Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

sveikos.man tai nuo slinkimo labai padejo kosmetinis zibalas.ir plaukai taip blizga kaip niekad.
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2008 12 19, 12:18)
sveikos.man tai nuo slinkimo labai padejo kosmetinis zibalas.ir plaukai taip blizga kaip niekad.

o kaip tu ji naudojai?
nes as ir turiu, pora kartu naudojau 1:1 citrinu sultis ir kosmetinis zibalas. bet man kazkaip neramu, esu tamsiu plauku, tai bijau, kad tos citrinu sultis man nesviesintu saknu.... g.gif gal as cia kvailai galvoju?? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 19 gruodžio 2008 - 12:01
QUOTE(Auksuolė @ 2008 12 19, 12:09)
Man kolkas naudojamos priemonės nuo slinkimo nepadeda. Kaip jau anksčiau rašiau, kad geriu nakvišų aliejų trečią mėnesį, vitaminus Nutra Style ir ampulytes su placenta trinu kas antrą dieną (antrą pakuotę). Pastebėjau, atsirado naujų plaukų, bet plaunant galvą ir jie slenka. Vienu žodžiu, išdygsta ir vėl iškrenta  doh.gif Manau užbaigsiu tuos Nutra Style ir pradėsiu gerti silicio balzamą, nes plaukai tebeslenka saujom  g.gif

O gal, tau jie neslenka, o lūžta? Man irgi atrodė, kad labai slenka, bet pasirodo, kad jie dar ir lūžinėjo nuo netinkamo šampūno.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 12 16, 09:11)
Kiek skaičiau, kad galima įlašinti kokius 5-10 lašų į naudojamo šampūno buteliuką.

Aš irgi nežinojau  kad lavandos nuo slinkimo..ax.gif Tikrai žinau, kad arbatmedis ir rozmarinas...

as jau pora metu kovoju su slinkimu. Pirma, tai pradejau gerti vitaminus plaukams, antra, geriau nakvisas ir magni pakaitomis nervams sutvarkyti,trecia, perejau prie ekologiskos plauku prieziuros kosmetikos. I sampuna lasinu 5 lasus rozmarinu EA. tai viska sudejus, plaukai slenka naturaliai, t.y. tik del sezoniskumo. Tad rezultatus vertinu teigiamai smile.gif

beje, man kirpeja gera patarima dave, jei plaukai slenka kartu su svoguneliu, tai nervu/organizmo problema, o jei luzineja, tai del naudojamu plauku priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 12 19, 13:54)
as jau pora metu kovoju su slinkimu. Pirma, tai pradejau gerti vitaminus plaukams, antra, geriau nakvisas ir magni pakaitomis nervams sutvarkyti,trecia, perejau prie ekologiskos plauku prieziuros kosmetikos. I sampuna lasinu 5 lasus rozmarinu EA. tai viska sudejus, plaukai slenka naturaliai, t.y. tik del sezoniskumo. Tad rezultatus vertinu teigiamai  smile.gif

beje, man kirpeja gera patarima dave, jei plaukai slenka kartu su svoguneliu, tai nervu/organizmo problema, o jei luzineja, tai del naudojamu plauku priemoniu.

Plaukų priežiūros priemone snaudoju natūralias pakankamai (O'Rising) dar galvoju Aveda pabandyt.... O priemonės ir taip su eteriniais aliejais...
Vitaminų gėrimo negaliu pakęst doh.gif: Nors reiktų prisiversti kažkaip....

Maniškiai su šaknimis ir krenta sad.gif Spėju, kad nuo nervų, kurių netrūksta verysad.gif
Atsakyti
straipsnis apie plauku slinkima
Atsakyti
as pvz mazai sukuoju plaukus, tai praktiskai man jie turi galimyne is plauku iskristi tik plaunant galva ( taprasme ishslenka bet kada, bet kiti plaukai juos sulaiko,o kai plauni islysta ar kai sukuoji) tai as kazkaipo manau kad normalu jog kai plaunu galvaman per tas pora dienu ir buna susikaupe kokie 200, pora geru sauju..visa gyvenima taip..
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 19, 12:11)
O gal, tau jie neslenka, o lūžta? Man irgi atrodė, kad labai slenka, bet pasirodo, kad jie dar ir lūžinėjo nuo netinkamo šampūno.

