pačias linų sėmenas užplikyti verdančiu vandieniu ir skalauti juo plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2008 12 08, 11:23)
Ghm. Na gal reikės išbandyti kurią dieną.  g.gif Bet kažkaip labai įtartina man ta druska.  biggrin.gif Norėtųsi bent kur nors daugiau informacijos paskaityti, nes net mano liaudies medicinos knygoje apie ja nieko nerasoma.  g.gif

as stai ka liaudies medicinos knygeleje radau: slenkant plaukams, esant sausai galvos odai, rekomenduojama: isplauti galva be sampuno siltu vandeniu, lengvai masaziuojant itrinti galva valgomaja druska. Masazuoti 10-15 minuciu. perplauti plaukus. sia procedura atlikti 6 kartus.
as irgi galva trinu druska, bet paplidomai naudoju ir kitas priemones nuo slinkimo, atrodo truputi geriau, bet ne taip kaip noretusi g.gif

QUOTE(mergiike @ 2008 12 08, 11:44)
mano plaukai irgi labai linke riebaluotis, tai as dabar dar taip nusprendziau - visada seniau pirkdavau sampuna riebiems plaukams, o dabar kaip tik perku normaliems, kad kuo neutralesnis butu, pagalvojau, kad nuo tu priemoniu ir taip galva persti, todel reikia kuo svelniau ir atsargiau su ja elgtis. ploviau jau pora kartu su sampunu skirtu normaliems plaukams ir tikrai smarkiau nesiriebaluoja smile.gif

ir mano plaukai riebus, tai kai naudoju riebiems plaukams skirta sampuna, tai plaukus galiu plauti kasdien, o jei paprasta, tai kasantra diena plaunu. isvada - riebiems plaukams skirtas sampuna padaro plaukus riebius, bet nepadeda nuo riebalavimosi doh.gif daugiau sakiau nebenaudosiu tokiu sampunu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai faina tema thumbup.gif

pabandysiu ir as su druska, manau i nauda toks masaziukas smile.gif
Atsakyti
Nepykit kad nukopijuosiu savo zinute is 7 temos, bet paskutine parasiau ir uzsidare tema tai taip ir niekas neatsake nieko.
Sveikutes smile.gif ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif ir man labai plaukai slenka, vakar vonioi rinkau po to kai issimaudziau tai apsiverkiau visus surinkus, ir taip kiekviena karta kai maudausi pilna sauja iskrenta. tyriausi skydliauke, siaip bendra kraujo tyrima, dar plaucius sviete(tik nezinau kuo susije plauciai ir plaukai ) ir sake kad visi tyrimai geri.
Daktare tai tokia kvaisele pasirode, kadangi tyrimai buvo geri pradejo visiskas nesamones kalbeti, kad man plaukai gal slenka del to kad turiu auskara liezuvyje, ir del to kad pries gerus metus man ranka buvo luzus .
Perskaiciau visus temas apie plauku slinkima ir nemaciau kad kasnors butu naudojusios Regaine(minoksidilis). as kaskokiam kitam puslapi buvau skaicius kad padejo zmonem labai, bet ji kaip supratau tik su receptu isigyti galima. Kaina 130, bet skelbimuose radau kad pardavineja po 90lt. http://www.vaistai.l...rchword=regaine cia radau aprasima. jis buna 2(moterims) ir 5(vyrams) procentu. Gal kas zino daugiau apie sia priemone? dar kaip supratau regaine ir rogaine yra tas pats :/ Siaip tai gasdina pasalinis poveikis.
http://www.supermama...?...53935&st=12 radau tema kurioi kalbejo apie tai, bet kaskaip keistai man pasirode kad bando tik iskist preke, nors nieko apie ja nezino.
Atsakyti
as jau irgibuvau pradejusi svarstyti apie regaine produkta kai neliko man kitos vilties ir nuvariau pasikonsultuoti i vaistine, tai sake kad tik kritiniu atveju naudoti geriau ( o pas mane toks ir buvo ) ,bet dar sake kad sis produktas pades tiems paska yra kitais zodziais sakant "hormoninis" plauku slinkimas, todel kad sis vaistas yra hormonu pagrindu. Man asmeniskai plaukai slinko del streso , sako kad streso metu issibalansuoja hormonu pusiausvyra todel ir slenka , bet as nesiryzau naudoti sio produkto. http://www.regaine.c...ummary.asp?mn=0
siaip isviso sitam puslapiukyje suzinaojau daug naudingos info apie plauku augimus ir slinkimus, kas skaitot angliskai verta paskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 08 gruodžio 2008 - 14:57
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 08, 15:55)
as jau irgibuvau pradejusi svarstyti apie regaine produkta kai neliko man kitos vilties ir nuvariau pasikonsultuoti i vaistine, tai sake kad tik kritiniu atveju naudoti geriau ( o pas mane toks ir buvo ) ,bet dar sake kad sis produktas pades tiems paska yra kitais zodziais sakant "hormoninis" plauku slinkimas, todel kad sis vaistas yra hormonu pagrindu. Man asmeniskai plaukai slinko del streso , sako kad streso metu issibalansuoja hormonu pusiausvyra todel ir slenka , bet as nesiryzau naudoti sio produkto. http://www.regaine.c...ummary.asp?mn=0 
siaip isviso sitam puslapiukyje suzinaojau daug naudingos info apie plauku augimus ir slinkimus, kas skaitot angliskai verta paskaityti.

o tau jau nustojo slinkti plaukai, nes sakai kad "buvo", kas padejo tau?
Atsakyti
Aš irgi mąsčiau nusipirkti Regaine ax.gif Mano plaukai neslenka pastoviai, bet ''užeina'' jiem, kokiai savaitei, tai kuokštais gali imt, paskui vėl susitvarko patys, nes jų durniavimo metu jokių kitu priemonių nenaudoju, tik tokias kaip ir prieš slinkimą. ax.gif Na ir taip bangom: tai gerai, tai vėl slenka. Darausi namines kaukytes (prieš kekvieną plovimą), plaunu galva su Alpecin šampūnu ir po plovimo įtrinu Alpecin losijonu 4u.gif Na mano plaukai buvo šviesintu
i, o tiksliau baltai nudeginti doh.gif Bet jau kiek laiko aš juos gaivinu, tačiau rezultatų nelabai matau schmoll.gif Tai jau galvojau Regaine išbandyti, gal atsigautų plaukučiai, tačiau vaistinėje man sakė, kad nuo dėl paveldimo plikimo jie yra, tai ir suabejojau ar pirkti g.gif Dabar galvoju nusipirkti SP Wella energy serum 4u.gif Jis buvo išgirtas čia SM forume biggrin.gif O dar viena SM nurodė, kur jo internete parsisiųsti tik už 60Lt thumbup.gif Ačiū jai mirksiukas.gif Tai visų pirma išbandysiu šį Well'os preparata, na o jei pasirodys, kad mano plaukučiam kažko stripresnio reikia tai būtinai išbandysiu Regaine blush2.gif
Atsakyti