Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 09, 20:04)
Labai aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif

oi visada prasom 4u.gif smagu pasidalint patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 09, 20:55)
oi visada prasom  4u.gif  smagu pasidalint patirtim  4u.gif

Prajuokinai su tuo" trynimu kaip už tėvynę" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 09, 18:54)
kaip vadinasi tas sampunas, kokios firmos? mirksiukas.gif

Sunaudojau visa litra Kadus sampuno slenkantiems plaukams ir ampuliu kursa is to pacio Kadus. Tas sampunas labai maloniai saldydavo galvos oda, tik va pats plaukas toks siurkstokas budavo. Bet plaukui aliejuka naudodavau, kad nebutu pasiputes ir susisiauses blush2.gif .
Atsakyti
Cia skaitau skaitau ir net nezinau katra priemone naudotis g.gif ,plaukai slenka kuokstais,patarkit kaip pirma karta ka naudot? lb aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 12:54)
Cia skaitau skaitau ir net nezinau katra priemone naudotis g.gif ,plaukai slenka kuokstais,patarkit kaip pirma karta ka naudot? lb aciu biggrin.gif

na,galiu patarti taip: as "pradziu pradzioj" skaiciau skaiciau skaiciau. ir ne tik si foruma. ir daugiau stebejau save.
ir tapo labai aisku, kokias priemones rinktis sau ir i kokius patarimus isiklausyti mirksiukas.gif

priklauso,kokia plaukuciu bukle, bendra organizmo bukle, susirupinimo plaukuciais priezastys, siekiamas rezultatas, laiko ir finansines isgales, t.t.t.t..... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 10, 15:42)
na,galiu patarti taip: as "pradziu pradzioj" skaiciau skaiciau skaiciau. ir ne tik si foruma. ir daugiau stebejau save.
ir tapo labai aisku, kokias priemones rinktis sau ir i kokius patarimus isiklausyti mirksiukas.gif

priklauso,kokia plaukuciu bukle, bendra organizmo bukle, susirupinimo plaukuciais priezastys, siekiamas rezultatas, laiko ir finansines isgales, t.t.t.t..... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu!! tiek puslapiu cia pridiskutavom, kad butu labai sunku taip imti ir patarti ka butent daryti pirma karta
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 13:24)

Aš tai pradėjau nuo kaukių su svogūnu, man tikrai pradžiai buvo kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 11, 16:23)
Aš tai pradėjau nuo kaukių su svogūnu, man tikrai pradžiai buvo kaip tik  mirksiukas.gif

as tada pasiulyciau vienu metu kaukytes pradeti daryti+vitaminiukus pradeti gerti, kad ir is vidaus ir is isores geretu 4u.gif
Atsakyti
Vakar girdėjau vienos solidaus amžiaus gydytojos pasisakymą. Ji patarė žmonėms prieš gydant save -išvalyti organizmą badu. Badas negalimas itin jauniems ir seniems žmonėms. Reikalas tame, kad jeigu žmogus nori efektyvaus vitaminų poveikio kūnui, reikia jį išvalyti ir tik tada vartoti papildus. Juk i pilną stiklinę vandens dar vandens nebeįpilsi. Esu išbandžiusi badavimą, bet šiuo metu tam neturiu valios.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 02 11, 20:33)
Vakar girdėjau vienos solidaus amžiaus gydytojos pasisakymą. Ji patarė žmonėms prieš gydant save -išvalyti organizmą badu. Badas negalimas itin jauniems ir seniems žmonėms. Reikalas tame, kad jeigu žmogus nori efektyvaus vitaminų poveikio kūnui, reikia jį išvalyti ir tik tada vartoti papildus. Juk i pilną stiklinę vandens dar vandens nebeįpilsi. Esu išbandžiusi badavimą, bet šiuo metu tam neturiu valios.

bet badauti reikia moketi irgi ania? as pvz neismanau apie badavima..kiek dienu nevalgyti reikia? o pvz sultis galima gert?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 11, 22:50)
bet badauti reikia moketi irgi ania? as pvz neismanau apie badavima..kiek dienu nevalgyti reikia? o pvz sultis galima gert?

Taip, badauti reikia mokėti, kad organizmas valytųsi, o ne alintųsi. Rekomenduoju perskaityti knygą Polio Brego "Badavimo stebuklas", ten rasite visus atsakymus.
Atsakyti
Gal galeciau receptuka svogunu kaukes bigsmile.gif
Atsakyti