Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 08, 16:13)
Aš irgi mąsčiau nusipirkti Regaine ax.gif  Mano plaukai neslenka pastoviai, bet ''užeina'' jiem, kokiai savaitei, tai kuokštais gali imt, paskui vėl susitvarko patys, nes jų durniavimo metu jokių kitu priemonių nenaudoju, tik tokias kaip ir prieš slinkimą. ax.gif Na ir taip bangom: tai gerai, tai vėl slenka. Darausi namines kaukytes (prieš kekvieną plovimą), plaunu galva su Alpecin šampūnu ir po plovimo įtrinu Alpecin losijonu 4u.gif Na mano plaukai buvo šviesintu
i, o tiksliau baltai nudeginti doh.gif  Bet jau kiek laiko aš juos gaivinu, tačiau rezultatų nelabai matau schmoll.gif  Tai jau galvojau Regaine išbandyti, gal atsigautų plaukučiai, tačiau vaistinėje man sakė, kad nuo dėl paveldimo plikimo jie yra, tai ir suabejojau ar pirkti g.gif Dabar galvoju nusipirkti SP Wella energy serum 4u.gif Jis buvo išgirtas čia SM forume  biggrin.gif  O dar viena SM nurodė, kur jo internete parsisiųsti tik už 60Lt  thumbup.gif  Ačiū jai mirksiukas.gif Tai visų pirma išbandysiu šį Well'os preparata, na o jei pasirodys, kad mano plaukučiam kažko stripresnio reikia tai būtinai išbandysiu Regaine blush2.gif

tai labai jau lauksim atsiliepimų apie wella energy serum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 08, 16:20)
o tau jau nustojo slinkti plaukai, nes sakai kad "buvo", kas padejo tau?

siaip didziausia nuopelna skiriu strso sumazejimui, o is priemoniu vieno negaliu isskirti nieko naudojau siuos : vitaminai visam organizmui, cutrin bio + serumas ir sampunas vyriski nuo slinkimo, placentos ampules , kartais namines kaukes ivairios, kai apmazejo slinkimas perejau prie naturaliu avedos priemoni plaukams. taip kad tikrai negaliu pasakyti ks konkreciai pegelbejo
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2008 12 08, 18:22)
tai labai jau lauksim atsiliepimų apie wella energy serum  smile.gif

Na kol dar užsisakysiu, tai kokios 2-3sav. praeis 4u.gif
Atsakyti
na ir zinoma tokie dalykai kaip , pastovus galvos pamasazavimas ( kad ir plauku sepeciu), stengsdavausi daugiau gryan ore buti, atsipalaiduoti, sveikiau maitintis , pirtelese lankytis ( ten plaukus alyvu aliejum itrynus palaikydavau ar medum kokiu). pas mane stresuota vasara buvo tai problemos buvo ne tk su plaukaiss bet ir ssu oda bei sveikata uz tai viska kompleksiskai ir stengiasi daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif man uosvene liepe susitrinti pora svogunu galvu ir istepti galva, uzdeti maiseli ir palaikyti valanda laiko, sake thumbup.gif jai labai slinko plaukai po gimdymo, tai ji tik sitaip tipo sustabde slinkima... g.gif na ryt pameginsiu, nes siandien jau ploviau galva ax.gif ai, dar sake, kad uzteko jai dvieju ar tiju katru, na tai kai isbandysiu pasakysiu kas gavosi lotuliukas.gif gal visai be plauku liksiu doh.gif lotuliukas.gif

o siaip buvau pas dermatologe cia pries keleta dienu, tai nieko ji ten gero nepaporino tik is tolo apziurejo, sako eik krauja issitirti doh.gif ir israse sampuniuka ir tokias ampuolytes su aminexiliu, tai irgi kai panaudosiu ilgiau parasysiu ar padejo, o siaip jau ploviau karteli, tai sampunas labai patiko, labai nedaug reikia, toks svelnus...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kraujo ir vitaminų tyrimas tikrai gali parodyti, ar nėra kokių problemų, susijusių su plaukų slinkimu. Aš dariausi bendrą kraujo tyrimą, geležies, vit. B tyrimus ir skydliaukes hormonų. Viskas gerai, tik sakė skydliaukės hormonai suaktyvėję, tad teks pas endokrinologą apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 08, 16:39)
Nepykit kad nukopijuosiu savo zinute is 7 temos, bet paskutine parasiau ir uzsidare tema tai taip ir niekas neatsake nieko.
Sveikutes smile.gif ir as prisijungsiu prie jusu  4u.gif  ir man labai plaukai slenka, vakar vonioi rinkau po to kai issimaudziau tai apsiverkiau visus surinkus, ir taip kiekviena karta kai maudausi pilna sauja iskrenta. tyriausi skydliauke, siaip bendra kraujo tyrima, dar plaucius sviete(tik nezinau kuo susije plauciai ir plaukai  ) ir sake kad visi tyrimai geri.
Daktare tai tokia kvaisele pasirode, kadangi tyrimai buvo geri pradejo visiskas nesamones kalbeti, kad man plaukai gal slenka del to kad turiu auskara liezuvyje, ir del to kad pries gerus metus man ranka buvo luzus  .
Perskaiciau visus temas apie plauku slinkima  ir nemaciau kad kasnors butu naudojusios Regaine(minoksidilis). as kaskokiam kitam puslapi buvau skaicius kad padejo zmonem labai, bet ji kaip supratau tik su receptu isigyti galima. Kaina 130, bet skelbimuose radau kad pardavineja po 90lt. http://www.vaistai.l...rchword=regaine cia radau aprasima. jis buna 2(moterims) ir 5(vyrams) procentu. Gal kas zino daugiau apie sia priemone? dar kaip supratau regaine ir rogaine yra tas pats :/ Siaip tai gasdina pasalinis poveikis.
http://www.supermama...?...53935&st=12 radau tema kurioi kalbejo apie tai, bet kaskaip keistai man pasirode kad bando tik iskist preke, nors nieko apie ja nezino.