Tie ilgieji tai tikrai iškrenta su šaknimis - su baltais galiukais, o trumpųjų nenagrinėjau - gal jie tikrai lūžta, bet daugiausia slenka ilgieji.
Atsakyti
Nu merginos zinokit as jau visai pasimetus.
kaip jau rasiau anksciau man plaukai slenka tik kai plaunu galva, tai galvojau gal sampunas netinka, ar vanduo kaltas- nusipirkau lakme sampuna nuo plauku slinkimo, bet situacija ta pati, tai galvoju gal vis del to vandeniui kaskas negerai bigsmile.gif .
nu bet siandien zinokit graziausiai - pasidariau kauke plaukams is visko ka turejau namuose biggrin.gif ( svogunu, cesnaku sultis, alyvuogiu aliejus, medus, kosmetinis zibalas, dzintars aliejukas, ricina, babuskos agafijos aliejukas, arbatmedzio aliejus - nu kose makalose ) , pasilenkus virs vonios prasisukavau plaukus sepeciu (neiskrito nei vienas plaukas, tik pora galiuku nutrupejo) , pasiemiau ta kauke ir pradejau tepti sausus plaukus atsargiai - ir ka jus galvojat iskart visos rankos apliko plaukais ! blink.gif DAUG plaukuu blink.gif
Gal yra kas man tundrai paaiskintu kaip tai suprast? visai pabludo mano plaukai g.gif nieko nebesuprantu.

Ir dar noreciau perspet jus del kosmetinio zibalo,as kaskada su juo buvau prisizaidus. tik nelaikykit jo ilgai nes nudeginsit plaukus ir galvos oda sudirginsit, man vaistininke sako- palaikyk per nakti bus geresnis efektas, as ir paklausiau kvaisa, tai vidury nakties atsibudau nuo skausmo, visa galva kaip isgrauze, negalejau kelias dienas prisiliesti :/ tai vat bukit atsargios ax.gif
Atsakyti
Drauge dermatologe sake kad merginos sniurais einua nuo dermatitu ir visokiu kitokiu bedu isigytu naudojant kosmetini zibala plaukams!
Atsakyti
Man labai ilgai slenka plaukai,daug visko isbandziau: mezoterapija, ivairias ampules,sampunus, vitaminus, bet poveiki jauciu tik nuo vitaminu priorin. Mano slinkimas yra harmoninis,as taip manau,nes turiu sutrikusi cikla( policistines kiausides). Geriau praeitais metais priorin puse metu,tai plaukai nustojo slinkti,pastorejo, nutraukiau gerti tai vel kaip pradejo,tai iskrito kas uzaugo ir dar daugiau, dabar vel geriu 2 menesius,tai jau sumazejo,tikiuosi sustos. Dabar bijosiu nutraukti juos kai vel sugersiu puse metu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 19, 17:28)
Drauge dermatologe sake kad merginos sniurais einua nuo dermatitu ir visokiu kitokiu bedu isigytu naudojant kosmetini zibala plaukams!

drinks_cheers.gif
Pilnai tikiu. Nieko tas kosmetinis žibalas nedaro. Geriau jau natūraliu aliejum tepti su eteriniu rozmarino ar dar kokiu aliejum nei ta sintetika doh.gif:
Maniškiai tai jau tikrai susinormalizavę, nebe saujom bėga.. nors nervų netrūksta ir kankinu juos (plaunu kasdien ir džiovinu džiovintuvu dažniausia). O vitaminų negeriu. Nepatinka man kažkaip doh.gif:
Atsakyti