Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Miaška @ 2008 12 12, 14:44)
Bandysiu atkurti... Šįmet apturėjau daug stresų (komandiruotės, įtampa, diplominio gynimas, skyrybos, operacija... kaip visada - du darbai ir mažai miego...), viso to rezultatas - kelios slinkimų bangos.
Suvartojau kursą Vichy ampulių (18 vnt. - po vieną kas antrą dieną) kartu su Vichy šampūnu nuo slinkimo.
Sunaudojau Aveda šampūną ir balzamą su mėta ir rozmarinu, užsipirkau dar.
Kelis mėnesius gėriau Amway maisto papildus plaukams.
2 mėnesius gėriau Pantogar - būčiau pratęsusi, efektas jautėsi, bet labai išbėrė veidą.
Dabar vartoju vit. C ir žuvų taukus.
Dažau plaukus tik natūraliomis priemonėmis (chna), įmaišydama visokių priedų - medaus, žolių nuovirų, eterinių aliejukų.
Pastaruoju metu - masažiukai su aliejumi ir druska.
Lyg ir viskas....
Labiausiai stengiuosi taip paskirstyti darbus, kad liktų bent 5 val. miego per parą, nors ne visada sekasi. Ir bandau sveikiau maitintis - deja, irgi ne visada sekasi.

Ačiū labai 4u.gif
Manau ,kad tau labiausiai padeda ,kad dažai su cha .O kokia spalva gaunasi ,į ryžumą ar nea?
Nes aš bevek visa tai darau ką ir tu ,tik nedažau su chna ,tai vistiek ploni plaukai .Gerai ,kad tavo iš prigimties storas plaukas ,o kai iš plonų išslenka trečdalis ,tai jau baisoka doh.gif
Ką daro balzamas Aveda ? Kokie plaukučiai po jo? Ką geriausio daro ,kad vėl užsipirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai fainuciai tokie smile.gif dar tik viena kart ploviau, bet patiko smile.gif
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 13, 20:03)
O kaip plaukai po to smapuno,neatrodo kokie ishsauseje?pasipute,pasiahiausia?

Atsakyti
3-ia savaite plaunu sampunas + eterinis aliejus(arba arbatmedzio arba levandu-kaitalioju savaitemis), tai zymiai sumazejo iskrentanciu plauku. Negaliu skustis,kad labai slinko.Bent plaunant galva,vakare sukuojant ar dziovinantis dziovintuvu ir sepeciu, tai prikrisdavo pilna kriaukle. Plaunant grindis, tai irgi prisirinkdavo nemazas pluostas per savaite.O dabar -vienas kitas plaukas. man tai sie aliejai thumbup.gif . Tikrai nenuriebina plauku,labai grazus nuo saknu iki pat galiuku thumbup.gif .
Receptas gal kam pades mirksiukas.gif .
I sampuno lazdyno riesuto dydzio kieki ilasinu 5-7 lasus eterinio aliejaus.Praskiedziu suvandeniu. Ir tada uzdedu ant plauku ir minute mazasazuoju.Tada isplaunu ir ant galu dar uzdedu balzamo.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2008 12 14, 20:14)
3-ia savaite plaunu sampunas + eterinis aliejus(arba arbatmedzio arba levandu-kaitalioju savaitemis), tai zymiai sumazejo iskrentanciu plauku. Negaliu skustis,kad labai slinko.Bent plaunant galva,vakare sukuojant ar dziovinantis dziovintuvu ir sepeciu, tai prikrisdavo pilna kriaukle. Plaunant grindis, tai irgi prisirinkdavo nemazas pluostas per savaite.O dabar -vienas kitas plaukas. man tai sie aliejai  thumbup.gif . Tikrai nenuriebina plauku,labai grazus nuo saknu iki pat galiuku  thumbup.gif .
Receptas gal kam pades  mirksiukas.gif .
I sampuno lazdyno riesuto dydzio kieki ilasinu 5-7 lasus eterinio aliejaus.Praskiedziu suvandeniu. Ir tada uzdedu ant plauku ir minute mazasazuoju.Tada isplaunu ir ant galu dar uzdedu balzamo.

reikes pabandyti mano mergaites ilgi plaukai,kazko pradejo slinkti ziema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 14 gruodžio 2008 - 18:28
Jei neliga, tai manau tikrai turi padeti. Nes as buvau ta,kuri nuolat visur savo plaukus barsto. Rudeni, pavasari daugiau, vasara ziema maziau, bet vistiek pribarstydavau pakankamai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2008 12 14, 20:36)
Jei neliga, tai manau tikrai turi padeti. Nes as buvau ta,kuri nuolat visur savo plaukus barsto. Rudeni, pavasari daugiau, vasara ziema maziau, bet vistiek pribarstydavau pakankamai. rolleyes.gif

kaip tik turiu arbatmedzio aliejaus ,nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 13, 21:15)
Manau ,kad  tau labiausiai padeda ,kad dažai su cha .O kokia spalva gaunasi ,į ryžumą ar nea?

