Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Merginos radau atskirą temą - skysčių dieta
Skysčių dieta, grožio link smile.gif
Tai norinčios išbandyti ar papeikti diskutuokit ten 4u.gif

Čia plepam apie plaukučių atstatymą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 14 vasario 2009 - 14:27
radau pora priezasciu del ko gali plaukai,slinkt,man buvo naujiena,gal kam pravers:

Lėtinis vidurių užkietėjimas

Jei žarnynas tingi atlikti savo darbą, organizmas pradeda valyti šlakus kitais keliais, taip pat ir per riebalines liaukas. Plaukai tampa riebūs ir pradeda slinkti, kadangi išskiriamų per odą medžiagų perteklius nuodija svogūnėlius.

Ką daryti. Valgykite daugiau produktų, turinčių ląstelienos (kopūstų, morkų, obuolių), kasdien išgerkite ne mažiau 1,5-2 litrų skysčių, daugiau judėkite. Jei šios priemonės nepadės, sureguliuokite žarnyno veiklą efektyvių laisvinamųjų pagalba.

Kaklo osteochondrozė

Esant šiam susirgimui, skundžiamasi dažnais galvos skausmais, galvos svaigimu, diskomfortu kaklo ir pečių srityje, nemaloniu traškesiu sukant galvą. Esant nervinių šaknelių užspaudimams tarp osteochondrozės „nušlifuotų“ slankstelių, sutrinka kraujagyslių, maitinančių plaukų svogūnėlius, tonuso reguliacija ir plaukai pradeda slinkti.

Ką daryti. Kasdien masažuokite sprandą ir pečius, ypatingą dėmesį skirdami skausmingiems taškams. Besimaudydami duše, sprando zoną pamasažuokite stipria karšta srove, naudojat hidromasažinį dušo galvutės antgalį.
Atsakyti
Mitybos sprendimai, kai plaukai pradeda plonėti ir slinkti

Plaukų plonėjimą ir slinkimą gali įtakoti geležies trūkumas. Įsitikinkite ar valgote pakankamai produktų, kuriuose yra geležies, tokių kaip raudonoji mėsa, kiaušiniai, pupelės, rupių miltų duona, džiovinti vaisiai, šviežios daržovės bei lapinės daržovės.
Kadangi plauko sudėtį daugiausiai sudaro proteinas, jiems padėsite atsigauti jei valgysite maistą, kuriame yra gausu proteino (baltymų). Baltymų turi šie produktai: mėsa, sūris, kiaušiniai, grūdai, soja, žirniai ir riešutai. Šie produktai padeda sustiprinti plaukų folikulus ir gali užkirsti kelią plaukų slinkimui.
Ypatingai yra naudingi sojos baltymai, kurie labai gerina plaukų augimą. Taigi, jei norite paspartinti plaukų augimą, rekomenduojama vartoti kuo daugiau sojos produktų (sojos pieno, sojos pupelių ir kt.).
Vitaminas E yra randamas žaliose lapinėse daržovėse, riešutuose, grūduose. Šis vitaminas gali padėti, kai slenka plaukai. Dar plaukai gali pradėti slinkti ir dėl sutrikusios skydliaukės veiklos. Norėdami pagerinti skydliaukės veiklą vartokite maisto produktus prisotintus jodu, tokius kaip jūros gėrybes, jūros kopūstus ar rudadumblius
Papildyta:
gera proga susitvarkyt dantukus mirksiukas.gif

