Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Labas,ar kas bandet toki recepta 1 valgomas saukstas medaus,1arbatinis saukstelis cinamono ,istepti galva ,palaikyti 15min.tada plauti ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 12 gruodžio 2008 - 18:07
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 12, 18:06)
Labas,ar kas bandet toki recepta 1 valgomas saukstas medaus,1arbatinis saukstelis  cinamono ,istepti galva ,palaikyti 15min.tada plauti ? smile.gif

Truputi klaidingi duomenys, nes i sia kauke dar reikia 1 sauksto alyvuogiu aliejaus mirksiukas.gif kauke atgaivina plaukus, bet kad labai stabdytu plauku slinkima nepastebejau ax.gif Bet pacioj pradzioj, po kokiu poros kartu as dziaugiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau tris mėnesius slenka plaukai. Iš jų teliko plona uodegytė, kuri net ne visą plaukų odą dengia. verysad.gif Geriu Pantogar 4 mėnesius, sunaudojau Vichy ir placentos ampulių kursą, tryniau galvos odą čemeryčių vandeniu. Šiek tiek padėjo, bet vistiek baisiai slenka, tikrai ne po 100 plaukų per dieną. Gal galite patarti, ką reikėtų išsitirti? Kol kas tyriausi tik slydliaukę echoskopu, viskas gerai, o dėl tolimesnių tyrimų gydytoja nieko rekomenduoti negalėjo. Baisu, kas bus toliau, nes po trijų mėnesių teliko trečdalis plaukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 12 gruodžio 2008 - 22:15
Dabar Euro vaistineje akcija Lakme sampunui nuo plauku slinkimo.. Taaaaaip norejosi nuprkti - perpus pigiau, bet galvoju paskaitysiu komentarus apie ji... Gal kas naudojo?
Atsakyti
Kaip tik siandien nusipirkau ta Lakme sampuna nuo plauku slinkimo smile.gif bet pirkau camelios vaistineje, gaila kad neperskaiciau anksciau kad jiems kaip tik akcija euro vaistinej schmoll.gif nu ka padarysi... smile.gif kaip sakiau man plaukai slenka tik kai plaunu galva, tai siandien isigudrinau ir issiploviau juos susirisus i kasyte 4u.gif tai islinko vos keli plaukai thumbup.gif reiks ir toliau taip daryt, tikiuos kad nebus taip kad kita karta isslinks keturgubai rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 13, 02:36)
Dabar Euro vaistineje akcija Lakme sampunui nuo plauku slinkimo.. Taaaaaip norejosi nuprkti - perpus pigiau, bet galvoju paskaitysiu komentarus apie ji... Gal kas naudojo?

kiek kainuoja dabar ?
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 13, 09:52)
kiek kainuoja dabar ?

apie 18lt
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 12, 22:06)
Man jau tris mėnesius slenka plaukai. Iš jų teliko plona uodegytė, kuri net ne visą plaukų odą dengia. verysad.gif Geriu Pantogar 4 mėnesius, sunaudojau Vichy ir placentos ampulių kursą, tryniau galvos odą čemeryčių vandeniu. Šiek tiek padėjo, bet vistiek baisiai slenka, tikrai ne po 100 plaukų per dieną. Gal galite patarti, ką reikėtų išsitirti? Kol kas tyriausi tik slydliaukę echoskopu, viskas gerai, o dėl tolimesnių tyrimų gydytoja nieko rekomenduoti negalėjo. Baisu, kas bus toliau, nes po trijų mėnesių teliko trečdalis plaukų.

Aš kaip tik šią savaitę irgi tyriausi sklydliaukę - viskas gerai. Dar prieš tai dariausi kraujo tyrimą, irgi normalus. Tai daktarė patartė kreiptis į dermatologą, Vilniuje yra Visoriuose tokios klinikos, ten galima užsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 12 12, 23:06)

teko girdeti, jei plaukai slenka tai kazkas negerai su skydliauke....be jei tyrimai rodo, kad viskas gerai, tai nezinau...gal tai netiesa... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif man irgi slenka plaukaim bet kai parašėt kad tai gali būti susije su skydliauke tai viskas pasidarė aišku liksiu plika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 13, 01:57)
Kaip tik siandien nusipirkau ta Lakme sampuna nuo plauku slinkimo smile.gif bet pirkau camelios vaistineje, gaila kad neperskaiciau anksciau kad jiems kaip tik akcija euro vaistinej schmoll.gif nu ka padarysi... smile.gif kaip sakiau man plaukai slenka tik kai plaunu galva, tai siandien isigudrinau ir issiploviau juos susirisus i kasyte  4u.gif  tai islinko vos keli plaukai  thumbup.gif reiks ir toliau taip daryt, tikiuos kad nebus taip kad kita karta isslinks keturgubai  rolleyes.gif  g.gif

O kaip plaukai po to smapuno,neatrodo kokie ishsauseje?pasipute,pasiahiausia?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 13, 18:05)
verysad.gif man irgi slenka plaukaim bet kai parašėt kad tai gali būti susije su skydliauke tai viskas pasidarė aišku liksiu plika  verysad.gif

tikrai neliksit plika console.gif daugybe žmonių turi problemų su skydliauke,bet nenupliko mirksiukas.gif
Atsakyti