Ką daro balzamas Aveda ? Kokie plaukučiai po jo? Ką geriausio daro ,kad vėl užsipirkai? mirksiukas.gif

Tai kad chna dažau jau kokius 6 metus, o per tą laiką jau ne kartą plaukai slinko - man labiausiai stresas kenkia, tai niekas tada negelbėja. Tiesa, plaukai pastorėjo akivaizdžiai, tas tiesa.

Avedos šampūnas ir balzamas man labai patiko, nes natūralūs, be kenksmingų priedų, labai gaivina galvos odą, ir tiesiog mano plaukams tinka - be to, rozmarinas padeda nuo slinkimo.

QUOTE(aferizmas @ 2008 12 14, 18:14)

O jei į visą šampūno butelį įlašint eterinio aliejaus, ar taip negalima?
Atsakyti
O jei į visą šampūno butelį įlašint eterinio aliejaus, ar taip negalima?
[/quote]

Neisivaizduoju :-). Is principo gal ir galima. lyg nieko neturetu atsitikti. Nes juk ne metus bus laikomas misinys. Tik as kaitalioju juos:viena savaite arbatmedis-del riebalavimosi, kita-levandos nuo slinkimo, tai nemaisau. Ir "svieziai" ilasinus atrodo patikimiau :-). Instrukcijoje nurodyti lasu kiekiai i naudojamus preparatus tik tam kartui.
Atsakyti
Sveikutes, ateinu ir as pas jus pasiguosti verysad.gif pas mane ta pati problemele verysad.gif plaukai krenta kuokstais ir taip jau puse metu... daugiau kaip puse plauku iskrito likau su peles uodega verysad.gif o turejau veslias garbanas thumbup.gif nebezinau ka ir be daryti isabandziau viska sampunus ampules kaukes svogunu sultis niekas apsoliuciai niekas nepadeda.... jau menesi geriu pantagor kapsules su viltimi kad pades bet kaip diena taip apie 150 -200 plauku pametu. is tiesu tai jau truputi puoliau i depresija gal tikrai kaip jus sakot kokia skydliauke prisikabinusi....bet kazkokiu sveikatos sutrikimu nepastebejau....
gal galetumete kas patarti i kokius gydytojus galeciau kreiptis kur issitirti nes jau nebegaliu tuoj tikrai kaip viena mergina sake reiks plikai skustis.... tik klausimas ar poto dar blogiau nebus...
tad laukiu is Jusu patarimo kur kreiptis?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(ziedlapele @ 2008 12 14, 21:33)
tad laukiu is Jusu patarimo kur kreiptis?

Aš pirmiausia kreipiausi į savo šeimos gydytoją, jinai pasiūlė pasidaryti pilną kraujo tyrimą, hormonų tyrimą ir skydliaukę išsitirti. Dėka slenkančių plaukų aptiko skydliaukėje pakitimų, tai dabar stebiu, kas keli metai vis pasidarau echoskopiją. Ir hormonai buvo "ant ribos", ir kraujas... Vienžo, negaila sugaišto laiko smile.gif
Atsakyti
as tai irgi vos neapsiverkiau. plaukaii auga greitai, kai palaidus atrodo tankus, nes siek tiek banguojasi. Bet sestadieni nutariau suristi i uodegyte, tai isejo pelytes uodegyte. Isslinko man puse plauku per tuos du menesius doh.gif
Ka daryti? Visa laime,kad galva pilna eziuko biggrin.gif bet kol ataugs doh.gif tai kita puse iskris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 08, 12:53)
As vakar irgi pradejau druskos masaziuka mirksiukas.gif
beje siandien pastebejau daug mazu plauku  clap.gif

Tai vakar pradejai ir per viena nakti isaugo plaukai? g.gif 4u.gif
Atsakyti