Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 08, 00:43)
nea prizininkes skelbs mūsų Im-bear, aš tik nusisųsiu sutvarkytus skaičiuskus patikrinimui  ax.gif

aš čia apie totalizatoriaus prizininkes kalbėjau.

bet ale kaip darysim dėl totalizatoriaus  rolleyes.gif , nes sniegaius nieks netaspėjo išsykrus vieną  tongue.gif

Kelis variantus esu sumąsčius.
Tik pirma reikia visišką suvestinę atlikti ir suskaičiuoti kaip kam sekėsi, bet tai greit atliksiu (jau pradėjau ax.gif )

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 12 08, 00:49)
taip taip, merginos, prašom raitotis rankoves ir dirbti ploja.gif , o aš jus morališkai palaikysiu  tease.gif

p.s. net_nzn, tu mane atspėjai 4u.gif - man atrodo visai lengva turėjo būti  tongue.gif

kažkur buvai rašius, kad tavo kūrinėlis tave atspindi mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet Paukščiukas kaip sublefavo, prie savojo Žako White_tea bandė pripaišyt lotuliukas.gif Intrigantė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mergiatės bet jūs žiuriu rimtai pavarot, ką mes be jūsų darytumėm, tokią lentelę net_nzn suorganizavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 08, 00:56)
Tik pirma reikia visišką suvestinę atlikti ir suskaičiuoti kaip kam sekėsi, bet tai greit atliksiu (jau pradėjau ax.gif )

thumbup.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 12 08, 00:56)

Mergiatės bet jūs žiuriu rimtai pavarot, ką mes be jūsų darytumėm, tokią lentelę net_nzn suorganizavo  thumbup.gif

žiūriu įsisiūbavo viskas kaip geram vakarėlyje drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif net matau kas ryt darsysis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 08, 02:00)
thumbup.gif
žiūriu įsisiūbavo viskas kaip geram vakarėlyje  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif net matau kas ryt darsysis  wub.gif

Jau buvau beeinanti miegot, tik žiuriu bigsmile.gif o gi čia Im-bear atskleidė kortas blink.gif Tai reikia išsiaiškint kuris grožis kurios unsure.gif
Atsakyti
Dabar įdedu sąrašiuką autorių, surušiuotų pagal užimtas vietas ir surinktus balus. Didelis ačiū mano padėjejoms Naktibaldai ir ievuschkai drinks_cheers.gif Aišku, gali būti skaičiavimo paklaida, bet konkurso rezultatų esmės tai jau nepakeis rolleyes.gif

Taigi:
1. first.gif Sniegius 119
2. second.gifŽako 106
3. third.gif Seras Johnas 96
4.Zimtas 67
5.Dinas 59
6.Severina 52
7.Kamilė 50
8.Gracingoji Violeta 43
9-11.Bernis Cinamonas 35
Kaziukas 35
Šilinis-Miegalius 35
12.Simelis 32
13.Barbora 30
14.Ledi Murma 27
15.Klotilda 21
16.Bugalotas 18
17.Titas 17
18.Mėtulis 15
19.Kornelija 9
20-22. Storulis Albertas 8
Mišel 8
Albertukas Adolfėlis 8
23.Snaigiukas 6
24.Snieguolė 4
25.Rūpestėlis 3
26.Tomas 2
27.Moka 1

Mano didžiausi sveikinimai thumbup.gif

first.gif jurgineliui ir jos Sniegiui
second.gif paukščiukui ir jos Žako
third.gif misty ir jos Serui Johnui

Kaip sakiau, aš ir mano vyresnelis turėjome du favoritus, bet kadangi vienas pateko į pagrindinius prizininkus - Seras Johnas, tai antras meškiukas tampa "Mano pačiausio meškiuko" nugalėtoju drinks_cheers.gif .

Taigi IneSa atitenka ievuschkai ir taps tikra drauge Severinai thumbup.gif

Naktibaldai bus atskiras nedidelis prizas už pagalbą ir plėpumą lotuliukas.gif

Merginos, reikia nuspręsti dėl meeto - kai galėsiu asmeniškai įteikti prizus misty ir ievuschkai. Taip pat galėsite atsinėšti savo meškiukus wub.gif Paukščiukui prizą išsius uups - siųsk jai į až savo adresą, o aš išsiusiu prizą jurgineliui - irgi laukiu adreso į mano až drinks_cheers.gif

Dėl totalizatoriaus, jūs, merginos, pačios skelbkite nugalėtojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 07, 23:56)
kažkur buvai rašius, kad tavo kūrinėlis tave atspindi  mirksiukas.gif

thumb_yello.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu va, kol parašiau, jau ir prizininkai paaiškėjo doh.gif

