Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 05, 19:17)
thumbup.gif  ir prie visos sitos pilnavertes mitybos ir vitaminu dar reiktu ir nesinervinti visai! bet man tai skamba siek tiek nerealiai, nes musu visu gyvenimo tempas toks, kad neiseina taaaip tvarkingai gyventi..

Niu man irgi tikrai skamba laabai nerealiai kad reikia gyvent be streso be itampos... zinoma labai to noretusi,bet tiesiog gyvenam jau toki gyvenima kuriame maziau ar daugiau bet to streso vistiek patiriame visi .. unsure.gif smile.gif
Atsakyti
O jūs nesat pastebėjusios kad nuo vandens plaukai slenka? Pas mus Maskvoje vanduo labai kietas, tai dabar bandau su virintu plauti plaukus, nežinau ar čia sutapimas ar tikrai mažiau išslenka plaunant g.gif
Atsakyti
Mano ziniomis, tai visada buvo du plauku slinkimo budai: su svoguneliu ir be.
Kai slenka kartu su svoguneliu, tai slenka nuo streso ir kitu vidiniu organizmo faktoriu; kuomet slenka be svogunelio/luzta, tai nuo naudojamu priemoniu/dazu ir kitu isoriniu faktoriu, tiek, kad plaukas nuluzta prie pat svogunelio.
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2009 02 05, 19:45)
O jūs nesat pastebėjusios kad nuo vandens plaukai slenka?  Pas mus Maskvoje vanduo labai kietas, tai dabar bandau su virintu plauti plaukus, nežinau ar čia sutapimas ar tikrai mažiau išslenka plaunant  g.gif

As visada labai reaguoju i vandens kokybe oda ir plaukais. Siuo metu gyvenu rajone, kur vanduo gan gelezingas ir kalkiuotas, tai plaukai prarado elastinguma, zvilgesi...
Atsakyti
esu isbandziusi nuo plauku slinkimo svoguno sultis tai labai padejo dar gerai vitaminas d su ricinos aliejumi
Papildyta:
thumbup.gif pabandykite labai nustojo slinkti plaukai
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 05, 18:44)
O tai ne panikos? Propagandas ir liudesius kad jei randi plauka iskritusi su svoguneliu, jis nebeataugs tikrai vadinciau panika, na man tikrai butu panika jei tuo tikeciau  mirksiukas.gif

ne,tikrai ne panikos mirksiukas.gif mes patyrimais dalijames.
jei idomu,del ko mane kazkadaise buvo "vos-ne-istikus-panika" - ne del neataugimo, o del iskrentanciuju kiekio. tada labiau save stebejau,ir pasidalinau ispudziais su Gelytuke mirksiukas.gif

tai ka dar nuveikiam del plaukuciu?, a mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 05, 19:17)
thumbup.gif  ir prie visos sitos pilnavertes mitybos ir vitaminu dar reiktu ir nesinervinti visai! bet man tai skamba siek tiek nerealiai, nes musu visu gyvenimo tempas toks, kad neiseina taaaip tvarkingai gyventi..

Ekselencija vakar gerai susmaikstavo: "as jau kai kuriu laikrasciu i rankas neimu, grynai daktaru patarimu.." biggrin.gif

ale stengiames stengiames su tuo tempu ir tom krizem.... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 07, 20:30)
kokie grazus plaukiukai  wub.gif

o kiek brūdo juose pritempta, kiek velta, džiovinta, kaitinkta, gaarbaniuota... ir dar plius pašvietimas geras ir visų plaukai taps nuostabiai blizgūs. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nortiu @ 2009 02 05, 14:28)
susitarkuoji ir ishsitrina galva svogunu? kaip poto kvapa panaikinti?