Labas,

as jau daugiau kaip metai vartoju Rogaine 2%. Mano plaukai slenka del hormoniniu sutrikimu, butent - del policistiniu kiausidziu sindromo, del kurio padidejes androgenu kiekis. Be Rogaine dar geriu Diane kontraceptines ir stipru antiandrogena Cyproplex. Deja rezultatai visai nedziugina, tikejausi bent sustabdyti procesa, bet nepavyksta verysad.gif

Del Rogaine - siulyciau labai gerai pagalvoti pries pradedant ji vartoti. Tai vaistas, prie kurio plaukas pripranta ir nustojus ji vartoti tie priprate plaukai isslenka... Beje, slinkimas gali padideti ir pirma menesi pradejus vartoti rogaine, nes sitas vaistas suaktyvina plauko folikula, todel silpnesi plaukai yra isstumiami ir folikulas pasiruosia auginti nauja plauka. Po pirminio padidejusio slinkimo plaukai turetu nustoti slinkti (jei viskas gerai). Deja mano atveju buvo taip, kad slinkimas is pradziu suaktyvejo, bet isslinke plaukai neataugo arba ataugo labai plonyciai ir silpnuciai...

Dabar galvoju pradeti vartoti stipresni Rogaine (5 %), nes atlikti tyrimai rodo, kad jis daug veiksmingesnis (beje, uzsienyje ji skiria ir moterims ir tai yra visai normalu), bet stipresnis Rogaine turi ir ryskesniu pasaliniu poveikiu.

Taigi, tikrai nesiulyciau sitos priemones vartoti toms, kuriu plauku slinkimas tik kartais sustipreja ir po to nurimsta. Jeigu ir uzsiauginsit kazkiek plauku vartodamos sita vaista, tai nustojus ji vartoti tie plaukuciai isslinks. Be to, kai kurios moterys negali sito vaisto vartoti, nes jis per daug erzina galvos oda.

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2008 12 08, 16:42)
Kraujo ir vitaminų tyrimas tikrai gali parodyti, ar nėra kokių problemų, susijusių su plaukų slinkimu. Aš dariausi bendrą kraujo tyrimą, geležies, vit. B tyrimus ir skydliaukes hormonų. Viskas gerai, tik sakė skydliaukės hormonai suaktyvėję, tad teks pas endokrinologą apsilankyti.

na tuo met eisiu issitirti krauja.... blush2.gif
aciu uz paskatinima 4u.gif
tik man labai pikta, kad dermatologe pinigiukus ne mazus pasiima uz vizita, israso sampuna ir ne nepaziurejusi galvos sako eik issitirk doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandet Altermed Miox seruma nuo plauku slinkimo? nerandu info apie ji, o kaip tik euro vaistineje vyksta akcija 4 ampules po 15ml 75lt (cia kaina su akcija, o pilna kaina 150lt) Vienos ampules sake uztenka 3-4 kartams
Atsakyti
Ateinu pas jus pasibedavoti ;( kuo labiau stengiuos sustabdyti slinkima tuo labiau jie slenka sad.gif jau man darosi didziausias kosmaras eiti mauditis, nes vonia buna kaip per siaubo filma. tai siandien nepatingejau surinkti is po maudyniu savo plauku sad.gif naudoju O`rising ampules, darausi kaukyte su svoguno sultimis, ricina, kiausiniu, beto siandien isitryniau saknis su druska, ir nieko verysad.gif
user posted image
Atsakyti
unsure.gif g.gif vaje... verysad.gif nzn ka bandei, bet ar buvau pas gydytojus? skydliauke tyreisi? g.gif nzn as dabar pradejau gerti Silici..... nusipirkau ampules su placenta...kiek girdejau visom padeda... bet gal tu jau bandei? verysad.gif Didziausios sekmes ir kantrybes Tau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 10, 14:04)
Ateinu pas jus pasibedavoti ;( kuo labiau stengiuos sustabdyti slinkima tuo labiau jie slenka sad.gif jau man darosi didziausias kosmaras eiti mauditis, nes vonia buna kaip per siaubo filma. tai siandien nepatingejau surinkti is po maudyniu savo plauku sad.gif naudoju O`rising ampules, darausi kaukyte su svoguno sultimis, ricina, kiausiniu, beto siandien isitryniau saknis su druska, ir nieko  verysad.gif
user posted image

kaip baisu unsure.gif būtinai pasitikrink sveikata,čia jau nejuokai,man irgi slenka,kai plaunu galva aplink pirštus plaukai apsivinioja,ir pilni namai plaukų,bet čia pas tave jau sruogom krenta. unsure.gif
Atsakyti