Ėduonis gali būti plikimo priežastis
Gra­na­dos (Is­pa­ni­ja) uni­ver­si­te­to me­di­kai plik­ti pradėju­siam žmo­gui pa­ta­ria at­kreip­ti dėmesį į dantų svei­ka­tą. Moks­li­nin­kai tei­gia, jog eg­zis­tuo­ja ryšys tarp in­fek­cijų pro­trūkio dan­ty­se ir plaukų slin­ki­mo.
Ty­ri­mo au­to­rių- pro­fe­so­riaus Cho­se An­to­nio Džilo­mo Mon­to­ja ir An­to­nio Ku­tan­do So­ria­no - nuo­mo­ne, der­ma­ti­tas yra au­to­imu­ninė li­ga. Ja ser­gant plau­kai nu­silps­ta ir iškren­ta, bet atau­ga. Tai po ke­le­rių mėne­sių bu­vo pa­stebėta dau­gu­mai pa­cientų. Ta­č­iau ket­vir­ta­da­lio ser­ga­nčiųjų būse­na ne­gerėja, ka­dan­gi įvyks­ta plau­ko šak­nies au­di­nio užde­gi­mas. Gy­dy­to­jai nu­statė, jog dantų in­fek­ci­jos, ypač ap­leis­tos, ga­li pa­tek­ti į au­di­nius viršuti­nio žan­di­kau­lio dantų ly­gy­je. To­kiu būdu bak­te­ri­jos nei­gia­mai vei­kia plaukų struk­tūrą ir pro­vo­kuo­ja jų slin­ki­mą. Be abe­jo, eg­zis­tuo­ja ir ki­tos, pa­vyzdžiui, ge­ne­tinės pli­ki­mo priežas­tys
Atsakyti
aaaaciuuu BOMBONKE mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 14, 21:33-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 14, 21:33)

Kaklo osteochondrozė

Esant šiam susirgimui, skundžiamasi dažnais galvos skausmais, galvos svaigimu, diskomfortu kaklo ir pečių srityje, nemaloniu traškesiu sukant galvą. Esant nervinių šaknelių užspaudimams tarp osteochondrozės „nušlifuotų“ slankstelių, sutrinka kraujagyslių, maitinančių plaukų svogūnėlius, tonuso reguliacija ir plaukai pradeda slinkti.

mano mamai diagnozuota osteochondroze jau kokie penki metai, o jai plaukai auga kaip auge smile.gif turejo trumpus, uzsiaugino iki i uodega risamu smile.gif o pas mane kaip neauga taip neauga doh.gif gal todel, kad is tecio plaukus paveldejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 02 12, 19:32)
Aš negaliu sutikti su jumis todėl, kad esu pati išbandžiusi ir esu įsitikinusi. Po badavimo nebūtina kišti į kūną visokį cheminį šlamštą, kaip jūs parašėte ankstesniame poste. Juk galima vartoti natūralius produktus, sultis, atsisakyti čipsų ir kitokio šlamštmaisčio. Tegul kiekvienas skaitytojas atsirenka kam ko reikia, aš pasakiau savo nuomonę ir neketinu šiuo klausimu jos keisti-esu už sveiką badavimą (tik tam reikai valios). Jūsų nuomonę irgi gerbiu, bet nenoriu jog jūs man sakytumėt, kad aš nusišneku ar kalbu ne į temą  smile.gif

Kiekveinam gal ir yra individualu, bet..
Turiu kolege, kuri badauja, kad numestu svori jau kokius 4-5 menesius, taip, svoris nukrito, bet..plaukai slenka kuokstais, oda isbalusi, nukabusi, mmm nereguliarios arba isvis nebuna tarpais, pastoviai pavargusi ir kas baisiausia, ji nesiliauja badauti, kad dar numesti kokius 10 kg.Labai stebesiuos,jei ji nepaklius i ligonine blink.gif ......

Kalbant apie save, nezinau kokiu atveju rysciausi badauti, nebent medicininiais sumetimais,nes manau man to nereikia.O as nekemsu taip ar taip i save cipsu, ketcupu, greitu uzkandziu smile.gif

O kaip zinia, plauku sveikuma itakoja ne vien isoriniai(plauku dazymas, dziovinimas), bet ir vidiniai veiksniai(stresas, nesveikas maistas).Daug slenka plauku pagimdziusioms moterims.
Norejau pasakyti, bet kuriuo atveju kad ir sveikas badavimas ne iseitis,Kad uz organizmo isvalyma, tai as esu UZ, bet ne saves alinima nieko nevalgant. schmoll.gif
Atsakyti
Niu va nusipirkau pabandyti Alpecin losjona su kofeinu nuo plauku slinkimo ax.gif naudosiu ir ziureiu ar padeda smile.gif jau pora kartu naudojau ji, tai kaip saldo maloniai galvyte kai juo issitepi bigsmile.gif biggrin.gif niu tikiuosi ir poveiki tures ne tik saldomaji bet ir plauku slinkima mazinanti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaklo osteochondrozė

