Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Mergaites as ir treciadieni negaliu verysad.gif kursai pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 10:14)
Labas rytas!

ievuschka, kaip dukros sureagavo, kad gaus naują gyventoją?  bigsmile.gif

Kai pasakiau naujieną, akis tik išplėtė, šelmišką šypsenėlę nutaisė ir tarė:"aš beveik taip ir jaučiau, kad kažką laimėsi" lotuliukas.gif Ech, tos mergikės biggrin.gif
Jau beveik vietą abiems meškutėms išrinko. (tik Severinos rankinuką kažkur pametė berenginėdama, bematuodama jai visas lėlių sukneles doh.gif )
Atsakyti
O jeigu ryt susitiktumėm?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 08, 10:18)
Mergaites as ir treciadieni negaliu verysad.gif kursai pas mane doh.gif

Tai ką daryt? Įtariu, kad Mišel iš Rygos nebegrįš... Tai kaip mes ją/jį apžiūrėsim?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 12 08, 11:26)
O jeigu ryt susitiktumėm?

Man rodos, rullei dabar 3 dienos - kursai g.gif

Tai gal susitinkame vis delto traciadieni, o su rulle dar ir po Rygos susitiksime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 10:38)
Man rodos, rullei dabar 3 dienos - kursai  g.gif

Tai gal susitinkame vis delto traciadieni, o su rulle dar ir po Rygos susitiksime  mirksiukas.gif

Mergaites neziurekit manes ax.gif
Po Rygos tai butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 08, 08:41)

Naktibalda  -  na tu ir duodi, perskaičiavai balsus  doh.gif Vėl viską iš naujo- tuos 14 ar 15 psl.  peržiūrėjai ir perrašei? Na, tau tikrai  first.gif už iniciatyvą, organizcinį pagelbėjimą  biggrin.gif

aha net du kartus doh.gif , nes perskaičiavus pirmą kartą balsai nesutapoo su esamais doh.gif
einu žiūrėt rulles pakeitimų wub.gif
Atsakyti
O aš pasilinksminsiu truputuką... biggrin.gif
Pilka, klausyk, o kodėl davei vardą Albertas, a? lotuliukas.gif Taigi mūsų meškiai kaip ir bendravardžiai, bet kokie skirtingi bigsmile.gif

O maniškis dabar iš nusiminimo dėl Inesos verysad.gif (dar viena nuvilta širdis, kaip ir sero Johno) su MB išvykęs į Lietuvą... Tikiuosi, kai grįš, bus jau pamiršęs savo nelaimingą meilę doh.gif ir kitomis akimis pažvelgs į kitas meškytes, nes tiek jų žavių ir simpatiškų čia buvo... wub.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad mano Kaziukas dar mažas... Bent meilės kančios mums negresia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 10:14)
Kadangi seras Johnas irgi mano numyletinis, tai papildysiu misty prizą  biggrin.gif  Dar pridedu specialių sujungimų komplektuką ir tinkantį zomšą padukams (labai gerai su juo pirštukus formuoti  ax.gif ) Misty, o kokių akių labiau nori - stiklinių ar safe?

wow wub.gif Kaip smagu thumbup.gif Akytės tai man tik stiklinės patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 12 08, 10:04)
Kaip gerai, kad mano Kaziukas dar mažas... Bent meilės kančios mums negresia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip, taip, sunku su paaugliais... doh.gif Bet taviškis Kaziukas rimtas vyras bus, pamatysi. Aš tai galiu pasakyti iš jo povyzos ir veiduko: jis nei laukais lakstys, nei dėl panų verks,- pačios merginos dėl jo dūsaus, o jų mamytės jį matys kaip labai pageidaujamą partiją savo dukrytėms biggrin.gif
Atsakyti
fotosesija lmaškinaitės
aš kol kas plastinės operacijos saviškei nedarysiu, manau ji ir taip nuostabi ax.gif
Atsakyti