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI prizininkams meškučiams bei simpatijos prizo laimėtojai, ir jų "mamytėms"
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Matai, Naktibalda, ir tau prizas-siurprizas atiteks bigsmile.gif

P.s. o abu Albertai bei Mišel ant laksto net per tris (20-22) garbės pakylos laiptelius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 08 gruodžio 2008 - 01:17
O dabar marš visos į lovas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 08, 01:43)
bet ale kaip darysim dėl totalizatoriaus  rolleyes.gif , nes sniegaius nieks netaspėjo išsykrus vieną  tongue.gif

Nugi pries eidama i lovyte, galvoju paziuresiu, ka mano merginos veikia, ar jau visos miega. O cia net karsta bigsmile.gif Visi mano miegai issisklaide kiap dumas lotuliukas.gif
Nugi isduok greitai, kaip tau pavyko atspet, Naktibalda, nerealu tiesiog thumbup.gif
Pilkut, o as ir taip ir kitaip sukau galva, bet vis tiek del tavojo prasoviau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 12 08, 01:56)
Bet Paukščiukas kaip sublefavo, prie savojo Žako White_tea bandė pripaišyt  lotuliukas.gif Intrigantė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
VAJEZAU !!! lotuliukas.gif kol rasinejau, tai ir priza laimejau lotuliukas.gif Nu neturiu zodziu, mergaites, padekit karsta.gif Aciu aciu visoms, is manes sampe alc.gif
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Papildyta:
Kokia lova dabar gali buti, mergos, varom baliavot ta proga lotuliukas.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif
Papildyta:
Nu negaliu patiket, gyvenime nieko pasiuvusi nesu lotuliukas.gif Va ,ka reiskia puiki mokytoja. ACIU TAU IM-BEAR bis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Oooo, matau-ne veltui miegot nėjau bigsmile.gif Gerai, kad darbelio turėjau. Kol krapščiausi-rezultatai paskelbti bigsmile.gif

Jurginėli-sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir prisijungiu prie tavųjų ovacijų, nes aš pati šoke ir baisiai laiminga rolleyes.gif Sveikinu ir kitas nugalėtojas-paukkščiuką ir Misty 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nors vieta-ne prizinė, o prizas-kišenėj bigsmile.gif
Kaip faina, tikrai nesitikėjau ax.gif Na, ryt iš ryto, kai pasakysiu namiškiams-išgrius iš koto lotuliukas.gif O įsivaizduoju-kaip mano mergička džiaugsis... rolleyes.gif
Nors turbūt neduosiu jai žaisti, tegul jos būna Severina, o mano-Inesa tongue.gif

Meetas, meetas, meetas!!!
gathering.gif
Kada oragnaizuojamės, vilnietės?
siūlau bet kurią darbo dieną, tik ne savaitgalį. Ir kuo greičiau, nes kuo arčiau šventės, tuo daugiau visokių rūpesčių/reikalėlių visoms atsiras.

Im-bear - tu tikra burtininkė thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Šitiek teigiamų emocijų, šitiek azarto, šitiek entuziazmo sugebėjai mumyse įžiebt!!!
Ačiū tau!!!
(visa tai būčiau pasakius jei prizo ir nebūčiau gavus , su tuo čia nesusijęmirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikinimai dideliausi visoms prizininkėms, laimėtojoms o ir šiaip visoms, kurios Im-bear dėka pasiuvo ar pasisiuvo po nuostabų mylimą meškiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Emocijų teigiamų šianakt iš tiesų apstu, dar sykį didelis DĖKUI už jas. Nuoširdūs sveikinimai prizininkėm ir visoms kitoms dalyvavusioms 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 12 08, 00:56)
Mergiatės bet jūs žiuriu rimtai pavarot, ką mes be jūsų darytumėm, tokią lentelę net_nzn suorganizavo  thumbup.gif

Tai kal kompiuteris ir visokie panašūs ar nepanašūs navarotai mano duona mirksiukas.gif o ir prisidėt gerais darbais visada malonu ax.gif

Taigi dar viena lentulytė:
user posted image

Dėl prizinių vietų paskelbimo pasimečiau, palieku Naktibaldai ir White_tea spręsti.

QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 01:12)
O dabar marš visos į lovas  biggrin.gif

Tikrai jau metas lėkti ir apsimesti miegančia, nes tuoj MB grįš ir radęs mane prie pc apsidžiaugs, kad jo magistrinį rašau blush2.gif
Atsakyti
Labanakt visoms 4u.gif Lygtai vaikis mano užmigo - nebekosti unsure.gif tai eisiu ir aš prigult 4u.gif
Dar kartelį dėkui visoms už geras emocijas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 08 gruodžio 2008 - 02:11