Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Mano plaukai smarkiai riebaluojasi, turiu pleiskanu, na, ir mityba aisku paskutiniu metu ne per geriausia, tad plaukai ir slenka, ypac spalio-lapkricio menesiais, veliau jau ne taip. Pabandziau KERASTESE sampuna nuo slinkimo, bet pradejo slinkti dar labiau, vos ne kuokstais doh.gif . Na, siandien bandysiu pasildytu alyvuogiu aliejaus kauke, gal pageres bukle.
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2009 02 04, 18:06)
Mano plaukai smarkiai riebaluojasi, turiu pleiskanu, na, ir mityba aisku paskutiniu metu ne per geriausia, tad plaukai ir slenka, ypac spalio-lapkricio menesiais, veliau jau ne taip. Pabandziau KERASTESE sampuna nuo slinkimo, bet pradejo slinkti dar labiau, vos ne kuokstais  doh.gif . Na, siandien bandysiu pasildytu alyvuogiu aliejaus kauke, gal pageres bukle.

Jai slenka plaukai, reikia svogūno kaukę dėti mirksiukas.gif
Atsakyti
susitarkuoji ir ishsitrina galva svogunu? kaip poto kvapa panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 02 05, 13:28)
susitarkuoji ir ishsitrina galva svogunu? kaip poto kvapa panaikinti?

Greit to kvapo tikrai nepanaikinsi... bet nera jis toks ir baisus.. va kai plauni plaukucius tai va tada tikrai "kvepia" tas svogunas doh.gif lotuliukas.gif o siaip isdziuve plaukuciai gana normaliai..jei dar isplovusi dedi kazkokiu priemoniu ant plaukuciu tai is vis to kvapo nebelieka... cia jau sakau is savo patirties viska ax.gif nes isbandziau pati svogunu kauke is tos nevilties kad plaukai slenka istisus metus ir ne po truputi o tikrai po daug,kad net prausiantis uzsikisa vonia...todel is mano storu plauku bera like plona uodegele doh.gif siaip dejau dar tik 3 kartus ja... dar naudoju is eurokos tas ampules su placenta..man tai jos tikrai kazkiek padeda ax.gif dar geriu vitaminus zinoma kai nepamirstu blush2.gif lotuliukas.gif bet kaip visiskai issivaduot is to plauku slinkimo as net nezinau... aj dar pastebejimas mano toks,kad mano plaukai slenka kartu su plauko svoguneliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 05, 15:30)

aj dar pastebejimas mano toks,kad mano plaukai slenka kartu su plauko svoguneliu unsure.gif

del svogunelio ir as taip buvau persigandus,bet jau pora menesiu scyrai stebiu kas ir kiek isslenka, tai baltas mazas taskutis,kuri traktavau svoguneliu, buna vi-sa-da plauko galiuke, t.y. isbraukiamo/istraukiamo plauko apacioje - nejaugi galetu taip visais 100% atveju plaukas buti spejes apsisukti svoguneliu i apacia ir vel isitaises isiveles isilgai kasu biggrin.gif? Gal ne g.gif
reikes kirpejai parodyti, katras galas yra svogunelinis, o katras galiukinis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 05, 17:21)
del svogunelio ir as taip buvau persigandus,bet jau pora menesiu scyrai stebiu kas ir kiek isslenka, tai baltas mazas taskutis,kuri traktavau svoguneliu, buna vi-sa-da plauko galiuke, t.y. isbraukiamo/istraukiamo plauko apacioje - nejaugi galetu taip visais 100% atveju plaukas buti spejes apsisukti svoguneliu i apacia ir vel isitaises isiveles isilgai kasu biggrin.gif?  Gal ne g.gif
reikes kirpejai parodyti, katras galas yra svogunelinis, o katras galiukinis  mirksiukas.gif

supratau ka nori pasakyti, bet deje man isslenka tikrai su svoguneliu plauko smile.gif nes plauku galiukus reguliariai pakerpu kad nebutu tu galuose baltu taskiuku kaip sakai,todel taip ir sakau kad man slenka su plauko svoguneliu kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 05, 17:29)
supratau ka nori pasakyti, bet deje man isslenka tikrai su svoguneliu plauko smile.gif nes plauku galiukus reguliariai pakerpu kad nebutu tu galuose baltu taskiuku kaip sakai,todel taip ir sakau kad man slenka su plauko svoguneliu kartu doh.gif