Ką daryti. Kasdien masažuokite sprandą ir pečius, ypatingą dėmesį skirdami skausmingiems taškams. Besimaudydami duše, sprando zoną pamasažuokite stipria karšta srove, naudojat hidromasažinį dušo galvutės antgalį.

man tokie pojuciai yra,gal del to ir slenka
Atsakyti
sveikos. mano plaukai pradejo slinkti po dvieju nestumu ir ilgu vaiku zindymo. dukryte dar zindau, todel nenoriu vartoti visokiu cheminiu papildu. vitaminu labai nemegstu. naudoju fitoval sampuna nuo plauku slinkimo, lakme sampuna nuo plauku slinkimo (kaitalioju). po pirmo gimdymo padejo fitovalis. si karta jau beveik metus kovoju su krentanciais plaukais. mano plaukai iki juosmens, buvo stori, o dabar liko plonyte uodegyte verysad.gif .kai susirisu ar susipinu tai net geda kur pasirodyti su tokia bize... is amway uzisakiau satiniq drkinamaji plauku seruma (15 dienu programa - 8 buteliukai po 6ml serumo) gal kas neudojot? sis serumas turetu suaktyvinti galvos oda, pamaitinti plauko svoguneli ir pan g.gif
pastebejau, kad islinkusiu plauku svoguneliai labai sunyke... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 17, 22:54)
sveikos. mano plaukai pradejo slinkti po dvieju nestumu ir ilgu vaiku zindymo. dukryte dar zindau, todel nenoriu vartoti visokiu cheminiu papildu. vitaminu labai nemegstu. naudoju fitoval sampuna nuo plauku slinkimo, lakme sampuna nuo plauku slinkimo (kaitalioju). po pirmo gimdymo padejo fitovalis. si karta jau beveik metus kovoju su krentanciais plaukais. mano plaukai iki juosmens, buvo stori, o dabar liko plonyte uodegyte verysad.gif .kai susirisu ar susipinu tai net geda kur pasirodyti su tokia bize... is amway uzisakiau satiniq drkinamaji plauku seruma (15 dienu programa - 8 buteliukai po 6ml serumo) gal kas neudojot? sis serumas turetu suaktyvinti galvos oda, pamaitinti plauko svoguneli ir pan g.gif

manau Jusu atveju is vidaus plauka stiprinti yra Butina
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 17, 21:54)
... is amway uzisakiau satiniq drkinamaji plauku seruma (15 dienu programa - 8 buteliukai po 6ml serumo) gal kas neudojot? sis serumas turetu suaktyvinti galvos oda, pamaitinti plauko svoguneli ir pan g.gif

kiek zinau labai ivairiai su tuo serumu, vienom labai gerai padejo atgaivinti plaukus, kitom buvo tik seip sau, labai tikiuosi, kad tau kaip tik pades atgaivinti plauku svogunelius 4u.gif ir pacius plaukus. Nes as labai tiesiogiai susijusi su AMWAY, tai tokius tiesioginius atsiliepimus girdejau.Kurios turejo jau tikrai l.isslinkusius plaukus, tai padejo atstatyti, o kurios tik norejo pastiprinti, nepastebejo didelio efekto.Tai gal del to ir yra tas serumas, kad atgaivinti visai nusilpusius svoguniukus ir suaktyvinti kraujotaka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 17, 23:24)

Mano plaukai ir pradėjo slinkti po pirmo nėštumo ir vėl suaktyvėjo slinkimas antro nėštumo metu blush2.gif Todėl taip pat negaliu gerti kokių nors papildomų vitaminų ar pan.
Esu tikrai daug pirktinių priemonių išbandžiusi, bet norimo rezultato nebuvo schmoll.gif Kaip sakai bizė beliko doh.gif Man labiausiai padeda naminės plaukų kaukės su svogūno sultimis (jos stabdo pati slinkimą), varnalėšų ar alyvuogių aliejumi, medumi ir citrina (plaukų atgaivinimui). Manau ši kaukė kaip tik mums mirksiukas.gif Naudoju 2-3 kartus per savaitę ir tikrai rezultatas jau po truputį matos (mažiau slenka, žvilga). Pabandyk blogiau nebus 4u.gif
Atsakyti