Turiu kolege, kuri badauja, kad numestu svori jau kokius 4-5 menesius, taip, svoris nukrito, bet..plaukai slenka kuokstais, oda isbalusi, nukabusi, mmm nereguliarios arba isvis nebuna tarpais, pastoviai pavargusi ir kas baisiausia, ji nesiliauja badauti, kad dar numesti kokius 10 kg.Labai stebesiuos,jei ji nepaklius i ligonine ......
Kalbant apie save, nezinau kokiu atveju rysciausi badauti, nebent medicininiais sumetimais,nes manau man to nereikia.O as nekemsu taip ar taip i save cipsu, ketcupu, greitu uzkandziu
O kaip zinia, plauku sveikuma itakoja ne vien isoriniai(plauku dazymas, dziovinimas), bet ir vidiniai veiksniai(stresas, nesveikas maistas).Daug slenka plauku pagimdziusioms moterims.
Norejau pasakyti, bet kuriuo atveju kad ir sveikas badavimas ne iseitis,Kad uz organizmo isvalyma, tai as esu UZ, bet ne saves alinima nieko nevalgant.
Shliopke,ji tiek laiko badauja??

Skaiciau,o poto paaiskejo,kad dalis mano dragiu jau isbande ir ziauriai padejo,kai valgojmaja soda istryne i plauku saknis.. po penkiu minuciu nuskalavo ir siltai laike ranksluosiu aprise. tai visiskai ne plauko neiskrito,o augt kaip ant mieliu preadejo.