Nu merginos ar pamastot nors pries rasinedamos ir i panikas pacios puldamos ir kitus varydamos? doh.gif
o taip kaip dar gali slinkti plaukai jei ne su senu svoguneliu????? Gi nenutrukineja!!! Kai byra plaukaimsakom kad trupa galiuka o ne slenka... Islenka visada su sena saknim, o galvoje lieka FOLIKULAS, kuriame susiformuoja naujas svogunas ir isdygta naujas plaukas, zinoma buna atveju kai folikulai taip ir lieka tusti, nes organizmas per silpnas naujiems daigams.....va taip zmones ir nuplinka
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 05, 18:13)
Nu merginos ar  pamastot nors pries rasinedamos ir i panikas pacios puldamos ir kitus varydamos? doh.gif
o taip kaip dar gali slinkti plaukai jei ne su senu svoguneliu????? Gi nenutrukineja!!! Kai byra plaukaimsakom kad trupa galiuka o ne slenka... Islenka visada su sena saknim, o galvoje lieka FOLIKULAS, kuriame susiformuoja naujas svogunas  ir isdygta naujas plaukas, zinoma buna atveju kai folikulai taip ir lieka tusti, nes organizmas per silpnas naujiems daigams.....va taip zmones ir nuplinka

"panikas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasikeiskime patirtimi ir patarimais.
o viskam kitam yra ir kitokiu forumu mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
O tai ne panikos? Propagandas ir liudesius kad jei randi plauka iskritusi su svoguneliu, jis nebeataugs tikrai vadinciau panika, na man tikrai butu panika jei tuo tikeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 05, 18:13)
Nu merginos ar  pamastot nors pries rasinedamos ir i panikas pacios puldamos ir kitus varydamos? doh.gif
o taip kaip dar gali slinkti plaukai jei ne su senu svoguneliu????? Gi nenutrukineja!!! Kai byra plaukaimsakom kad trupa galiuka o ne slenka... Islenka visada su sena saknim, o galvoje lieka FOLIKULAS, kuriame susiformuoja naujas svogunas  ir isdygta naujas plaukas, zinoma buna atveju kai folikulai taip ir lieka tusti, nes organizmas per silpnas naujiems daigams.....va taip zmones ir nuplinka

Niu bent jau as tai tikrai esu girdejusi kai merginos sako va slenka plaukai nuo luzinejimo ir pan...netgi juk reklamuoja kazkoki ten sampuna Head&shoulders ar kaip jis ten vadinasi ir sako stabdo plauku slinkima del luzinejimo... todel ir patikslinau ir pamasciau jei ka, kad man slenka ne nuo luzinejimo, o su plauku svoguneliu...
gerai butu kad tam isslinkusiam plauko folikule imtu ir isaugtu naujas plaukutis ir jie augtu sekmingai... bet kai plaukai krenta ir jokiu mazu antenikiu nesimato tada va ir pradeda sirdi skaudet kodel ir kaip cia kas... doh.gif plauku slinkima itakoti gali laaaabai daug veiksniu bet tu dabar zmogau zinok kas tave cia itakoja,kai atrodo juos maitini ir is vidaus vitaminais...ir is isores visokiom priemonem bandai stiprinti... doh.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 05, 18:55)
Niu bent jau as tai tikrai esu girdejusi kai merginos sako va slenka plaukai nuo luzinejimo ir pan...netgi juk reklamuoja kazkoki ten sampuna Head&shoulders ar kaip jis ten vadinasi ir sako stabdo plauku slinkima del luzinejimo... todel ir patikslinau ir pamasciau jei ka, kad man slenka ne nuo luzinejimo, o su plauku svoguneliu...
gerai butu kad tam isslinkusiam plauko folikule imtu ir isaugtu naujas plaukutis ir jie augtu sekmingai... bet kai plaukai krenta ir jokiu mazu antenikiu nesimato tada va ir pradeda sirdi skaudet kodel ir kaip cia kas... doh.gif plauku slinkima itakoti gali laaaabai daug veiksniu bet tu dabar zmogau zinok kas tave cia itakoja,kai atrodo juos maitini ir is vidaus vitaminais...ir is isores visokiom priemonem bandai stiprinti... doh.gif mastau.gif

na tai buna silpni plaukai nuluzta kad ir vidury plauko...
O vitaminu dauguma zmoniu neisisavina (as tame tarpe) butu lb gerai stengtis valgyti maista pilnaverti, ir vitaminus butina ivalgymo metu isgerti,ir geriausia kai ka nors riebesnio valgom..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 05, 19:07)
... butu lb gerai stengtis valgyti maista pilnaverti, ir vitaminus butina ivalgymo metu isgerti,ir geriausia kai ka nors riebesnio valgom..

thumbup.gif ir prie visos sitos pilnavertes mitybos ir vitaminu dar reiktu ir nesinervinti visai! bet man tai skamba siek tiek nerealiai, nes musu visu gyvenimo tempas toks, kad neiseina taaaip tvarkingai gyventi..
Atsakyti