Labas,ar kas bandet toki recepta 1 valgomas saukstas medaus,1arbatinis saukstelis cinamono ,istepti galva ,palaikyti 15min.tada plauti ?

QUOTE(delfinarija @ 2008 12 12, 18:06)
Labas,ar kas bandet toki recepta 1 valgomas saukstas medaus,1arbatinis saukstelis cinamono ,istepti galva ,palaikyti 15min.tada plauti ? 

Truputi klaidingi duomenys, nes i sia kauke dar reikia 1 sauksto alyvuogiu aliejaus

Man jau tris mėnesius slenka plaukai. Iš jų teliko plona uodegytė, kuri net ne visą plaukų odą dengia.
Geriu Pantogar 4 mėnesius, sunaudojau Vichy ir placentos ampulių kursą, tryniau galvos odą čemeryčių vandeniu. Šiek tiek padėjo, bet vistiek baisiai slenka, tikrai ne po 100 plaukų per dieną. Gal galite patarti, ką reikėtų išsitirti? Kol kas tyriausi tik slydliaukę echoskopu, viskas gerai, o dėl tolimesnių tyrimų gydytoja nieko rekomenduoti negalėjo. Baisu, kas bus toliau, nes po trijų mėnesių teliko trečdalis plaukų.

Kaip tik siandien nusipirkau ta Lakme sampuna nuo plauku slinkimo
bet pirkau camelios vaistineje, gaila kad neperskaiciau anksciau kad jiems kaip tik akcija euro vaistinej
nu ka padarysi...
kaip sakiau man plaukai slenka tik kai plaunu galva, tai siandien isigudrinau ir issiploviau juos susirisus i kasyte
tai islinko vos keli plaukai
reiks ir toliau taip daryt, tikiuos kad nebus taip kad kita karta isslinks keturgubai

QUOTE(Eveline @ 2008 12 13, 02:36)
Dabar Euro vaistineje akcija Lakme sampunui nuo plauku slinkimo.. Taaaaaip norejosi nuprkti - perpus pigiau, bet galvoju paskaitysiu komentarus apie ji... Gal kas naudojo?
kiek kainuoja dabar ?
QUOTE(fresh @ 2008 12 12, 22:06)
Man jau tris mėnesius slenka plaukai. Iš jų teliko plona uodegytė, kuri net ne visą plaukų odą dengia.
Geriu Pantogar 4 mėnesius, sunaudojau Vichy ir placentos ampulių kursą, tryniau galvos odą čemeryčių vandeniu. Šiek tiek padėjo, bet vistiek baisiai slenka, tikrai ne po 100 plaukų per dieną. Gal galite patarti, ką reikėtų išsitirti? Kol kas tyriausi tik slydliaukę echoskopu, viskas gerai, o dėl tolimesnių tyrimų gydytoja nieko rekomenduoti negalėjo. Baisu, kas bus toliau, nes po trijų mėnesių teliko trečdalis plaukų.

Aš kaip tik šią savaitę irgi tyriausi sklydliaukę - viskas gerai. Dar prieš tai dariausi kraujo tyrimą, irgi normalus. Tai daktarė patartė kreiptis į dermatologą, Vilniuje yra Visoriuose tokios klinikos, ten galima užsiregistruoti.
QUOTE(fresh @ 2008 12 12, 23:06)

teko girdeti, jei plaukai slenka tai kazkas negerai su skydliauke....be jei tyrimai rodo, kad viskas gerai, tai nezinau...gal tai netiesa...

QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 13, 01:57)
Kaip tik siandien nusipirkau ta Lakme sampuna nuo plauku slinkimo
bet pirkau camelios vaistineje, gaila kad neperskaiciau anksciau kad jiems kaip tik akcija euro vaistinej
nu ka padarysi...
kaip sakiau man plaukai slenka tik kai plaunu galva, tai siandien isigudrinau ir issiploviau juos susirisus i kasyte
tai islinko vos keli plaukai
reiks ir toliau taip daryt, tikiuos kad nebus taip kad kita karta isslinks keturgubai

O kaip plaukai po to smapuno,neatrodo kokie ishsauseje?pasipute,pasiahiausia?
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 13, 18:05)

tikrai neliksit plika