padeda?
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 06, 13:02)
Ekselencija vakar gerai susmaikstavo: "as jau kai kuriu laikrasciu i rankas neimu, grynai daktaru patarimu.."  biggrin.gif

jus gal is manes pasijuoksit..ale as visada prie puodelio arbatos rytais skaitydavau nete lietuvos ryta..nuo vakar nusprendziau daugiau to nedaryt..neskaitysiu ir delfio..
aplamai niekur neisiu is plauku,grozio ir pan temu..nes man gyvenima dar reik nugyventi,vaikus uzauginti,galu gale kazkaip ir ta krize isgyventi..o kaip ta padaryt jei nuo labo ryto ikvepimo pradedi semtis nuo to,kad del krizes kazkas vos neuzdubasino ir nepadege zmonos,kad kazkur bande nusisaut verslininkas,deja nemirtinai ir dabar kencia reanimacijoj be puses veido..aciu.su tokiu labu rytu gali ne tik plaukai nuslikt,sutrikt seksualinis gyvenimas,apetitas bei darbingumas,ale ir pati netycia papildyt savizudziu gretas doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 06, 12:41-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 06, 12:41)
jus gal is manes pasijuoksit..ale as visada prie puodelio arbatos rytais skaitydavau nete lietuvos ryta..nuo vakar nusprendziau daugiau to nedaryt..neskaitysiu ir delfio..
aplamai niekur neisiu is plauku,grozio ir pan temu..nes man gyvenima dar reik nugyventi,vaikus uzauginti,galu gale kazkaip ir ta krize isgyventi..o kaip ta padaryt jei nuo labo ryto ikvepimo pradedi semtis nuo to,kad del krizes kazkas vos neuzdubasino ir nepadege zmonos,kad kazkur bande nusisaut verslininkas,deja nemirtinai ir dabar kencia reanimacijoj be puses veido..aciu.su tokiu labu rytu gali ne tik plaukai nuslikt,sutrikt seksualinis gyvenimas,apetitas bei darbingumas,ale ir pati netycia papildyt savizudziu gretas doh.gif

bravo,Bombonke! lotuliukas.gif
tegu kazkas kitas paskaites tau trumpa ir "nukenksminta" reziume nebent referuoja, kokie esminiai cia pokyciai mirksiukas.gif
tik del "neisiu is plauku ir grozio temu" - nuosirdziai patariu, tik neisijausti,kad tai vienintelis rupestis.
Na, tasme, kad leisti plaukuciam ramiai augti, nematuot ju isitempus kasryt kiek paaugo! - perdedu,bet noriu vaizdingiau iteigti,kad negalima uzsikoduoti gyvenimo prasme sudeti i plaukuciu prieziura smile.gif
Tetampa tai tiesiog kasdieniu (ar kasantradieniu) rupesciu, taciau teneuzima visos vietos mintyse, pinigineje, ...etc. mirksiukas.gif
ane? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(markurpoviesiene @ 2009 02 06, 11:11)
esu isbandziusi nuo plauku slinkimo svoguno sultis tai labai padejo dar gerai vitaminas d su ricinos aliejumi
Papildyta:
thumbup.gif  pabandykite labai nustojo slinkti plaukai

Kiek laiko naudojai svogunu sultis ir kaip dareisi tas kaukes? gal radai buda kaip nuimti ta svogunu kvapa is plauku biggrin.gif ir dar jei gali placiau papasakok apie ricinos aliejaus ir vitamino D kaukes ar ka cia ax.gif kaip dayti kiek laikyti, kur ta vitamina D gauti ir tt doh.gif lotuliukas.gif klausimu lietus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi norejau paklausti, kaip kaukese naudoti vitamina D, tai yra kokia forma? jo gal vaistinese buna aliejuko pavidalu, ar kaip cia?
Atsakyti
Tai kas per kvapas nuo svogunu turejo buti,bet ar tai tiesa kad jos padeda,nes man plaukai tai ziauriai slenka,bijau kad greit nupliksiu doh.gif
Papildyta:
Jo parasykit svogunu sulciu kaukes recepta,please!
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 06, 19:36)
Tai kas per kvapas nuo svogunu turejo buti,bet ar tai tiesa kad jos padeda,nes man plaukai tai ziauriai slenka,bijau kad greit nupliksiu doh.gif
Papildyta:
Jo parasykit svogunu sulciu kaukes recepta,please!

netingek pasiskaityti, anksciau temoje ne viena mergina rase kaip darosi svogunu kaukes
Atsakyti